“Βγάζουν αυτούς τους κοπρίτες να μιλάνε;”. Χαμός με όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος για τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στην Κιβωτού του Κόσμου

Κοινοποίηση:
image-16 (1)

Για πρώτη φορά στην τηλεοπτική κάμερα τοποθετήθηκε ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σχετικά με το θέμα της Κιβωτού του Κόσμου και τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στο STAR και στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” είπε:

«Τα παιδιά είναι λόγος ύπαρξης για τους γονείς. Έχω μεγάλη θλίψη μέσα μου που βλέπω μεγάλους δημοσιογράφος στα κανάλια που βγάζουν τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στην Κιβωτό. Μα αν είσαι σωστός γονέας, πως άφησες το παιδί σου να πάει στην Κιβωτό;

Δίνετε βήμα σε αυτούς τους γονείς, τους κοπρίτες, τι να πούνε; Γιατί δεν ρωτάτε αν τα παιδιά αυτά πήγαν με εισαγγελική παραγγελία στην Κιβωτό. Μην τους δίνετε τον λόγο. Δεν έχουν δικαίωμα αυτοί να μιλούνε. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα, ας ψάξετε να τα βρείτε. Οι γονείς έχουν τα παιδιά στο σπίτι, όχι σε ιδρύματα»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Λετε μπραβο στον μπεο?ρε μεχρι να σβησει ο ηλιος λεμε

  2. Ναι τον έχει απογειώσει τον βολο. Σαν διαστημόπλοιο μοιάζει με τόσα λαμπάκια! Το ότι βρωμάει καμμένο πλαστικό η πόλη απ’ τα εργοστάσια που τους επιτρέπεται να το καίνε; Γι αυτό δν βρίζει ο μπεος δν λεει τπτ! Γτ;

  3. Μπεο τελικά δεν είσαι για τον πεο που νόμιζα… Συμφωνώ μαζί σου, μπράβο.

  4. Αχιλλέα δεν είμαι fan σου αλλά τελευταία τα πας πολύ καλά και συμφωνώ απόλυτα με τις θέσεις σου. Μπράβο σου γιατί είσαι απλός και λαικός άνθρωπος, γ@μα τους γραβατιάδες και τους πολιτικάντηδες που γλύφουν όπου βρουν για τα ψηφαλάκια, κράξε τους όσο μπορείς.

  5. Δικιο εχει.
    Τον Βολο τον συμμαζεψε.
    Λετε να μπορει να συμμαζεψει και τη χωρα;

  6. Πάρα πολύ σωστό τον βρίσκω σύμφωνα με τα λεγόμενα του εύγε.
    Αν στην Αθήνα είχαμε τέτοιο δήμαρχο θα είχε ξεβρομίσει ο τόπος

  7. Είπε ο Μπέος αυτό που σκέφτεται ο κάθε σωστός οικογενειάρχης. Με εκφράζει απόλυτα . Μπράβο κ.Μπεο.

  8. ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΠΕΟΣ. ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΙΑΣΟΥΝ. ΘΡΙΛΕΡ ΤΡΟΜΟΣ ΑΗΔΙΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ, ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΥΛΗ ΤΡΙΧΕΣ .
    ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ

  9. Μπέος για πρωθυπουργός, όμορφα σταράτα και αντρικά.

  10. Το κάθε παιδί που γεννιέται είναι ένα μικρό αγγελούδι. Φυσικά οι γονείς έχουν την ευθύνη, όμως κάποιοι δεν είναι γονείς. Για αυτό πρέπει να υπάρχει η ύψιστη προτεραιότητα και προστασία της πολιτείας σ’αυτά τα παιδιά αλλά αυτό προϋποθέτει σοβαρότητα, έλεγχο και παραδειγματική τιμωρία όσων δεν επιτελούν σωστά αυτό το έργο. Όσοι επίσης δεν θέλουν παιδιά να μην κάνουν.

  11. Μπράβο Μπεο. Αυτή είναι η αλήθεια. Εύχομαι γρήγορα να λάμψει.

  12. ΡΕ ΜΠΕΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ; ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ;

  13. Σίγουρα υπάρχουν ορφανά που δεν φταίνε οι “γονείς” η ακόμη περίπτωσεις όπου ο “πατέρας/ μητέρα” έχει μείνει μόνος γιατί σύζυγός έχει αφήσει την οικογένειά χωρίς βοήθεια και έτσι για να ζήσει τα παιδιά πρέπει να τα αφήσω κάπου εάν δεν υπάρχουν παππούδες. Μερικές φορές “σπανιότερα” ίδια τα παιδιά είναι πολύ αντικοινωνικα παράδειγμα το ένα παιδί της οικογένειας… Σίγουρα υπάρχουν και άτομα αντικοινωνικα η εξαρτώμενα που δεν νοιάζονται για τα παιδιά τους και τώρα ψάχνουν για εξηλαστιριο θύμα. Ο δήμαρχος Βόλου λέει ότι λέει για τον πολιτικό αντίκτυπο και όχι χάρη της αλήθειας. Οι κυβερνήση και ο αρχιεπίσκοπος παίζουν ένα σιχαμενο ρόλο.

  14. Μπράβο ρε Μπεο. Επιτέλους ένας Άνδρας μ Α@@@@ια .Είπε τα πράγματα ως έχουν !!!

  15. Ναι μεν έχει δίκιο αλλά γονείς μάλλον μπλεγμένοι με ναρκωτικά, φυλακές, ψυχιατρικά. (Δεν μιλάμε για τα όρφανα). Πήγαν τα παιδιά κιβωτο αλλά όχι και να τα βιάζουν και βασανίζουν. Εντάξει δεν ξέρουμε την κάθε περίπτωση οπότε ας μην πολύ κρίνουμε.

  16. μακαρι ολες οι πολεις να ειχαν ενα ΜΠΕΟ…. τον απογειωσε τον Βόλο…να’σε καλα ρε μαγκα…

  17. Ακομα και οι μαφιοζοι εχουν καρδια και αγαπη.Γι’αυτο κατι Μητσοτακηδες,Πλευρηδες,Μπουμπουκους,Πετσες κ.α.μην τους αποκαλειτε “μαφια”.Απλα ρεμαλια ή καθαρματα.

  18. Δεν εχει αδικο. Και ολες οι περιπτωσεις δεν ειναι ιδιες.

Comments are closed.