Βελόπουλος: Πολιτικά ανήθικος ο Μητσοτάκης, εκλογές τώρα

Κοινοποίηση:
βελοπουλος

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, για το νομοσχέδιο που φέρνει προς διαβουλευση και ψήφιση η κυβέρνηση αναφορικά με την αναγνώριση του γάμου ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία.

Ο Βελόπουλος χαρακτήρισε τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του «πολιτικά ανήθικους», ενώ ζήτησε την άμεση προσφυγή στις κάλπες, λέγοντας ότι η ΝΔ εξαπάτησε προεκλογικά τους πολίτες.

Δείτε τη δήλωση

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ωραία τα λέτε κύριε Βελόπουλε! Ο λαός είναι μαζί σας και όταν λέτε και για εκλογές είναι έτοιμος να σας ακολουθήσει ένα τεράστιο κομμάτι του λαού μας! Όμως Θέστε το τώρα νομοθετικά το θέμα αυτό των εκλογών και με όποιο άλλο τρόπο μπορείτε ως κόμμα αντιπολίτευσης ώστε να γίνει πραγματικότητα ή τουλάχιστον να τεθεί θέμα ανατροπής ηγεσίας!

  2. Καρατζαφυρεροπαιδο πιστη αντιγραφη! Δουλευει τη κοινωνια οντας αγκαλια με τον Μητσοτακουλα που του επιτρεπει την…”αντιπολιτευση” !

  3. ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΡΒΕΛΙΑ Ο ΜΝΟΙΜΟΝΙΑΚΙΑΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΠΟΤΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΟΛΟ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΣΦΟΙΞΕΙ ΤΟ ΧΕΡΗ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…

Comments are closed.