Βουλγαρία: Στέλνει 11.000 στρατιώτες στα σύνορα με την Τουρκία για να αναχαιτίσει τα κύματα των αλλοδαπών

Κοινοποίηση:
56386858-sofia-bulgaria-may-4-2016-soldiers-from-the-bulgarian-army-are-preparing-for-a-parade-for-army-s-day

Έντονη είναι η ανησυχία στην Βουλγαρία από την πιθανή παρουσία χιλιάδων μεταναστών στα τουρκο-βουλγαρικά σύνορα.

«Αν ο Ερντογάν κάνει πράξει την προειδοποίηση του για άνοιγμα των θυρών της χώρας σε χιλιάδες μετανάστες, τότε και εμείς θα στείλουμε 11.000 στρατιώτες στα σύνορα», δήλωσε ο Βούλγαρος ΥΠΑΜ.

Ο Βούλγαρος υπουργός Άμυνας Κ.Καρακατσάνωφ τόνισε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλούσε σοβαρά σε όσα δήλωσε και εξήγησε ότι η Βουλγαρία είναι έτοιμη να στείλει επιπλέον στρατεύματα στα σύνορα με την Τουρκία εναντίον μιας νέας πιθανής εισβολής αλλοδαπών.

Αυτά βέβαια στην Βουλγαρία. Στην Ελλάδα τα σύνορα παραμένουν ορθάνοικτα, χωρίς κανείς να τολμά να αρθρώσει έστω και τον παραμικρό λόγο για πιθανά μέτρα αποτροπής εισόδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΥΤΟΠΡΕΖΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ….ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΓΕΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΡΜΕΞΟΥΝ ΜΑ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ

  2. ΜΠΡΑΒΟ!!!!! ΩΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ !!!! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΝΕΤΑΙ ΕΔΩ !!!!! ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ???? ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!!!!!!!

  3. Και εμείς στέλνουμε στα σύνορα με Βουλγαρία στρατό για να μην φύγουν οι επενδυτές και τους χάσουμε .για να μείνουν εδω.κοπροσκυλα όλοι μας κάνατε πακισταν

  4. Εμεις κλεινουμε στρατόπεδα να ανοιξουμε χοτ σποτ

Comments are closed.