Βουλευτής της ΝΔ με δάκρυα στα μάτια, καταγγέλλει το σύστημα υγείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kallianos

Δακρυσμένος ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιανός για την περιπέτεια της υγείας του πατέρα του!

Πρόσφατα είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο facebook έγραψε:

 «Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά».

Τόνισε μεταξύ άλλων:

«Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε, αλλά για να ξεμπροστιάσω ένα σύστημα συγκεκριμένων ανθρώπων που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση όχι μόνο εμένα, αλλά ολόκληρη την οικογένεια μας.

Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας, καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στην Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό πόδι. Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα, αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα αγγειοχειρουργικά θέματα δεν γίνεται να το αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο, του οποίου δεν θα πω το όνομα. Θα το πω όταν έρθει η ώρα».

Δείτε τι ακριβώς είπε ο βουλευτής:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Σ’ αυτή την περίπτωση ΟΛΟΙ αναγνωρίσατε τα νοσοκομεία που ξέρετε αλλά και τους αλαζόνες, ενίοτε κακότροπους ή άσχετους γιατρούς που ΟΛΟΙ ξέρετε. Στα παιδιά της Πισπιρίγκου που ΤΟΛΜΗΣΕ και τους μήνυσε, σας είπε ο θανούλης πλεύρης να μην τολμήσετε να υπονοήσετε λάθος γιατρών και υπακούσατε σαν χάπατα την τιβούλα. Σ’ αυτά τα παιδιά οι γιατροί ήταν θεοί! Πόσο υποκριτές και τηλεκατευθυνόμενοι είστε!

  2. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ Κ.ΚΑΛΛΙΑΝΟ..ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Κ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ..ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΡΟΜΑ .ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ Ο Κ.ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ .ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

  3. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ Κ.ΚΑΛΛΙΑΝΟ..ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Κ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ..ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΡΟΜΑ .ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ Ο Κ.ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ .ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

  4. Το κομμα του κυβερναει οποτε ας φυγει. Ποσοι πατεραδες κ μαναδες παιδια ταλαιπορουντε λογω ελειψης προσωπικου στα νοσοκομεια; Πηγε ο γερος κ κατι εγινε; Χιλιαδες ελληνες τ ιδιο ρε καλιανε αλλα χεστηκες μονο για τον γερο σου μιλας

  5. Δες το….ως μια “θυσία” για να διορθωθούν οι χρόνιες παθογένειες του εθνικού συστήματος υγείας…ΕΣΥ !!! “Βάλε πλάτη” Καλλιανε να κονομαει ο απροσδιόριστος ακατανομαστος τα 300.000χιλιαρα απ’ τις “μίζες” για να κλείνει Νοσοκομεία και να διώχνει αξιόλογους γιατρούς στο εξωτερικό κι άσε το παπά και το κλάμα γιατί είσαι συνένοχος στο έγκλημα κατά της Δημόσιας Υγείας. Εμείς παρακαλούσαμε να τους δούμε…όταν τους έβαζαν στην απομόνωση – κολαστήριο…!!!Πόσες ημέρες αντέχει ένας άνθρωπος 95 χρονών χωρίς να τον επισκεφτεί ένα συγγενικό του πρόσωπο .. ξέρεις ρε πονηρέ τραγουδιστή ? Ούτε μια ημέρα δεν αντέχει…κι ο δικός μου επειδή ήταν σκύλος άντεξε 14 !!!..και μας τον εδωσαν τηλιγμενο με τρία ρολά νάιλον σαν τα δέματα που έρχονται από τη Κίνα..θαψαμε ένα φέρετρο που δεν ξέραμε τι έχει μέσα ρε καραγκιόζη..το διανοείται ανθρώπινος νους αυτό ρε κυβερνητικό σκουπίδι ?
    Σχέδιο του Αφέντη που γλύφεις για να είσαι εκεί που είσαι είναι ρε θεατρινε… εκεί να πας να κλάψεις…στην ίδια συνομοταξία είσαι…τι μας τρολαρεις..?? Άντε καημένε..δε κάνεις άστο.

  6. θεατρο επειδη πηγε ο πατερας σου βγαινεις και κλαις ?
    για τους πατεραδες ολων των αλλων Ελληνων που χαθηκαν απο το υπεροχο συστημα υγειας που εχει ο προεδρος σου δεν σε ειδα ποτε να λες τιποτα σε κανα στορυ….Εκτος αν σε εβαλε ο χοντρος Βαγγελας απο το Μega επιδει εχει τη κοντρα με το κομμα σου…..

  7. ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ!!!ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ!!!!

  8. πόσοι πατεράδες ”εφυγαν” ρε ΚΑΡΓΙΟΛΗ γνωριζεις ρε μου-νο-πανο:::::::

  9. ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΗΨΕΣ ΚΑΛΛΙΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΡΑ??????ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ???ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΦΡΑΓΓΑ ΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣΗ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΧΕΤΑΙ…….ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΛΕΨΑΝΑΙ ΑΜΕΣΟΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΒΡΕΙΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΟΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ,,,,

  10. Η αληθεια ειναι οτι ο μεσηλικας δεν μου φταιει ΣΧΕΔΟΝ καθολου οποτε με στενοχωρει που βασανιζεται στα νοσοκομεια. ο γιος ομως ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ αν κλαιει για τον γονιο του. αυτους τους αχρηστους δεν συμπολιτευεται? αυτα τα καθικια τον ανωμαλο κουλη και τον βιβλιοκωλη μπουμπουκο δεν συναναστρεφεται? ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΥΓΕΙΑ κλπ. αυτοι μας σκοτωνουν καθε μερα οποτε κι εγω επιθυμω τον θανατο τους.

  11. αφού ξοδεύουν 600 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στην φύλαξη VIP προσώπων με το κόστος να βαραίνει τις πλάτες του Ελληνικού λαού. Δεν τα λεμε εμείς, τα λέει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Στην αρχή είπε ότι είχε 500 και τους μείωσε στους 430, τώρα λέει έχει 300 Αστυνομικούς, ο Τσίπρας ως πρώην έχει 200 και όλοι οι υπόλοιποι έχουν για την φύλαξη άλλους 14.500 Αστυνομικούς. Δεν τα λέμε εμείς αλλά και όλες οι εφημερίδες ακόμα και οι δικές τους. Μισθοί ακαθάριστοι, οδοιπορικά, νυχτερινά, θωρακισμένα και μη SUV, περιπολικά, μηχανές, καύσιμα, συντήρηση, ελικόπτερα, αεροσκάφη, εξοπλισμός. Και κανείς μα κανείς Δημοσιογράφος δεν μπορεί να μας πει ποιους, που και γιατί. 15.000 Αστυνομικοί, 50 εκατομμύρια τον μήνα. Αποστολή στην Σελήνη θα είχαμε κάνει. Όχι Νοσοκομεία, και γιατρούς. Ούτε μειώσεις μισθών κα συντάξεων, ούτε ΕΝΦΙΑ ούτε ούτε ούτε. Και περιμένουν ψήφο στις ευρωεκλογές. Τρεις θα πάρουν και ο ένας θα είναι μακρύτερος

    1. Ο μιζοτακις έχει έναν ολόκληρο στρατό από αργόσχολους μαγκιόρους και υπερόπτες αστυνομικούς έξω απ το σπίτι του στον Λυκαβηττό.

  12. Εδώ και χρόνια υπάρχει αδιαφορία για τους μεγαλύτερους σε ηλικία από τα Δημόσια Νοσοκομεία. Δίνουν μάλιστα μεγαλύτερη προτεραιότητα σε νεαρούς αλλοδαπούς και ρομά που κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να είναι ανασφάλιστοι. Όλα αυτά βεβαίως με εντολές που είναι από την εποχή των πρώτων μνημονίων, ώστε να πεθαίνουν οι συνταξιούχοι και να γλυτώνει το κράτος χρήματα. Όταν όμως έχει ανοιχτά σύνορα και δίνει επιδόματα και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε λαθρομετανάστες, τότε δεν σώζει τίποτα, απλά αποτελεί πόλο έλξης για πάσης φύσεως λαθρό και είναι πλέον υποψήφιο για μελλοντικό failed state..

  13. ΑΜΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

  14. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ??? ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΤΩΝ LOCKDOWN ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΛΙΩΝ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΕΙ???

  15. Σου γυρνάνε όλα πίσω καλλιανε. Σοβαρεψου και πάρε το μέρος του λαού πριν είναι αργά..

  16. Αυτός γιατί κλαίγεται. Το κόμμα του κυβερνάει. Τα παράπονά του στον μητσοκούλη καΙ στον τρελιάρη μπουμπούκο.Παρόλα αυτά περαστικά στον άνθρωπο.

  17. Αυτές είναι οι επιπτώσεις των νομοσχεδίων που ψηφίζεις ως κυβερνητικός βουλευτής.
    Εν τω μεταξύ βαρέθηκα να σε βλέπω να κλαψουρίζεις στην τηλεόραση μια γιατί σου κλέψανε το σπίτι, μια γιατί αρρώστησε ο πατέρας σου κλπ
    Στο τέλος θα σε λέμε Κλαψιάνο αντί για Καλλιάνο

  18. Να πάρεις τον Άδωνη που είστε και στο ίδιο κόμμα.Αν δεν ήσουν βουλευτής θα σου έδινα δίκαιο αλλά τώρα να βράσεις στο ζουμί σου.Οι φίλοι σου στο κόμμα τα έχουν κάνει σκατά

  19. Επειδή οι αισχροί πολιτικοί της χώρας μας θεωρούν πεταμένα λεφτά τα κονδύλια για περισσότερες θέσεις ΜΕΘ που να αρκούν για όλους, αναγκαστικά μπαίνουν κριτήρια εισαγωγής και το κυριότερο από αυτά είναι η ηλικία. Οι ηλικιωμένοι θεωρούνται ότι έχουν πολύ λίγες πιθανότητες επιβίωσης και για αυτό δεν τους βάζουν καν μέσα ώστε να μένουν θέσεις για τους νεότερους. Καλά διαβάσατε. Αυτά συμβαίνουν όταν σε διαχειρίζονται επαγγελματίες πολιτικοί που ενδιαφέρονται μόνο για το προσωπικό και κομματικό τους συμφέρον και όχι για το καλό όλων των συμπολιτών τους.

  20. διχως πολλες εξηγησεις: και εγω προσφατα εχασα τον πατερα μου επειδη διαμαρτυρομουν δημοσιως για τον ΑΗΦΑ που δε με αφηνει να ησυχασω απο μια οδυνη που βιωσα αδικως, κι ετσι αναποφευκτα ενοχληθηκε η αστυνομια και ο νοων νοητω. Η αντιμετωπιση που ειχε απο τα νοσοκομεια που περασε ηταν ανεπαρκης εως χειριστη. Να πω οτι δε σε συμμεριζομαι; αλλα εισαι και της ΝΔ που κυβερναει με τη βουλη και στη Βουλη των Σιωνιστων που επεφεραν τον ΑΗΦΑ ο οποιος και δεν εχει καμια χρησιμοτητα για τον πολιτη και τον στιγματιζει αδικως και του απαγορευει τη ΛΗΘΗ. Αλλα κι αυτο ενα ακομα ληθαρι στο σχεδιο αφανισμου του Ελληνα.

  21. Εμετός η πολιτικη εικονα της χώρας μας.
    Ντρεπομαι.
    Εύχομαι να ξεπεράσει το πρόβλημα ο άνθρωπος καθαρά ανθρώπινα σε αντιθεση με τους πολιτικούς και τους μιζαδορους γιατρούς των εμβολίων ,των Τεμπών και χιλιάδων άλλων σκανδάλων που δεν έχουν ψυχή.

  22. Είπε ο βολευτής της ΝΔ ”αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά”, αλήθεια ποιοι? Οι γιατροί που δεν βοήθησαν ή αυτοί που έφεραν τα νοσοκομεία στο μαύρο τους το χάλι ?Οι πρώτοι σαν οι πιο κακομαθημένοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν συγκινήθηκαν από την ιδιότητα του γιου.Δεν έλαβαν μπαχτσίσι δεν έκαναν τίποτε παραπάνω από αυτό που κανουν στους υπόλοιπους ασθενείς.Εσύ όμως ρε λεβέντη μου που κάθεσαι και κλαις τώρα ,όταν ψήφιζες τους νόμους εναντίον της δημόσιας υγείας δεν το περίμενες? ¨Άραγε τώρα κατάλαβες ποιους υποστηρίζεις και εναντίον ποιών?

  23. Μας τα έχεις πρήξει ρε φίλε, μια σου κλέβουν το σπίτι να σου βρούν τους κλέφτες με προτεραιότητα, τώρα πάλι τα ίδια; Εσύ τι κάνεις εκεί που είσαι;
    Αντε να κάνεις καμιά εισήγηση να δείξεις τους αλήτες στον Αρειο Πάγο που τις βάλανε να κουκουλώσουν το έγκλημα στα Τέμπη και που κόβουν και τους Σπαρτιάτες και τον Κασιδιάρη δηλαδή τι ρε ότι θέλετε εσείς θα ψηφίσουμε;
    Κανε θέμα για το παράβολο που το κάνανε 20 000 ευρω για να κόψουν τα μικρά κόμματα.
    Κάνε ΚΑΤΙ τέλος παντων κλαψομούνα της Βουλής.

Leave a Response