Βιασμός στην Επίδαυρο! «Μου έδωσε ουσίες και με έδεσε! Ήμουν 15χρόνων και με πρόβλημα υγείας»! Νέα αποκάλυψη για πασίγνωστο σκηνοθέτη…

Κοινοποίηση:
επιδαυρος-1280x720

Δεν είναι μόνο ο αριθμός των καταγγελιών που καθημερινά αυξάνει. Είναι και οι περιγραφές που προκαλούν εμετό…


Η εν λόγω μήνυση σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη, η οποία κατατέθηκε τη Δευτέρα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, έρχεται να σοκάρει για μια ακόμη φορά την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στη μήνυση περιγράφονται σοβαρά αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και συγκεκριμένα βιασμός, αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου 15 ετών.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μήν μασάτε να μιλάτε. Όλα στο Φώς. Μην κάνετε πλάκα με αυτά τα θέματα γιατί είναι σοβαρά. Φοβάτε να μιλήσει ο κόσμος.

  2. Προσέχετε με τα night stand , δεν ξέρετε η άλλη πώς θα ξυπνήσει το πρωί, μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά κατηγορούμενοι για σεξουαλική παρενόχληση.

  3. Συγνώμη! Γονείς δεν είχε το δεκαπενταχρονο να το συνοδεύουν;;;;; 🤔

  4. Ρε χτυπάει το τηλέφωνο και δεν φοβάμαι αν είναι από καμιά τράπεζα, φοβάμαι μίν είναι κανένας δικηγόρος και ακούσω για καμία γκομενα που είχα πριν 30 χρόνια, αντε σοβαρευτητε θαρεις και δεν ξέρατε τι γίνεται σε αυτούς τους κικλους. Όπως βγεικε η άλλη η κυρατζο και έλεγε ναι τα ήξερα αλλά δέχτηκα παρενόχληση, σινεχεισες όμως σε αυτό τον κικλο προφανος σαρεσε και σινεχεισες

Comments are closed.