Βελόπουλος: “Να κληθεί ο Τερεζάκης από τον εισαγγελέα για το ποιος έδωσε την εντολή για το μοντάζ των ηχητικών”

Κοινοποίηση:
6167440

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατά την τοποθέτησή του επί της πρότασης δυσπιστίας ανέφερε αρχικά πως «εμείς θέσαμε ερωτήματα στην κυβέρνηση για τα Τέμπη από τον Μάρτιο του 2023. Δεν πήραμε απαντήσεις, ούτε κανείς μας άκουγε στη Βουλή».

Ο ίδιος συνεχίζοντας σημείωσε πως ένα ερώτημα αναφορικά με την επιχείρηση συγκάλυψης «αφορά το ποιος πήγε το μονταρισμένο υλικό στο Πρώτο Θέμα. Τα μέσα λένε ότι δικός σας βουλευτής το πήγε» είπε απευθυνόμενος στην πλευρά της ΝΔ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εμπλοκή του μεταβατικού προέδρου του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη, στην παραποίηση των διαλόγων ζητώντας να κληθεί από τον εισαγγελέα για το ζήτημα.

«Ας καλέσει ο εισαγγελέας τον κύριο Τερεζάκη για να πει ποιος υπουργός ποιος πρωθυπουργός του έδωσε την εντολή για το μοντάζ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος..

Εν συνεχεία, αναρωτήθηκε ποιος πλήρωσε -με βάση και τη σχετική αποκάλυψη της «Εστίας»- τις εγγυήσεις ύψους 1,8 εκατ. ευρώ για να μην οδηγηθούν στη φυλακή τρία στελέχη του ΟΣΕ και έψεξε την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ που κονταροχτυπιούνται για τον Βαγγέλη Μαρινάκη χωρίς να τον κατονομάζουν.

«Η πραγματικότητα είναι μια: έκαψαν τα παιδιά. Κάηκαν τα παιδιά» είπε για το δυστύχημα των Τεμπών και αποκάλεσε «μπάζο του Σημίτη» τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γ. Φλωρίδη, για τα όσα ανέφερε χθες από το βήμα της Βουλής για την υπόθεση του μπαζώματος του χ΄΄ωρου της τραγωδίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μακάρι να έχετε την ευκαιρία Χίο να τα πείτε με τον Βελόπουλο ,εννοείται αυτός οφείλει να σε παρακαλέσει , ώστε να καταλάβουμε γιατί έγινε το απαράδεκτο και ασυγχώρητο σκηνικό με τον Καψαμπέλη .Αλήθεια ενώ έχετε κοινή γραμμή και είχα αρχίσει να πιστεύω ότι ίσως αξίζει μετά από αυτό το συμβάν ούτε θέλω να τον ακούω .

Comments are closed.