Βγήκε βόλτα με το σκύλο του και τους έκανε “κομμάτια” το Rottweiler – Έπεσε κάτω αιμόφυρτος! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
imageedit_3_6038476634

Μια σημαντική καταγγελία διατυπώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με μια επίθεση όπως αναφέρεται, που δέχθηκε ένας άντρας όταν έβγαλε βόλτα το σκύλο του στην περιοχή του Φλοίσβου.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ένας άντρας και ο σκύλος τους δέχθηκαν άγρια επίθεση από σκύλο Rotweiler , στην περιοχή του Φλοίσβου κοντά στην Μαρίνα, την Κυριακή 12/5 .

Δείτε όλα όσα αναφέρει η καταγγελία:

 

 

από palaiofaliron.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ευθανασια θες εσυ με τον κοντρα πλακε εγκεφαλο , ηλιθιε.

  2. ο χρόνος τελείωσε πουτανας γιε..απάντηση δεν πείρα..πιάσε βουνα λαγκάδια..αλλά είδη είναι δίπλα σου…χαιρετίσματα στο μουνι της μάνας σου που σε πέταγε έξω..εσυ Χαραλάμπη κ χοντρε ποιο μετά ..γιατί το θέλω μόνο από τα χέρια μου

  3. Επειδή συνεχώς ακούω για κακά σκυλιά τύπου ροτβαιλερ ή πιτ μπουλ ή ντογκο κ ούτω καθεξής, τυγχάνει να εχω ροτβαιλερ κ παιδάκι 8 μηνών. Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να σχολιάσω τους σκληρούς μάγκες που λένε για φόλες ξύλο απέναντι στα ζώα κτλ γιατί στην Ελλάδα ζούμε κ δεν θα πάμε ποτέ μπροστά γιατί είμαστε κωλοβλαχοι μέχρι εκεί που δεν πάει. Αυτό που θα πΩ στον άτυχο κυριο κ το σκυλάκι του που δέχτηκαν επίθεση είναι περαστικά. Στον ανεγκέφαλο ιδιοκτήτη του σκύλου που επιτέθηκε είναι ότι πρέπει άμεσα να του πάρουν το σκυλί κ να το δώσουν σε σοβαρό άνθρωπο, όσο για τις ταμπέλες στις Ράτσες σταμάτηστε να το κάνετε κ Πόσο μάλλον οι ίδιοι οι φιλόζωοι.. Τα ζωντανά είναι όπως τα μωρά ότι ερεθίσματα πάρουν με αυτά θα πορευτούν, ας καταλάβουν επιτέλους οι άνθρωποι ότι τα ζώα δεν είναι συναγερμοι, δεν είναι παιχνίδια να τα κάνουμε δώρα στα παιδιά μας, είναι πλάσματα του Θεού κ μάλιστα με καλύτερο απόθεμα ψυχής από τους ανθρώπους.

  4. Όταν σε δαγκώσει το σκυλί δεν σκέφτεσε ποιος φταίει . Ευθανασία στον σκύλο και μετά ανάλογη περιποήση στον βλάκα ιδιοκτήτη. Γκαμ…ι και πρόστιμο με εξτρα Α.Κ.Α.Β (Αυστηρό Κο……λο Άνευ Βαζελίνης). Ρε όργια ιδιοκτήτες καταλάβετε επιτέλους ότι έχετε στα χέρια σας έναν καρχαρία στεριάς.

  5. Απαγόρευση σε κάποιους κοπρους σαν εσένα. Ανεγκεφαλε δεν υπάρχουν επικίνδυνα σκυλιά. Υπάρχουν επικίνδυνοι ιδιοκτήτες. Το σκυλί έκανε ότι του έμαθε αυτό το κτήνος να κάνει.

  6. Α ναι;;;;; δεν επιτρεπονται τα οπλα , μας λενε να κανουμε πως κοιμομαστε αν μπουνε κλεφτες στα σπιτια μας , και τωρα ερχονται μερικοι ηλιθιοι και μιλανε για φολες !!!!
    Ο κοσμος εχει αναγκη απο προστασια , και τα σκυλια αυτα ειναι φυλακες , συναγερμος , και η μοναδικη αμυνα των νοικοκυραιων !!!!
    Να δινεται προστιμο σε οσους τα βγαζουν βολτα χωρις φιμωτρο ΝΑΙ , αλλα για ηρεμηστε λιγο και σκεφτειτε πριν γραψετε σαχλαμαρες ! Παπαρες ε παπαρες.

  7. ΜΕΓΑΛΕ ΄΄Κ΄΄ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ………. RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Για όσους λένε για φόλες και επικροτούν. Τις φόλες ως γνωστόν τις βάζουν ψυχοπαθητικά άτομα που είναι επικίνδυνα να κάνουν έγκλημα και σε ανθρώπους. Επίσης τις φόλες τις βάζουν σε αδέσποτα που είναι ταλαιπωρημένα, φοβισμένα και κακοποιημένα και αυτό δείχνει ακόμα περισσότερο το πόσο κτήνη είναι. Όσο για τα ροτβάιλερ και γενικά τα αγριεμένα σκυλιά τα κάνουν έτσι οι ιδιοκτήτες τους επειδή επίσης είναι παλιάνθρωποι. Οπότε ξεσπάστε τη κακία σας σε αυτούς, αλλά φυσικά ο κάθε ψυχάκιας είναι κότα και ξεσπάει το μίσος του σε ανυπεράσπιστους όπως είναι τα ζώα και τα παιδιά.

  9. Δυστυχως καποια ανεγκεφαλα “ζωα”…δεν βαζουν μυαλο…
    Να βγει νομος, οποιος βγαζει βολτα σκυλο – φυλακα χωρις φιμωτρο να πληρωνει προστιμο.

  10. οταν αυτο το κοπριδι και ολα τα αλλα κοπριδια φανε κανενα μωρακι τοτε ισως, τοτε λεω ισως κανει κατι το μπορδελο κρατος μας!Και μετα σου λεει γιατι καποιοι ριχνουν φολες!Αν δε παρεις το νομο στα χερια στου στο μπανανισταν ελλαντα δε σωνεσε

  11. Απαγόρευση όλων των κοπροειδών τύπου rottweiler, pitbull και σε οτι αλλο δολοφόνους κοπρους υπάρχουν. Α και εξαφάνιση κάθε τέτοιας σκατορατσας. Α μαζί και τα αφεντικά τους τα κομπλεξικα που μέσω των σκύλων πουλάνε αντριλα. Ρε ουστ όλοι μαζί.

    1. Δεν φταίνε τα σκυλιά.οι μ@λ@κες οι ιδοκτήτες φταίνε.γενοκτόνε εσύ.το παιδάκι σου και το σκυλάκι σου όπως τα μάθεις.

    2. Απαγόρευση σε κάποιους κοπρους σαν εσένα. Ανεγκεφαλε δεν υπάρχουν επικίνδυνα σκυλιά. Υπάρχουν επικίνδυνοι ιδιοκτήτες. Το σκυλί έκανε ότι του έμαθε αυτό το κτήνος να κάνει.

Comments are closed.