Βγάζουν στον… τάκο τον τηλεμαϊντανό Δήμαρχο Ραφήνας!Τελικά σου κάηκε το σπίτι ναι ή οχι; Θα απαντήσεις; Μήπως την είδες Ψινάκης και συ; Τι πράγματα είναι αυτά; Εκτός και αν είσαι σώγαμπρος! (φωτο&βιντεο)

Κοινοποίηση:
mpournous

Μια ερώτηση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Ραφήνας-Πικερμίου Μπάμπη Ζαφειρόπουλου προς τον Δήμαρχο,κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν αυτή που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση.

– … και επειδή κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση στο Δήμαρχο : αν πραγματικά του έχει καεί το σπίτι, αν κατοικεί στη περιοχή του Ματιού και αν του ανήκει το σπίτι που έχει καεί, όπως ο ίδιος είπε στη τηλεόραση – και όχι μια φορά , πάρα πολλές φορές. Εγώ γνωρίζω ποια είναι η πραγματικότητα , αλλά κάποια στιγμή αυτά τα ψέμματα εμένα με ξεπερνάνε και θα ήθελα μια απάντηση

ανέφερε ο Ανεξ. Δημ. Σύμβουλος Μπάμπης Ζαφειρόπουλος .

Απαντώντας ο Δήμαρχος μίλησε  … για τη μικροπολιτική που πάει να στήσει ο Δημ. Σύμβουλος πάνω στις στάχτες ανθρώπινων ζωών.

“Τον παραδίδω στους συμπολίτες μου” είπε ο Δήμαρχος για  να συμπληρώσει στη συνέχεια ότι 8 μήνες το χρόνο μένει στο Μάτι

Με αφορμή το γεγονός ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος δεν πήρε απάντηση απο το Δήμαρχο στα ερωτήματα του   μας ενημέρωσε για τα παρακάτω με αντίστοιχα στοιχεια.

Υπάρχει βιντεο στο διαδίκτυο το οποίο παρουσιάζει την οικία που φαίνεται στις εφημερίδες ως το σπίτι του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου που κάηκε, αλλά το σπίτι είναι του πεθερού του Δημάρχου.
Απόσπασμα εκλογικού καταλόγου που καταδεικνύει τη διεύθυνση κατοικίας του Δημάρχου


Την οικία στη διεύθυνση κατοικίας που γράφει ο εκλογικός κατάλογος , όπου εκεί και όπως γνωρίζουν όλοι οι Ραφηνιώτες , είναι η κατοικία του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου.

38471803_723722521310986_464534892412141568_n

 

σπιτι αγγελων 2
Παρά όμως τα παραπάνω ο Ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος αναφέρει ότι “τι πιο απλό να δημοσιοποιήσει ο κ. Δήμαρχος την αίτηση που κατέθεσε ή θα καταθέσει ως πυρόπληκτος, παρουσιάζοντας το σπίτι του που κάηκε επί της οδού Αργυράς Ακτής” κλείνοντας ο Μπάμπης Ζαφειρόπουλος είπε “αν παρουσιάσει την αίτηση ο Δήμαρχος θα ανακαλέσω άμεσα.”

rpn.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: