Βερύκιος: “Εκανα τέσσερα χειρουργεία, μετά τον αφορισμό του Αμβρόσιου” – Και περιμένουμε χαίρι με τον αφορισμένο Κούλη (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
dimos-verykios

Δείτε το βίντεο όπου ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος μιλάει για τον αφορισμό του από τον Αμβρόσιο και τα όσα τράβηξε μετά. Και θυμηθείτε πως ο ίδιος κληρικός έχει αφορίσει Μητσοτάκη, Κεραμέως, Χαρδαλιά. Και περιμένουμε προκοπή..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ο αφορισμός του φασιστοτράγου είναι ανυπόστατος διότι δεν ήταν μητροπολίτης όταν όταν τον έκανε.

  2. Διαβάζοντας τα περισσότερα σχόλια, δεν μου παραμένει καμία απορία σχετικά με την πορεία της χώρας τα τελευταία σχεδόν πενήντα χρόνια.

  3. ΜΙΛΆΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΆΝΕ ΚΑΙ Η Κ@ΛΟΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ !!!!!!ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΑΖΕΙ Η ΑΘΕΑ ΕΛΕΟΣ !!!

  4. o αμβρσιος κολλησε κορονοιο και τον σωσανε αυτοι που βριζει….

    1. Ευτυχως που εχουμε εσενα που τα ξερεις ολα και μας πληροφορης. Δεν τους βριζει απλα τους αποδιδει χαραχτηρισμους που οι περισσοτεροι Ελληνες συμφωνουν .

    2. Ο Αμβρόδιος κόλλησε κορονοϊό και την κοπάνησε από το νοσοκομείο βγάζοντας τον κορονοϊό με αγιασμό στο σπίτι.
      Οι γιατροί έτρεχαν να βάλουν εισαγγελέα να στείλει τους μπάτσους να τον μαζέψουν.

  5. Αυτος, συγχωρεση δεν προκειται να ζητησει, η πατσαβουρα τσιμτσιλη υποκριτρια μεγαλη και σκλαβα της ΝΤΠ, οι υπολοιποι δεν μετρανε, καλη τυχη.

  6. Δεν ξέρω αν το έπαθες από την κατάρα του Αμβρόσιου, από το πειραματικό μπόλι όμως σίγουρα το έπαθες. Έτσι κι αλλοιώς, καταραμένο είναι κι αυτό! Ομολόγα ότι την πάτησες. Αν ήσουν πραγματικά έξυπνος δεν θα το έκανες ή θα έκανες το πλασίμπο (εικονικό εμβόλιο).

  7. Στη Ελευσίνα σε έχουν πάρει χαμπάρι ότι είσαι ποδιτσα και κολομπος.

  8. Γελοίοι τύποι,αυτός συνεχίζει να κοροϊδεύει τα θεία και οι αλλοιχαζογελούν,κακομοίρα γελάς και λες ξου ξου και ο αλλος που θεωρεί προσωπική κατάρα του αμβροσιου τον αφορισμο που δέχτηκε,όταν γελοιποιουσε την Παναγία Ο παπαρας ήταν καλα;

  9. Οταν βλασφημείς την Παναγία με έργα και με πράξεις αυτα παθαίνεις!
    Επίσης αυτό που δεν ξερει είναι πως ο εξαφορισμός πρέπει να γίνει από τον ίδιο που του διάβασε τον αφορισμό..οσοι να πάνε να του διαβάσουν ευχές δεν θα αρθεί αν ο ιδιος ο μητροπολίτης Αμβρόσιος δεν τον πάρει πίσω τον αφορισμό!Σε περίπτωση μόνο που πεθάνει και δεν έχει αρθεί τότε ο νέος Μητροπολίτης της ίδιας μητρόπολης και μόνο θα πρέπει να τον άρει!Δεν είναι αστεία πράγματα αυτά!Αιώνια καταραμένος και άλιωτος ο αμετανόητος!Δεν λιώνει το σώμα του οταν πεθάνει..έχουμε πολλα παραδείγματα!
    Πολλοί έχουν δαιμονιστεί κιολας…
    Καλά θα κάνει να επισκεφτεί ο ίδιος τον μητροπολίτη και να ζητήσει συγχώρεση με ειλικρινή μετάνοια…αντιλήφθηκε τις επιπτ’ωσεις από ” ένα κομμάτι του αφορισμού.”.όχι όλο!Αν πεθάνει έτσι θα είναι αιώνια καταραμένος με όλα τα επακόλουθα!

  10. συνεχίζεις να μην μετανοείς μαλάκ@ κουμουνιστή!!μην κλαψουρίζεις σαν μυξιάρης!!!μόνος σου αυτοκαταράστηκες βλάσφημε!!

    1. ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΕΠ? ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΛΥΜΠΕΡΙΑΔΗΣ? ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΙΜΙΑ

Comments are closed.