Βελόπουλος: Ημιμαθείς αυτοί που με τρολάρουν – Υπάρχουν τα χειρόγραφα του Ιησού (BINTEO)

Κοινοποίηση:
screenshot_1_4

Στα περιβόητα «χειρόγραφα του Ιησού», τα οποία προωθούσε μέσω εκπομπής τηλεπωλήσεων, αναφέρθηκε ξανά ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» υποστήριξε εκ νέου ότι υπάρχουν τα εν λόγω χειρόγραφα, λέγοντας ότι δεν ανακαλεί τον ισχυρισμό του. Χαρακτήρισε δε ημιμαθείς αυτούς που τον «τρολάρουν» στα social media.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Θυμηθειτε τον οπωροπωλη τον μαναβη…Ο Βδελοπουλος θα μπει στη βουλη,και θα αρχισει τις γλυκες με τον Κουλη,για του δωσει υπουργειο.Η θα χωθει σε καμμια συγκυβερνηση,η αργοτερα.Οπως ο μπαρμπα Βασιλης ο Λεβεντης,που απο την αρχη ειχε λυσσαξει για οικουμενικη για να χωθει,και καθε βδομαδα προεβλεπε εκλογες (η του το ελεγαν καποιοι ξενοι πρεσβεις οταν πινανε μαζι καφε),και πηγε να πλησιασει τον Αλεξη αλλα αυτος τον εκλανε συνεχως.Ο Βδελο εχει κανει 200 κωλοτουμπες και ειναι αρχοντας του fake news και του hoax.

  2. Καλό θα είναι νά συνεργαστεί με τον Σωρρα νά ρίξουν στην αγορά την τεχνολογία τών αρχαίων Ελλήνων πού κινεί διαστημόπλοια.

  3. Ο Κυριάκος Βελόπουλος νιώθει δέος ,γιατί είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που κατέχει ιδιόγραφες επιστολές του Ιησού Χριστού και τις πουλάει μέσω της εκπομπής του……..
    Τι Ιδανικά και Αξιες μπορεί να έχει αυτός ο Βελοπουλος , που έπραξε την προδοσια ψηφίζοντας τo ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ;;;
    Πόσο λοβοτομημένος πρέπει να είναι αυτός που θα του εμπιστευθεί την ψήφο του???… πόσο???………..

  4. Ο ανθρωπος αυτος ο Κ.Βελοπουλος που είναι πραγματικό ταλέντο στις κωλοτούμπες και η οποία μετά από μία γόνιμη πολιτική θητεία στο ΠΑΣΟΚ, το ΛΑ.Ο.Σ. και την Ν.Δ. κατέληξε να ηγείται ενός κόμματος επιδιώκοντας την λύση των προβλημάτων της Πατρίδας μας με την βοήθεια της Παναγιάς, των μοναχών του Όρους, αλλά προπαντός με την δική μας ανέχεια, απερισκεψία και ελαφρότητα.

  5. Μακρόθεν ο μεγαλύτερος απατεώνας και λακαμάς!
    Για να γράψει κάποιος κάτι, πρέπει να έχει γεννηθή πρώτα!
    πράμα που δεν υσχιει με τον jushua, ούτε με την ντεμέκ μάνα του μαριάμ!

  6. 12% πηρε απο τους ψηφοφορους της χ.α. Τουλαχιστον οι καρτελες αυτο εδειξαν.

  7. Κλασσικός απατεώνας. Η επιστολή του Ιησού που βρίσκεται στη μονή Διονυσίου του Αγ. Όρους είναι χρονολογημένη τον 15ο αιώνα γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι πλαστή, το δε περιεχόμενο της δε συνάδει με την διδασκαλία του Ιησού.

Comments are closed.