Βιασμός 30χρονης από αλβανικό ΚΑΤΑΚΑΘΙ στο Κολωνάκι: Λεπτό προς λεπτό το χρονικό του τρόμου – Όλες οι λεπτομέρειες της δικογραφίας

Κοινοποίηση:
viasmos343

Όλο το χρονικό του τρόμου για τον βιασμο της 30χρονης στο Κολωνάκι ξεδιπλώνεται μέσα απο το διαβιβαστικό της υπόθεσης.

Μάλιστα, ο βιαστής, που δηλώνει δυο διευθύνσεις κατοικίας, μια στην Καλλιθέα και μια στην οδό Καρνεάδου, όπου διέπραξε το ανοσιούργημα του σε βάρος της κοπέλας, φέρεται να είναι παλιός γνώριμος των αρχών καθώς στο παρελθόν λένε οι πληροφορίες οτι είχε συλληφθεί για αρπαγή πορτοφολιών!

Ο δράστης, όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό, τη νύχτα της 17ης προς 18ης Ιουνίου, «βρισκόταν με τον ανηψιό του σε κατάστημα επί της οδού (σ.σ αναφέρεται η οδός) με την επωνυμία (σ.σ αναφέρεται το όνομα), γνωρίστηκε με την εργαζόμενη ως σερβιτόρα στο εν λόγω κατάστημα, στην οποία πρότειναν με τον ανηψιό του μετά το πέρας της εργασίας να μεταβούν σε έτερο κατάστημα στην περιοχη Γκάζι. Μετέβησαν σε άγνωστο κατάστημα στο Γκάζι, όπου κατανάλωσαν αλκοόλ».

Λίγη ώρα αργότερα και έχοντας καταναλώσει οινόπνευμα, όπως αναφέρεται στις επόμενες γραμμές «όταν τελικώς έφυγαν απο το κατάστημα, ο (σ.σ αναφέρεται στο όνομα του ανηψιού) αποχώρησε με ταξί για την οικία του και η (σ.σ αναφέρεται το όνομα) με τον κατηγορούμενο αποχώρησαν με το ίδιο ταξί προς την περιοχή του Κολωνακίου. Κατά τη διαδρομή, ο κατηγορούμενος της προτεινε να μεταβούν στην οικία του για να καταναλώσουν μπύρες. Εκείνη δέχτηκε και αφού προμηθεύτηκαν μπύρες απο το περίπτερο μετέβησαν στην οικία του κατηγορούμενου».

Κλείδωσε την πόρτα

Όλα όσα ακολουθούν, είναι ανατριχιαστικά… «Ενώ βρίσκονταν στην οικία του κατηγορούμενου αυτός προσπάθησε να φιλήσει την παθούσα στο στόμα, αλλά αυτή τον απώθησε και προσπάθησε να αποχωρήσει απο το διαμέρισμα. Πλήν όμως διαπίστωσε ό,τι η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ο κατηγορούμενος την άρπαξε με βία, την έριξε στον καναπέ και της έβγαλε τα εσώρουχα (σ.σ. στη συνέχεια αναφέρονται όλα όσα υπέστη η κοπέλα) [……]. Και έπειτα ξεκλείδωσε την πόρτα. Η παθούσα, βγήκε απο το διαμέρισμα του δράστη, εισήλθε εντός του αυτοκινήτου της που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Καρνεάδου και κλαίγοντας επικοινώνησε με τον πατέρα της».

Τη βρήκαν οι αστυνομικοί να κλαίει

Καταρρακωμενη ψυχολογικά και σε απόγνωση, η κοπέλα είχε παγώσει. Κρυμμένη μέσα στο αυτοκίνητο έκλαιγε με λυγμούς. Στις επόμενες γραμμές του ενημερωτικού αναφέρονται τα εξής: «Αστυνομικοί της Άμεσης Δρασης που μόλις είχαν επιληφθεί σε έτερο περιστατικό επί της οδού Καρνεάδου,την εντόπισαν να κλαίει εντός του σταθμευμένου αυτοκινήτου της και σε σχετική ερώτηση τους άποκρίθηκε οτι πριν απο λίγο ενας άνδρας που διαμένει στην πολυκατοικία τη βίασε εντός του διαμερίσματος του…».

Του χτύπησαν την πόρτα

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δρασης δεν έχασαν χρόνο. Όπως αναφέρεται «Κατόπιν καταγγελίας, μετέβησαν στο διαμέρισμα του δράστη, χτύπησαν την πόρτα, ο δράστης ανοιξε και αφού η παθουσα τον αναγνώρισε,προσήχθη και συνελήφθη».

Μάλιστα όπως αναφέρεται «κατασχέθηκαν μια μπλούζα, ένα παντελόνι, ένας στηθόδεσμος και ένα εσωρουχο κάτω μέρους τα οποία εστάλησαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών για να ληφθεί τυχόν ανευρεθέν βιολογικό υλικό», ενώ εδόθη η παραγγελία η κοπέλα να υποβληθεί σε ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Είπαμε….το Όχι είναι όχι και οφείλει να το σεβαστεί ο άλλος, αλλά και συ βρε μπουμπουκα μου νεροφιδα είσαι,και τώρα τυφλα στο μεθύσι και οι δύο άντε να αποδείξεις ότι πηγες στο δπιτι του για να δεις την συλλογή γραμματοσήμων που σου υποσχέθηκε

  2. 1ον τι τον ηθελε τον αλβανο.Χαθηκαν οι Ελληνες? δεν ηξερε για τα κατακαθια της ευρωπης, δεν ρωταγε?
    2ον Γιατι δεν του δινουν 5 κλωτσιες να τον στειλουν απο κει που ηλθε και τον κρατανε εδω?
    Συμφωνω μ αυτον που λεει οτι ο σαμαρας καταστρεψε την Ελλαδα μας με το να μαζεψει εδω τα αποβρασματα που βγηκαν απο τις φυλακες της αλβανιας

  3. πήγε μαζί του σε άλλο μπαρ …..κατόπιν πήγε σπίτι του…. μάλλον ήθελε να διαβάσουν ποίηση αλλά αυτός το παρεξήγησε.

  4. Οι σύγχρονες απελευθερωμένες χαζομουνιτσες που τα κατέχουν όλα και έχουν άποψη για τα πάντα. Ρε για κλωτσιές είναι οι πιο πολλές γιατί το κεφάλι τους είναι κενό μέσα.

  5. Και συνεχίζει να απολαμβάνει προνόμια στην Ελλάδα. Αμεση απέλλαση ολων των αλλοδαπών απο την Ελλαδα

  6. οΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΟΔΟ ΣΕ ΜΠΑΡ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΟΥ ΤΗς….ΚΑΤΙ ΘΕΛΈΙ….Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΗΣ @ΟΥΤΣΑς

  7. Γελανε ολοι οι Αλβανοι με τους μαλακες τους Ελληνες. Μπαινουν βγαινουν οπου θελουν και κανενας δεν ρωτα τι γυρευουν. Πατριωτικη κυβερνηση ΤΩΡΑ, καταληψη Βορειας Ηπειρου και διωξτε ολα τα λαμογια Εσωτερικου και Εξωτερικου

  8. Σαμαρας και οι υπολοιποι προδοτες εφεραν αυτα τα χαλια στον τοπο ΜΑΣ.

  9. Kαι η Μπεκατώρου με την θέλησή της μπήκε στο δωμάτιο του παράγοντα της ομοσπονδίας !!..και αυτή ήξερε τι θα συμβεί !!.. όμως εκεί την υποστήριξε όλος ο κόσμος ( και καλά έκανε και μάλιστα μετά από 20 χρόνια !) και ιδιαιτέρως ο ”ευαίσθητος” της αριστερίλας ; εδώ που είναι ”φρέσκος” ο βιασμός από τον Αλβανικό κατακάθι …λέτε τα ήθελε ο κώλος της ; ..αν τα ήθελε θα καθόταν κύριοι να πηδηχτεί , το καταλάβατε ; λίγο ντροπή αγαπητοί αναγνώστες-σχολιαστές ; ..για να δούμε αύριο τις ακτιβίστριες της αριστεράς και τους ”ευαίσθητους” αντεξουσιαστές που είναι κώλος και βρακί με τα Αλμπάνια τι θα πράξουν ;

  10. Τι λέτε τωρα ρε. Σοβαρή γυναίκα 30 χρόνων που μετά από πιωμα στα κωλομπαρα με τη θέληση της στο σπίτι του πηδικουλα να πιούνε και μπύρες. Και τι περιμενε από τον τυπο;;;; Να παίξουν μπιρίμπα.;;; Και κάθετε η αστυνομία και η δικαιοσύνη και ασχολείτε με τη σούρα και το πήδημα του κάθε ξεκωλου. Τι λέτε τώρα ρε;;;;

  11. Απο οσα διαβασα ηθελε και τα επαθε. Οταν μια γνωριμια σε μπαρ εξελισεται ετσι την μεγαλυτερη ευθυνη την εχει το θυμα οχι ο θυτης. Οταν μια γυναικα γνωριζει καποιον στο μπαρ και τον ακολουθει σπιτι του κατι θελει.

    1. ναι, πηγε να της δειξει τη συλλογη γραμματοσημων του

Comments are closed.