Βουλευτής ΝΔ έσκασε στα ΓΕΛΙΑ: «Πιστεύετε πως η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη;;;» – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
image-129

Γέλασε μετά και όλο το στούντιο…

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας αμφισβήτησε γελώντας την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο σεβασμός στην δικαιοσύνη αποτελεί ευσεβή πόθο».

«Εσείς πιστεύετε ότι στην Ελλάδα η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη; Για μένα που επί 41 χρόνια υπηρετώ τη δικαιοσύνη ως δικηγόρος πρώτης γραμμής έχει καταστεί βίωμα ότι ο σεβασμός στη δικαιοσύνη αποτελεί ευσεβή πόθο […] στην πραγματικότητα όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει», σημείωσε χαρακτηριστικά γελώντας, ενώ γέλασε και όλο το στούντιο!!!

Περαιτέρω λόγια περισσεύουν!!!

Απλά δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Το αρχίδι ο Τζαβάρας τόσα χρόνια βολεύτηκε μια χαρά και η δικαιοσύνη ήταν αδέκαστη, τώρα που τελείωσε η μάσα, καθώς τον έχουν στην απέξω, θυμήθηκε κι αυτός ο κεφτές να πει τις αλήθειες που όλοι γνωρίζουμε, άντε να χαθείς πολιτικάντη της δεκάρας.
    Α και που είσαι Τζαβάρα, καμ1 μεταγραφή θα κάνεις ή είσαι φουλτίγκα οικονομικά;

  2. Οπότε μάγκες 1 η λύση, όπου τους βρίσκουμε πρώτα βαράμε και μετά ρωτάμε ονόματα, αρκεί να είναι πολιτικοί, δικαστές, δημοσιογράφοι, δημαρχαίοι, περιφεριαρχαίοι και όλοι οι αρχιδαίοι.

  3. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ

  4. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!ΕΑΝ Η ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!!

  5. Καλά κάνει και γελάει,αφού η δικαιοσύνη είναι για γέλια και για φτύσιμο

  6. Αυτό μια φορά αριστερό κατακάθι δεν το έχει πει .Το είπε δεξιό προϊόν και τους ξεφτυλισε όλους .

  7. Και ο Παγκ@λος γέροντας το έλεγε μαζί τα φάγαμε.. και τι έγινε?

  8. Εγώ πάντως του το δίνω του Τζαβάρα, σε ότι ήταν στραβό ακόμη και αν έρχεται από το κόμμα του, δεν διστάζει να τα χώσει. Και δεν το κάνει υστερόβουλα, έχει πει από νωρίς ότι τέρμα δεν θέλει να ξανακατέβει για βουλευτής, οπότε μιλάει ελεύθερα. Και για τις υποκλοπές τα έχωσε και αλλού. Μακάρι η δεξιά, αλλά και όλα τα άλλα κόμματα να είχαν τέτοιους, καθώς θα είχαν άτομα ηθικά και με γνώσεις, και ο κόσμος πραγματικά θα ψήφιζε ότι θεωρεί ότι εκείνη την στιγμή έχει ανάγκη ο τόπος, μεταξύ διαφόρων κομμάτων και στελεχών που θα ήταν ηθικά και ικανά. Δυστυχώς όμως σήμερα η κατάσταση είναι δράμα, λίγοι καλοί έμειναν και αυτοί σταματάνε.

  9. ΧΑΧΑΧΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ …ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ…. ΟΞΩ ΡΕ….

  10. Οταν είσαι στην ΝΔ, το κόμμα του παναθηναϊκάκια, των υποκλοπών, του ελέγχου της δικαιωσύνης και των σκευωρών, λογικό είναι να γελάς. Εφόσον κάνεις ότι γουστάρεις

    1. Γιατί είναι κυβερνητικός και δεν τον πιάνει τίποτα

  11. μητσοτακη τα βλεπεις τι λενε για την δικαιοσυη ο βουλευτη σου που εχεις τον ντογιακο να σας προτατευει γυρησατε την χωρα 100 χρονια πισω πουλατε την χωρα ρευμα νερο τηλεφωνο λιμανια με πιο δικαιωμα πουσε ρε παπαδοπουλε να βαλει ταξη στα πραγματα ο λιαπης το λαμογιο που βρισκεται τρωει τα κλεμενα ο τοσκας ο υπουργος του συριζα που ελεγε κανε οτι κοιμασαι οταν ερχονται να σε κλεψουν αλλα αυτον τον φυλουσαν καμια δεκαρια αστυνομοι ευκομαι να υπαρξει θεια δικη η ανθρωπινη

  12. Ομολογία τρανταχτή επιβεβαιωμένη από μεγάλο αν όχι κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ.Τι άλλο θέλουμε δηλαδης για να ζητήσουμε μάζωξη υπογραφών προς ανακαίνιση της κοντοφθαλμης δικαιοσύνης?
    Μια λύση είναι να δικάσουν με κουκούλα όλους τους πολιτικούς.

  13. Χαχαχαχαχαχα… Ρε ,τι ζουμε …! Ο Τζαβαρας ο “δεξιος”, να λεει πραματα που η “αριστερα” του Σορος δεν τολμαει ουτε να τα σκεφτει … Γελαω οταν βλεπω κατι κοτες δικολαβακια του πρακτορειου “Ανταρcia”, να ζητανε “δικαιες δικες” και να γλειφουν την “ανεξαρτητη” για να γινουν γνωστοι ( εκμεταλλευτηκαν την οικογενεια Φυσσα για το σκοπο αυτον) και να πιασουν στασιδι στο κωλοχανειο “Βουλη”,οπως η χριστοδουλοπουλου και αλλοι “αγωνιστες” του πρωκτου

  14. Τσιάρα γ@μιέσαι και συ και η προισταμένη σου η Κουλάρα..

Comments are closed.