Βγήκαν από τα αμάξια και άρχισαν τα… μπουνίδια – Τρομερές σκηνές στη μέση του δρόμου (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
australia

σε κανονικό καυγά στη μέση μιας πολυσύχναστης διασταύρωσης, μαγνητίζοντας τους θεατές κατά τη διάρκεια μιας πολυσύχναστης καθημερινής ημέρας στην Αδελαΐδα.

Οι αντιμαχόμενοι ανταλλάξαν βαριά χτυπήματα σε μια επίδειξη που θα μπορούσε να περιγραφεί μόνο ως ανησυχητική και θλιβερή. Μάρτυρες από την ασφάλεια των οχημάτων τους κατέγραψαν τη σκηνή, μια έντονη υπενθύμιση του πόσο γρήγορα η δημόσια ευπρέπεια μπορεί να μετατραπεί σε χάος.

Μέσα στο χάος, μια ηλικιωμένη γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της, με τις προθέσεις της σαφείς, καθώς προσπάθησε να παρέμβει και να αποκλιμακώσει την κατάσταση. Ωστόσο, οι προσπάθειές της να αποκαταστήσει την ειρήνη ήταν μάταιες, καθώς η οργή των ανδρών αποδείχθηκε πολύ έντονη για να κατασταλεί από τις εκκλήσεις της, συνεχίζοντας τον καβγά τους με αμείωτο σθένος.

Μέχρι στιγμής, η ταυτότητα των δύο ανδρών παραμένει μυστήριο, με την αστυνομία της Νότιας Αυστραλίας να αναζητά ενεργά τον εντοπισμό τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Συνήθως δεν υπάρχουν συνταρακτικά γεγονότα στο Adelade, πρωτεύουσα της Πολιτείας της Νοτίου Αυστραλίας (South Australia).
    Είναι η Πολιτεία με τα πολλά Θέατρα & την ήρεμη καθημερινότητα.
    Δεν έχει πολλούς νέους μετανάστες & το θέαμα με τους 2 “μαχόμενους” άνδρες είναι εξαιρετικά σπάνιο.
    Όμως οι κάτοικοι εκεί είναι οι πλέον φανατισμένοι με το Κλίμα, σε όλη την Αυστραλία.
    Πριν λίγο καιρό, οι πάροχοι του ηλεκτρικού, είχαν ξεπεράσει το όριο χρησιμοποίησης των ορυκτών & για να μην πληρώσουν το τσουχτερό πρόστιμο (που είχε επιβάλει η τοπική Κυβέρνηση για την πράσινη ενέργεια), έκλεισαν τα φώτα σε ολόκληρο το Adelaide, όπου για μία ολόκληρη εβδομάδα οι κάτοικοι, δεν είχαν καθόλου ηλεκτρικό.
    Κάθε Πολιτεία της Αυστραλίας, έχει δική της Κυβέρνηση (που εκλέγεται κάθε 3 χρόνια), δικούς της Νόμους & δικό της Σύνταγμα.

Comments are closed.