Βουλγαρία: Σάλος με νέες πικάντικες φωτογραφίες του πρώην πρωθυπουργού Μπορίσοφ

Κοινοποίηση:
borisof

Διπλό το “χτύπημα” για τον Μπόικο Μπορίσοφ, ο οποίος αφού έχασε τις εκλογές είδε και νέες… πικάντικες φωτογραφίες του να κυκλοφορούν στη δημοσιότητα.
Ο Μπορίσοφ, έρχεται και πάλι αντιμέτωπος με δημοσιοποίηση μιας νέας παρτίδας φωτογραφιών, σε βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που τον εικονίζουν σε ιδιωτικές στιγμές στην κρεβατοκάμαρα της πρωθυπουργικής κατοικίας.

Ανάλογες φωτογραφίες είχαν δημοσιοποιηθεί από ανώνυμο χρήστη στο διαδίκτυο λίγους μήνες νωρίτερα, προκαλώντας πολιτική κρίση στη χώρα και έντονη διαμάχη ανάμεσα στον Μπορίσοφ και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ρούμεν Ράντεφ, σφοδρό πολιτικό του αντίπαλο.

Στις νέες φωτογραφίες ο πρώην Βούλγαρος πρωθυπουργός είναι πάλι ξαπλωμένος στο ίδιο κρεβάτι αλλά με διαφορετικά σκεπάσματα, γεγονός που μαρτυρεί πως οι συγκεκριμένες λήψεις έγιναν σε διαφορετική ημερομηνία. Στο κομοδίνο υπάρχει πάλι το περίστροφο, δίπλα σ’ ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό. Στο συρτάρι του κομοδίνου διακρίνονται πάλι δεσμίδες με χιλιάδες ευρώ, αλλά όχι ράβδοι χρυσού αυτή την φορά.

https://twitter.com/KubaBielamowicz/status/1458395110106976260?s=20

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μόνο επί πληρωμή και υπό την απειλη όπλου θα του καθότανε γκόμενα αυτού νου! 🤣🤣🤣

  2. Αυτές είναι οι λεγόμενες διαφημίσεις της ποδιτσας.Τωρα όλοι και όλες θα τρέξουν να κάνουν δουλειές με τον μαφιόζο και με τον αντρακλα.

  3. μαγκας ωραιος και μπερμπαντης .λευτερια στον μπορισοφ

Comments are closed.