Βοά η Ηλεία με τις μεθόδους που ακολουθούν οι κυβερνητικοί βουλευτές για να πλησιάσουν τους ψηφοφόρους. Δώρο σκουλαρίκια και κολιέ σε γυναίκες δημοσίους υπαλλήλους!!!.

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Μέχρι τώρα ξέραμε τα ρουσφέτια, τις παντός είδους εξυπηρετήσεις, άντε και φακελάκια χρηματισμού σε κάποιες περιπτώσεις. Όμως η βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Διονυσία Αυγερινοπούλου το τερμάτισε.

Συγκεκριμένα, δώρισε σε γυναίκες δημοσίους υπαλλήλους της Ηλείας σκουλαρίκια και κολιέ!!! Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής της ΝΔ αξιοποίησε την Ημέρα της Γυναίκας και απέστειλε φακέλους με αυτό το περιεχόμενο και τη χειρόγραφη κάρτα: «Εγκάρδιες ευχές για την Ημέρα της Γυναίκας! Με φιλιά και εκτίμηση».

Μέσα στο φάκελο, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες ήταν σκουλαρίκια και περιδέραιο δώρο σε όλες τις γυναίκες που υπηρετούσαν σε όλα τα μουσεία του νομού Ηλείας. Σημειώνεται ότι η Δ, Αυγερινοπούλου είναι βουλευτής Ηλείας, αλλά ο φάκελος που έστειλε είναι προεκλογικός, καθώς υπογράφει ως υποψήφια βουλευτής καθιστώντας εμφανείς τους σκοπούς της κίνησής της. Η πρωτοβουλία της Δ. Αυγερινοπούλου προκάλεσε την οργή των υπαλλήλων οι οποίες (όπως φαίνεται και από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα) επέστρεψαν το δώρο που τους έκανε!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΧΑχαχαχ ρε μ@λ@κες δεν πάμε καλά!Αυτοί που μας κυβερνούν τελικά είναι τελείως στο κόσμο τους!Μη τα δεχτεί κανείς με τους και τις ξεφτιλισμένες!

  2. Για σκυλοβιζιτα σε κωλομπαρο στην Εθνική Πύργου – Πατρών καλή είναι. Για γύφτους και πάκια από τις φυτείες στις φράουλες. Φραου Διονύσια… Ρουφα μου τις “φράουλες”.

  3. Χάντρες και καθρεπτάκια, πραγματικά φτάσαμε εκεί.! Παιδιά μην τους ψηφίζετε ούτε για ρουσφέτια δεν κάνουν αυτοί.

  4. Ξαναστειλτα παλι, και αντι για χάντρες βάλε ένα πενηντάρικο και το ψηφοδέλτιο σου.

  5. Παιδιά κάντε τον κόπο και διαβάστε βιογραφικό της στο Wikipedia. Θα τραβάτε τα μαλλιά σας.!!!Πρόεδρος και αντιπρόεδρος σε πλήθος επιτροπών της Βουλής το οποίο μεταφράζεται σε πααααρα πολλά εξτραδακια. Συμμετέχει και σε μια επιτροπή για το … νερό και πολύ θαθελα να μας πει για την ιδιωτικοποίηση του. Επίσης, άκουσον άκουσον, βραβεύτηκε από τον …ΟΗΕ για την συμβολή της στην ….πρόληψη των φυσικών (πυρκαγιές Ηλείας, Εύβοιας, Μάτι κλπ, πλημμύρες) και ανθρώπογενων ( Τέμπη) καταστροφων. Ειλικρινά μουρχεται να σπάσω οθόνη από αγανάκτηση μου.
    Τι ψηφίζετε ρε Πυργιώτικα γίδια;;;;

  6. Παιδιά κάντε τον κόπο και διαβάστε βιογραφικό της στο Wikipedia. Θα τραβάτε τα μαλλιά σας.!!!Πρόεδρος και αντιπρόεδρος σε πλήθος επιτροπών της Βουλής το οποίο μεταφράζεται σε πααααρα πολλά εξτραδακια. Συμμετέχει και σε μια επιτροπή για το … νερό και πολύ θαθελα να μας πει για την ιδιωτικοποίηση του. Επίσης, άκουσον άκουσον, βραβεύτηκε από τον …ΟΗΕ για την συμβολή της στην ….πρόληψη των φυσικών (πυρκαγιές Ηλείας, Εύβοιας, Μάτι κλπ, πλημμύρες) και ανθρώπογενων ( Τέμπη) καταστροφων. Ειλικρινά μουρχεται να σπάσω οθόνη από αγανάκτηση μου.
    Τι ψηφίζετε ρε Πυργιώτικα γίδια;;;;

  7. Παίρνει και τα εξτραδακια της σαν πρόεδρος επιτροπής. Διορίζονται μέλη επιτροπών και βγάζουν έξτρα μισθό.
    Ας μας πουν οι πυργιωτες τι έκανε για τον τόπο τους η κυρία;
    Μου θυμίζει τις χάντρες και τα κολιεδακια που έκαναν δώρο στους ιθαγενείς. Ρε ουστ γαλιαντρα

  8. ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΒΛΑΧΑ ΞΑΝΘΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΚΟΥΛΗ ΘΑΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟ

  9. Μπράβο στις αξιοπρεπεις Πυργιωτισσες που επέστρεψαν πίσω τις χάντρες στο κλαρίνο που τις βλέπει σαν ιθαγενείς.

  10. Μπράβο σας κορίτσια. Θέλει να τη βγάλει με κολιέ και σκουλαρήκια για να φάει μετά αυτή τα πολλά. Έχει κι ένα ύφος η ηλίθια!

Comments are closed.