Βγαίνουν τα όπλα στο Κιλκίς: Πεζές περιπολίες ξεκινούν οι κάτοικοι – Παρενοχλούν ανήλικες Ελληνίδες οι λαθρομετανάστες

Κοινοποίηση:
1

Το νόμο στα χέρια τους παίρνουν πλέον οι Έλληνες. Για πρώτη οι αντιδράσεις είναι τόσο σφοδρές, ενώ τα τα μπλόκα κατά των μεταναστών είναι ένα καθημερινό φαινόμενο.

Το ενδεχόμενο να πάρουν τις καραμπίνες, προκειμένου να διαφυλάξουν, όπως υποστηρίζουν, τη σωματική τους ακεραιότητα αλλά και τις περιουσίες τους από κακοποιά στοιχεία, που υπάρχουν μεταξύ των περίπου 300 προσφύγων και μεταναστών, οι οποίοι διαμένουν εδώ και 1,5 χρόνο σε ξενοδοχείο της περιοχής, δεν αποκλείουν κάτοικοι του χωριού Σταθμός Μουριών του νομού Κιλκίς, έναν ακριτικό οικισμό που ζουν περίπου 800 άτομα.

Μάλιστα, οι κάτοικοι ήδη εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν από μόνοι τους πεζές περιπολίες στο χωριό τις νυχτερινές ώρες, προκειμένου να προλάβουν οποιοδήποτε νέο κρούσμα εγκληματικότητας. Αυτό αναμένεται να αποφασισθεί την Κυριακή σε μάζωξη που θα πραγματοποιήσουν οι κάτοικοι σε δημοτικό κτίριο.

Σήμερα αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Μακελειό

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Όλοι οι ΛΑΘΡΟ είναι νέοι άντρες απο 20 το πολύ μέχρι 35-40 και τα γυναικόπαιδα ελάχιστα.Αφού λοιπόν είναι νέοι άντρες και είναι ξάπλα όλη μέρα και τρώνε και πίνουν ΔΩΡΕΑΝ θέλουν και να Γ@ΜΗΣΟΥΝ κάποια στίγμη.Σε λίγο καιρό εκεί όχι μόνο οι ανήλικες αλλά και οι γιαγιάδες 80-90 ετών δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν μόνες χωρίς ένοπλη συνοδεία για να μην τις βιάσουν ομαδικά οι Ισλαμιστές ΛΑΘΡΟ!!!Γιά μερικά φράγκα απο τις ΜΚΟ του μπάρμπα Σόρος έκαναν τους έξυπνους και τους δέχτηκαν όποτε τώρα ας ανοίξουν και τα ποδαράκια τους.

  2. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΜΕ, ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΡΟΥΝ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ. ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥ ΚΛΟΥ ΚΑΝ.

  3. Αργησατε πολυ 1.5 χονο μαζι με τα ντζιχατια και ακομα το σκεφτεσται???/Αδικαιολογητοι αμα χαθει ζωη ελληνα ελληνιδας απο αυτα τα σκουπηδια πισω δεν ξαναγυρνα..ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ

  4. Καλά γιατί τους δέχτηκαν? Το παίζανε πονηρίδηδες,τώρα που φωλιάσανε θα δείτε τι σας περιμένει,κλεψιές,βιασμοί,σκοτωμοί κλπ, Ο Δήμαρχός σας και ο περιφερειάρχης γιατί τους δέχτηκαν? Εσείς 18 μήνες τώρα τι κάνατε? Στείλτε τους στον Δήμαρχο και στον περιφερειάρχη σας….Ολοι ένωμένοι θα φέρουμε αποτέλεσμα…πρίν είναι πολύ αργά.

Comments are closed.