«Βγάζαμε κάτι παλιοσίδερα και έπεσε η γέφυρα», λέει γ@φτος που βρίσκεται στην Πάτρα – «Είναι πεθαμένοι τους είδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΓΥΦΤ

Η κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα έχει προκαλέσει αναστάτωση στην πόλη, με τη μεγάλη επιχείρηση διάσωσης να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη…

Μέσα στην ατυχία του να βρεθεί κάτω από τη γέφυρα που κατέρρευσε στην Πάτρα, στάθηκε τυχερός αφού κατάφερε να απεγκλωβιστεί σώος. Ο άντρας που μιλάει στην κάμερα, υποστηρίζει ότι υπάρχουν νεκροί πέραν του ενός που διαπιστώθηκε τα πρώτα λεπτά. Όπως λέει η γέφυρα έπεσε από τη μια στιγμή στην άλλη.


«Βγάζαμε κάτι παλιοσίδερα και έπεσε η γέφυρα», λέει Ρομά που βρίσκεται στην Πάτρα, όπου είναι σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης των ατόμων που βρίσκονταν κάτω από τη γέφυρα της στιγμή της κατάρρευσής της.

«Γλίτωσα από θαύμα», λέει με τρεμάμενη φωνή στην κάμερα ο Ρομά που βρισκόταν κάτω από τη γέφυρα τη στιγμή της κατάρρευσής της. Μάλιστα, αναφερόμενος στον αριθμό των νεκρών, υποστηρίζει: «Έχει δύο τρία άτομα από κάτω. Είναι πεθαμένοι. Τους είδα».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, υπάρχουν αρκετοί εγκλωβισμένοι με τις επιχειρήσεις για τη διάσωσή τους να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τρεις τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας ενώ το ΕΚΑΒ μετέφερε έναν νεκρό στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακούγονται φωνές κάτω από τη γέφυρα που κατέρρευσε ενώ στις έρευνες χρησιμοποιείται και drone. Οι δίδυμες γέφυρες παρουσίαζαν βλάβες και προβλήματα στατικής επάρκειας. Τα έργα αποκατάστασης ξεκίνησαν το 2021 με κόστος 6.517.287,49 ευρώ για την επισκευή δύο γεφυρών επί της Περιμετρικής (Β601 και Κ635).

Οι γέφυρες, μήκους 167 μέτρων και 169 μέτρων αντίστοιχα σε κάθε κλάδο κυκλοφορίας, βρίσκονται στην αρχή της Παράκαμψης των Πατρών. Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα και άνδρες της πυροσβεστικής που με τα χέρια και εκπαιδευμένο σκύλο ψάχνουν κάτω από τους τόνους μπετό που έχουν πέσει.

Eν τω μεταξύ, με εντολή του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, τίθεται σε εφημερία και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ώστε μαζί με το νοσοκομείο, «Άγιος Ανδρέας», που εφημερεύει, να υποδεχθούν τραυματίες.

Στο σημείο αναμένεται να φτάσει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από τα Γιάννενα προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τους δύο εγκλωβισμένους αγνοούμενους.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Οι εγκλωβισμένοι είναι πουτανόγυφτοι δηλαδή;

  2. Ρε μύκητες/κωλόγυφτοι σας έχει μιλήσει ποτέ κανένας από τσύριζα ή ΚΚΕ για τον νόμο της βαρύτητας;
    Ευτυχώς που δεν πήρατε κανέναν αθώο μεροκαματιάρη στον λαιμό σας γαμημένη φάρα

  3. Περασα απο εκει το πρωι πριν πεσει η γεφυρα γιατι ειμαι κατοικος εκει κοντά.Οι γυφτοι ειχαν μαζευτη εκει παρα πολοι μεχρι κ τσακωνονταν κ μεταξυ τους ποιος θα πρωτοπαρει σιδερα απο τις μπουλντοζες που έσπαγαν, ειχαν μεχρι κ οξυγόνο,μιλαμε για οργάνωση κ το αποτέλεσμα ήταν αυτο

  4. Από τις φωτογραφίες φαίνονται τα κομμένα σίδερα που κρατούσαν το κομμάτι της γέφυρας.
    Δεν το πίστευα και εγώ αλλά τελικά απ’ότι φαίνεται την έριξαν με βαριοπούλες και έπεσε πάνω τους τόσο ζώα είνια !
    Στειρώστε τα γαμημένα ζώα τους κωλόγυφτους μέχρι να εξαφανιστούν !

  5. ΒΡΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΙΔΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΦΟΡΕΥΤΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ?

    Τι σημαίνει “έβγαζαν κάτι παλιοσίδερα” κάτω από μια γέφυρα στην οποία γίνονται έργα ??? Μέσα στο ΣΚ?? Ο εργολάβος τους το ζήτησε??

  6. κλέφτες και δολοφόνοι ομοεθνών τους… πουστικη φαρα

  7. Δεν είχατε καμιά δουλειά στον χώρο εργασίας και μάλιστα επικίνδυνης, την ώρα που τα συνεργεία και τα μηχανήματα δούλευαν…Φτηνά την γλυτώσατε…Πρέπει η έρευνα να πιάσει και εσάς, τι πάει να πεί μαζεύατε παλιοσίδερα…Βέβαια, αυτοί που σας άφησαν να μπλέκεστε στα πόδια τους έχουν τεράστια ευθύνη…

  8. Εκοβαν με τροχους και οξυγονο τα σιδερα αφου οι εργατες καλεσαν 2 φορες την αστυνομια και μετα που εφευγε μαζευόνταν σαν τα κορακια με αποτελεσμα να πεσει στο κεφαλι τους!!!

  9. Ε βεβαια οταν ειναι για ρομα ριχνουν αλλου τις ευθύνες μη τυχον και τους θιξουν τους βρωμιαρηδες εχουν καταρημαξρι τον τοπο με τις ληστείες και τα παλιοσιδερα τους.

  10. Αφήστε τους βρωμογυφτους κάτω απ τα χαλάσματα να ησυχάσουμε

  11. ανευθυνα γυφτακια δολοφονοι…..στην καρμανιολα!!!

  12. λιγοτεροι , τα καλυτερα νεα της ημερας εδω και πολυ καιρο

  13. δεν χρειαζεται να εισαι ο Πουαρώ..τραβαγανε και κλεβανε τα σιδερα κατω απο την γεφυρα που την ειχαν καλουπωσει για ανακατασκευή ενω ειχανε αφησει οχηματα κια κοσμο να περναει απο κατω..γυμνα σιδερα ειδανε οι γυφτοι και πεσανε στο κλεψιμο
    ξερουν οτι και να κανουν του πανε στο τμημα και τους αφηνουν ελευθερους

  14. Αργό και βασανιστικό ψωφο να έχουν οι κολογυφτοι εγκληματίες.
    Αυτοί έριξαν την γέφυρα.

  15. δεν υπάρχουν νόμοι, έχουμε γίνει μπανανία…ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ σε ολους τους β-ρομά

  16. Τους πλάκωσε τους παλιόγυφτους, πήγαν λέει να πάρουν σίδερα από την γέφυρα!! Πως έγινε αυτό, μήπως τα είχαν βάλει κατά λάθος εκεί ;; Ή μήπως ήταν όπως τα καλώδια στο δίκτυο των τραίνων, αυτά που τα ξηλώνουν οι ευπαθείς. Οπότε, μαζί με την ανικανότητα του ΟΣΕ, την κλεψιά των εργολάβων και την αθλιότητα των υπουργών να το ατύχημα, βέβαια εδώ δεν ταιριάζει η λέξη ατύχημα, προμελετημένο είναι.

  17. Μήπως οι γύφτοι είναι η αιτία της κατάρρευσης; τι εννοεί βγάζαμε παλιοσίδερα;

  18. Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος το εξής?

    Οι γύφτοι λέει μάζευαν σίδερα, από μια γέφυρα που επισκευαζόταν. Η γέφυρα γκρεμίστηκε γιατί ήταν ασταθής και απλά αυτοί μάζευαν μπάζα, ή γιατί αυτοί πάνω στην απληστία τους να κόψανε καμιά κολώνα/υποστήλωμα και στην ουσία την γκρέμισα

  19. Σκατογυφτοι, μεχρι το πομολο απο την εξωπορτα μου εκλεψαν οι αλητες τα κοπροσκυλα.Μακαρι να σας πλακωνε ολους.Τι δουλεια ειχατε εκει ρε αλητες? Να πατε να δουλεψετε σε συγκομιδη καρπουζιων, σταφυλιων και ελιας για μεροκαματο ρε τεμπελοσκυλα.

  20. Αμα ψοφήσανε βρομά, σκασίλα μου, άμα είναι συνάνθρωποί μας, λυπάμαι

  21. Μας πως θα ζησουν οι Βρομα? ….. Κλεφτες θα γινουνε? Με τα επιδοματακια να μην ψηφισανε και Νεα Κουλοκρατια?! Καμμια αστυνομια τιποτα εκει περα να επιβαλει τη ταξη οπως εκανε στη Μανδρα? Πρρρρρ!

  22. Πώς να μην αποστεροποιηθεί η γέφυρα όταν βγάζουν τα σίδερα;

  23. Ποία επιχείρηση διάσωσης είναι σε εξέλιξη ; Περιμένουν ειδικό Συνεργειο Διάσωσης από τά Ιωάννινα !!!! Τέτοια Ξεφτίλα οργάνωσης !

  24. Μακαρι να τον πλακωνε και αυτον τον βρωμογυφτο η γεφυρα… Σιγουρα εβαλαν το χερακι τους τα σκουπιδια της κοινωνιας. Ηρθε η ωρα να ξεφορτωθουμε τα παρασιτα που ζουν εις βαρος μας!

  25. Τι εννοεί ο ποιητής “βγάζαμε κάτι παλιοσίδερα”;

  26. Απομάκρυνση παλιοσίδερων απο γύφτους…γελάμε και λίγο μες την μαυρίλα μας

Comments are closed.