Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε «επιδειξία» τον Μητσοτάκη – Χαμός στο κοινοβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1111

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σουλτάνα Ελευθεριάδου, μιλώντας από το βήμα, αποκάλεσε «επιδειξία» τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι επιδεικνύει τα πλούτη του.

 

Ο πρόεδρος, Νικήτας Κακλαμάνης, της ζήτησε να ανακαλέσει καθώς έκανε λανθασμένη χρήση της λέξης. Όπως τόνισε μάλιστα κατά το Σύνταγμα κάθε βουλευτής είναι ελεύθερος να λέει τις απόψεις του, ωστόσο απαγορεύεται να χρησιμοποιεί ύβρεις.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

  • Ν.Κακλαμάνης: Αυτό που είπατε είναι ύβρις, σας ζητώ να πάρετε πίσω τον προσωπικό χαρακτηρισμό κατά του Πρωθυπουργού. Τον χαρακτηρίσατε επιδειξία» είπε.
  • Σ. Ελευθεριάδου: Δεν ανακαλώ τίποτα. Υπάρχουν δημοσιεύματα που επιδεικνύει τα πλούτη
  • Γ. Κουμουτσάκος: Ντροπή, ανακαλέστε αμέσως
  • Απ. Βεσυρόπουλος: Είστε απαράδεκτη. Δεν ξέρετε τι λέτε
  • Ν. Κακλαμάνης: Μην της το λες αυτό. Της δίνεις άλλοθι με αυτό που λες. Ξέρει πολύ καλά τι λέει.

Αμέσως μετά ο Νικήτας Κακλαμάνης πήρε την ευθύνη και διέγραψε το συγκεκριμένο απόσπασμα από τα πρακτικά, με την κυρία Ελευθεριάδου να αντιδρά και τον πρόεδρο της Βουλής να της λέει «άρα δεν ξέρετε τι σημαίνει; Μήπως θέλατε να πείτε επιδειξιομανής. Άλλο επιδειξιομανής άλλο επιδειξίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Και εν χορο…να καει..να καει…το μπουρδελο η βουλη.!!! Να καει…να καει…το μπουρδελο η βουλη.!!! Αληθεια ποτε θα καει αυτο το ρδελομπου ρε…ολοι οι αχρηστοι εκει μεσα εχουν μαζευτει…2.500 χιλιαδες λαος !!!!!! -300 οι κλεφτες και οι λωποδυτες…συν τους 500 θεληματηδες παρατρεχαμενους τους… συν τους 1.300 ρουφιανους συγγενεις τους χαραμοφαιδες που και καλα εργαζονται μεσα στο ρδελομπου… συν τους 300 ρουφιανους πραγματικους που φυλανε μασα κι εξω το ρδελομπου…με μονη εξαιρεση τους 100 σε καθαριοτητα κ.λ.π- ΤΙ ΑΙΣΧΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΘΕΕ ΜΑΣ..ΤΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ..ΤΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΑΣ…Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ !!!! ΘΕΡΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓEIA – H AYΓΕΑ ΡΕ.. ΑΜΟΡΦΩΤΕ Μr ALEXIS ? – ΤΟΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΝΤΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΕΙΝΑ… .ΕΛΘΕΤΟ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΑΣ…ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ.!! ΑΜΗΝ.

  2. Είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά είστε αγράμματοι.

  3. Αρεεε!!! Γαμω την αμορφωσια τους που παίρνουν και 6 χιλιάρικα το μήνα!!!

  4. Στην ιατρική αυτός που πάσχει από επιδειξιομανία λέγεται επιδειξίας. Οπότε ο Κακλαμάνης αντί να το σώσει, το έκανε χειρότερο. Έδωσε και πιστοποιητικό για το ΨΝΑ στον Κούλη! Ένας ακόμα αμόρφωτος που έφτασε στο αξίωμα του προεδρεύοντα της Βουλής. Να τον χαίρεστε.

  5. ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΣ.
    ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΩ.

  6. Τι χάλι μαύρο έχουμε. Ας καμαρώσουμε όλοι μαζί ποιους στέλνουμε στην αντιπροσωπεία ούτε ελληνικά δεν γνωρίζουν. Αυτά τα τυπάκια τώρα θα κάτσουν κάτω να αντπαραθέσουν επιχειρήματα απέναντι σε επαγγελματίες πολιτικούς και διπλωμάτες. Έπρεπε να περάσουν πέντε λεπτά για να της στείλουν στο κινητό την σημασία της λέξεως οι δικοί της. Πέντε το μηδέν ίσον πέντε. Και πέντε; Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Η μαγκιά είναι το αγκαζέ και όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι. Ε ρε χάλι μαύρο karablack.

Comments are closed.