Βλέπετε κάποιον Έλληνα; Πλατεία στο κέντρο της Αθήνας σε ώρα αιχμής – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
plateia-viktorias

Χωρίς σχόλιο:
 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΙΔΙΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΙΣ

  2. Το ωραιο θα ήταν να ναυλώσει κάποιος λεωφορεία και να παει τα νεγροειδη ισλαμοσκατα εκδρομουλα στην Εκάλη και στην πολιτεία …. τι θα έκαναν αραγε οι κάτοικοι;;;;

  3. Τήν αλλαγή πληθυσμού στήν Αθήνα διοργανουν τρία άτομα.Ο γουρλομάτης,ό κρετίνος βλαχοδήμαρχος ό ανιψιός τού εξόφθαλμου καί ή εβραική μισοριξιά τό Μηταράκι Mitarachi.Δηλώσεις τού γουρλομάτη:
    “Χαίρομαι όταν πηγαίνω σέ παρελάσεις καί βλέπω μία κοινωνία νά μετατρέπεται σέ πολυπολιτισμική”
    “Δεν φοβάμαι τούς πρόσφυγες ώς μία δύναμη ή οποία θά μπολιάσει τήν ελληνική κοινωνία”
    Κοιτάξτε καλά τήν σκυλοmουσούδα του.Ετσι θέλει νά μάς κάνει όταν μάς μπολιάσει μέ τά αποβράσματα από τήν Ασία καί τήν Αφρική.Νά μήν έχουμε ελληνική εμφάνιση.
    Γιάννης Λάκων

  4. Ελλαδα,Αθηνα.η μεγαλυτερη χαβουζα της ευρωπης,Το σχεδιο διαλυσης και αποσυνθεσης προχωραει μια χαρα.Σε μια δεκαετια το πολυ θα εχει αντικατασταθει ολος ο πληθυσμος με απολυτη επιτυχια,αφου οποιος απομεινει θα εχει αγανακτησει απο το χαλι και θα εχει φυγει απο αυτον τον βρωμοτοπο.

  5. Όχι πλατεία Βικτωρίας….αλλά, Ισλαμο-ωρίας (δηλ. την ώρα που βγαίνουν πλατεία οι μουσουλμάνοι και οι μουσουλμάνες για να ξεκουραστούν…από την ξεκούραση στο σπίτι τους….)

    κατά τα άλλα οι έλληνες γείτονες ας περιμένουν να βγουν τη νύχτα….όπως επί τουρκοκρατίας….

  6. Οι μόνοι Έλληνες εκεί είναι τα περιστέρια. Βάλατε και την μούρη του μπούφου, τυφλωθήκαμε απο την ομορφιά του.

  7. Οχι κ εχουν αρχίσει κ να ενοχλουνεμας τις γυναικες ξεδιαντροπα οσοι κυκλοφορουν πια εκει Η Ελλαδα πεθαινει για να παιρνουν καποιοι χρηματα κ να εισαγουν κοσμο

  8. Είναι στο INSTAGRAM οι <> κύριοι του ΜAKELEIO !
    Mα τι ερώτηση είναι αυτή ????

  9. Χαζό γελάει η σκατοφατσα. Είναι πολύ χαρούμενος για τα κατορθώματα του. Αυτός μαζί με τον προηγούμενο πρέπει να κρεμαστούν κατουκεφαλα μέχρι να ψοφήσουν.

Comments are closed.