Βασιλική Τρουφάκου: «Δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικός ο Κυμπουρόπουλος μετά την ψήφο του»

Κοινοποίηση:
τρουφακου

Η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου με ανάρτησή της στο Facebook καταφέρεται κατά της την απόφαση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιου Κυμπουρόπουλου να υπερψηφίσει τροπολογία στο Ευρωκοινοβούλιο για την απαγόρευση των αμβλώσεων.

Με ανάρτησή της, η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου αναλύει τις σκέψεις της, αναφέροντας πως «ίσως, ο κύριος Κυμπουρόπουλος να μην μπορούσε να ψηφίσει κάτι που θα καταργούσε την ύπαρξή του, κάτι που θα έδινε στη μητέρα του τη δυνατότητα να μην τον φέρει στη ζωή» και κλείνει: «Είμαι ηθοποιός, δεν είμαι πολιτικός και -ίσως- και ο κύριος Κυμπουρόπουλος, μετά την ψήφο του αυτή στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν θα έπρεπε να είναι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. Τρούφα, οι λάθρο μουσολμάνοι όμως μπορούν να είναι βουλευτές, ε; Δεν έχεις ακούσει ανεγκέφαλο ότι οι μισοί Αμερικάνοι ειναι εναντίoν της δολοφονίας παιδιών; Αν δεν σου αρέσει μην γ@μιε@ε. Υπάρχουν και προφυλακτικά. Αλλά αμα δολοφονείς πρέπει να πας φυλακή. Οσο για τον δυστυχώς ανάπηρο έχει μυαλό ενώ άλλοι ειναι ανάπηροι στο μυαλό όπως εσύ. Αντε και…

  2. Ο μόνος λόγος που συμφωνώ στην έκτρωση θα ήταν να έχουν αποβάλλει οι μανάδες τους όλα αυτά τα αριστεροσιχάματα,feminazi,ψευτοδιανοούμενους καλλιτέχνες κτλ. Θα ήταν καλύτερη η ελληνική κοινωνία και οι τέχνες χωρίς πολλούς απ’αυτούς.

  3. H μόνη έκτρωση που πρέπει να επιτρέπεται είναι από βιασμό από αλλοδαπό…. Χα!
    Γέμισε η Ελλάδα Τουρκόσπορους και αραβόφατσες και την είδαμε την κατάντια της…
    Αντέστε στον αγύριστο Ελληνόφωνα σκουπίδια!

  4. ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ…..ΞΕΡΕΙΣ ΑΝΟΗΤΗ ΠΟΣΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΑΝΗΨΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ;ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

  5. Τελικά δεν αφήνετε τις μπούρδες Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αντί να στηρίξετε τη γυναίκα που εγκυμονεί να της δώσετε κάποιο χρηματικό κίνητρο να τη βοηθήσετε σας ενδιαφέρει αν πρέπει να απαγορευτεί η έκτρωση κακός γίνεται αυτό έχετε κυβέρνηση και δεν έχετε κάνει τίποτα για αυτό το θέμα και μόνο Κοροϊδεύετε τις γυναίκες και όλον τον ελληνικό πληθυσμό. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!

  6. TO παιδι ειναι δικαιωμα μονο της φυσης γιατι αυτη εχει τις συνιστωσες της δημιουργιας.Η γυναικα ειναι μια απο τις συνιστωσες κυρια πως σε λενε.Ποια ειναι η γυναικα που μουτζωνει τη φυση με τα “δικαιωματα” της. Η ΦΥΣΗ εκδικειται και δεν ξεχνα,γιατι και αυτη θηλυκια ειναι.Ουδεποτε δημοσιευθηκε μια μελετη για το ποσες μητρες εχουν καταστραφει -ειναι πολλα τα λεφτα των γιατρων Αρη-απο το ξυσε ξυσε,Η μητρα δεν ειναι πατσα για να την ξυνουμε,.ΝΑΙ η εποχη μας δεν αντεχει τις σημερινες απαιτησεις του μεγαλωματος των παιδιων, γιαυτο υπαρχει η αντισυλληψη.Επειδη η επιστημη προχωραει σε κανα δυο δεκαετιες απο τωρα,οι αντρες δεν θα εχουν αναγκη τις γυναικες να κανουν παιδια.Θα αγοραζουν τα ωαρια σαν πασατεμπους,θα τα βαζουν σε μια σωληνα με σπερμα,και θα κανουν ΟΣΑ παιδια θελουν,με την βοηθεια της παντα προθυμης επιστημης βεβαιως-βεβαιως.Κατι τελευταιο.οταν γερασεις ειτε εχεις κανει παιδια και πολυ χειροτερο οταν δεν εχεις κανει παιδια,τοτε η θεση σου θα ειναι τραγικη λογω τυψεων για τα παιδια που πεταξες στους σκουπιδοτενεδες των μαιευτηριων!!!!! και θα το υποφερεις μονη σου,ουτε του παππα που λεει και ο λάος.ΜΟΝΗ ΣΟΥ εξυπνη.

  7. Σωστό να απαγορεύονται οι εκτρώσεις, από την άλλη όμως οι πατεράδες αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους? Διαφορετικά θα έπρεπε το κράτος να επιδοτεί τις μονογονεϊκές οικογένειες με ένα ποσό τέτοιο ώστε να ανατραφεί το παιδί αξιοπρεπώς. Δυστυχώς όμως σε αυτό το κράτος τα προνόμια αυτά τα έχουν μόνο οι ξένοι…

  8. Σωστό να απαγορεύονται οι εκτρώσεις, στον ίδιο βαθμό που θα έπρεπε να επιβάλλεται στους πατεράδες να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Διαφορετικά θα έπρεπε το κράτος να επιδοτεί τις μονογονεϊκές οικογένειες με ένα ποσό τέτοιο που να μπορεί να ανατραφεί το παιδί αξιοπρεπώς.Δυστυχως όμως σε αυτό το κράτος επιδοτούνται μόνο οι ξενοι…

  9. Ο Κυμπουρόπουλος εκλέχτηκε. Απο την στιγμή που εκλέχτηκε δεν έχει κανένας δικαίωμα να λέει διάφορα. Η κινήσεις του κάθε πολιτικού κρίνονται απο τον λαό.

  10. Η ΝΕΑΡΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΤΟ ΚΚΕ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ, ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΓΙΑ “ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ”
    ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ.
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ?

  11. Η έκτρωση κακά τα ψέματα πρέπει να θεωρείται έγκλημα όταν δεν γίνεται για λόγους υγείας.
    θα μπορεί μία γυναίκα να κάνει την εγκυμοσύνη και μετά να φροντίζει Η πολιτεία να το δίνει σε ανάδοχους γονείς
    το να γίνεται δολοφονία και να μην αφήνουν μία ζωή να μην δει τον κόσμο, είναι ότι χειρότερο υπάρχει.

  12. Ποιά είναι πάλι αυτή η καριόλα; Ποιός ξέρει πόσες εκτρώσεις έχει κάνει η βρωμιάρα.

  13. κάποιοι ψηφίζουν και κάνουν βουλευτές , ευρωβουλευτες ανθρώπους που δεν πρέπει να ειναι σε αυτες της θέσεις , τωρα θα μου πεις εδω έγινε τυφλός , υπουργός ναυτιλίας !!
    μετα την απομάκρυνση απο το ταμείο ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

  14. Αι ηθοποιοί ανήκουν στην κατηγορία των γυναικών ελευθερίων ηθών. Για να διάγουν τον έκλυτο βίο τους δεν επιθυμούν την τεκνοποιία.
    Αμβλώσεις επιβάλονται όταν κινδυνεύει η ζωή της κυφορούσης ή πρόκειται να έλθει στον κόσμο παιδί με σοβαρά κληρονομικά νοσήματα.

  15. Πρέπει να ντρέπεται ο θηλυκός μπο-πολάκης για την χυδαιότητα που επετέθει στον εν λόγω ευρωβουλευτή!!! Δεν είμαι υπέρ της νου-δούλας και φυσικά διαφωνώ με τον εν λόγω γιατί δυστυχώς μπορεί η έκτρωση να είναι έγκλημα, αλλά είναι ένα έγκλημα και αναγκαίο και μας βολεύει ΟΛΟΥΣ (και μας έχει βολέψει). Όμως είναι δικαίωμα του να έχει όποια άποψη θέλει και να ψηφίζει ότι θέλει, έστω και για συναισθηματικούς λόγους!!! Σε καμία όμως περίπτωση δεν έχει καμία ηθοποιός (βρε μπας και είναι απαυτές που πηγαίναν σε πονηρές οντισιόν;;;) να κάνει χυδαίες αναρτήσεις εναντίον του!!! Βεβαίως και να διαφωνήσει (κι εγώ διαφωνώ) αλλά με κόσμιο τρόπο και όχι με ρατσιστικό παραλήρημα τύπου μπο-πολάκη!!!

  16. Με λίγα λόγια..
    ..οποιος δε συμφωνεί με τη Βασίλω, δεν μπορεί να είναι πολιτικός!
    Απλά κ δημοκρατικά!!

  17. Κοπέλα μου ο Κυμπουροπουλος είναι εκλεγμένος. Βάλε και εσύ υποψηφιότητα στις επόμενες ευρωεκλογές εφόσον έχεις πλέον αναγνωρισιμότητα.Για τα υπόλοιπα που γίνονται στον χώρο σου δεν έχεις άποψη;

    1. είπες ότι έχει αναγνωρισιμότητα :… συγγνώμη αλλά ποιά είναι αυτή η κυρία; ή μάλλον μην μου πείτε… καλύτερα που δεν την ξέρω…

  18. Τη ακριβώς έπρεπε να κάνει να ψηφίσει την δολοφονία τής συνέχειας τής ανθρωπότητας ? Τελικά αυτοί οι αναρχοαριστεροι κατσαπλιαδες είναι μάστιγα στην πατρίδα μας. Ουστ σαβούρες !

  19. Αυτο λεγεται δημοκρατια αλα καρτ κυρια……..Οποιος δεν συμφωνει με τις αποψεις μας στο πυρ το εξωτερον….. Αν η μητερα σου σε ειχε κανει εκτρωση κυρια, θα ειχες ”παει για τρουφες”…….Εδω και δεκαδες χρονια υπαρχουν τα προφυλακτικα, οπως και πολλοι αλλοι τροποι αντισυλληψης…..Απο την στιγμη που για καποιο λογο υπαρχει εγκυμοσυνη, εισαι υποχρεωμενη να το γεννησεις και να το μεγαλωσεις……..Ως νοημον ον ξερεις τι πρεπει να κανεις για να μην εχεις δυσαρεστη εγκυμοσυνη…….Στη Βιολογια μαθαμε – τοτε που μαθαιναμε σωστα γραμματα – οτι μερικες ωρες μετα την συλληψη, κατα πασα πυθανοτητα, εχουμε και εναν ζωντανο οργανισμο…..Αρα με την εκτρωση – εκτος και αν υπαρχει σοβαρος ιατρικος λογος – εχουμε φονο………Δικαιωματα εχει και το εμβρυο κυρια……..

  20. Για να μιλήσουμε με λίγο απόχρωση νομικού πολιτισμού όπως θα έλεγε και ο Κούγιας: ”Ο άνθρωπος έχει δικαίωμα να ζεί αλλά όχι να αποφασίζει ποιός θα ζεί”. Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος είναι ένας άξιος αντιπρόσωπος του ανθρωπίνου είδους και όχι των διπόδων ανθρωποειδών

  21. Παιδες η αμβλωση δεν ειναι μεθοδος αντισυλληψης, αλλα αν προκυψει κυηση,οι ενδιαφερομενοι πρεπει να το θελουν το μωρακι….
    Οχι δημιουργια οικογενειων κατα συνθηκη….

  22. Από τότε που επιτράπηκε στις γυναίκες να ψηφίζουν όλο κάτι τέτοιες μ@λ@κίες ακούμε για ανθρώπινα δικαιώματα της γυναίκας κ.λ.π.
    Το αγέννητο παιδί το ρώτησε κανείς? Αυτό δεν έχει δικαίωμα στη ζωή?
    Έκτρωση πρέπει να επιτρέπεται μόνο σε περίπτωση βιασμού ή για πολύ σοβαρούς ιατρικούς λόγους.
    Κάτι ήξεραν οι αρχαίοι μας πρόγονοι που γέννησαν τη δημοκρατία και δεν έδιναν φήφο στις γυναίκες.
    Πόσες ξέρετε που ψήφισαν Τσίπρα επειδή λέει είναι όμορφος?
    Εγώ ξέρω 3 γυναίκες που τον ψήφισαν μόνο για αυτό το λόγο !

  23. ΤΡΟΥΦΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΧΤΗΚΕΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΡΟΥΦΑ Τ ΑΥΓΟ ΣΟΥ

  24. Η μάνα σου έπρεπε να κάνει έκτρωση…

  25. ΝΑ ΠΩΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΗΔΕΙΕΣ ,ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ

  26. Οταν οι ευροβωλευτες μας καταψηφισαν την προταση στο να χαρακτηρισθουν οι “ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ” τρομοκρατικη οργανωση δεν ειδα καποιον προοδευτικουλη να σχολιαζει και να καταδικαζει……….

    1. Ή όσους ψήφισαν τα προδοτικά δολοφονικά μνημόνια.Εν τω μεταξύ οι προπαγανδιστές δεν αναφέρουν πως η ψηφοφορία ΔΕΝ αφορούσε το δικαίωμα των γυναικών για έκτρωση….

  27. Μπράβο στο παιδί που ψήφισε τη μη δολοφονία παιδιών και ψήφο κατά συνείδηση ,αν και διαφωνώ 100% ιδεολογικά

  28. ΜΑΓΚΕΣ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ,ΟΥΤΕ ΤΑΞΕΙΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ 3-4 ΜΗΝΩΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ 1-2 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ

  29. Ουουου ρε παιδια Το μωρο το ρωτησε κανεις????? Τι δεν εχη λογο????Ααα ξεχασα ειναι Ανημπορο

    1. Καλα το μωρο ετσι κι αλλοιως δεν το ρωτανε ουτε κι αργοτερα για το ονομα του.
      Ούτε και αν θέλει να λέγεται χριστιανός η Βούδας αλλά ούτε και αν θέλει να είναι άνδρας η γυναίκα.
      Το πράγμα μάλλον έχει ξεφύγει….

  30. ΑΚΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΓΈΝΝΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ,ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΥΛΗΨΗΣ ΠΑΛΙΟΧΩΡΙΑΤΙΣΕΣ

  31. Τι φασιστική νοοτροπία να μην επιτρέπεις τον άλλον να έχει την δική του άποψη;

  32. Ούτε εσύ θα ήσουν αυτή που είσαι εάν η μάνα σου έκανε εκτροση. Για να βγει ο καθένας από την αφάνεια κάνει μια δήλωση ενάντια στην κοινή γνώμη και νομίζει ότι έτσι θα γίνει γνωστη.

  33. Μόνο να πάψει να είναι πολιτικός; Μα τι λέτε; Να τον εκτελέσουμε! Όποιος ενοχλεί την Τρουφάκου δεν αξίζει να ζει. Τρουφάκου uber alles! Ποιά είπαμε είν’ τούτη;

  34. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ?????ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ????? ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΙΚΤΙΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ !!!!ΗΘΟΠΟΙΟΣ Η ΜΑΝΑ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ???? ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΤΕ !!!!

  35. Γιατί χρυσή μου; Επειδή εσύ έχεις διαφορετική άποψη;

  36. Ο καθενας με την γνωμη του αλλοστε δηθεν δημοκρατικο πολιτευμα δεν εχουμε….???

  37. ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΕΑΡΗ.

  38. Συνεχίστε να δολοφονείται παιδιά δικαίωμα έχει μόνο η γυναίκα που τα σκοτώνει, τέτοιο κόσμο φτιάξαμε.

  39. Πεταχτήκανε τώρα όλα τα τσόλια και μας μιλάνε για το δικαίωμα της γυναίκας να κάνει ό,τι θέλει το σώμα της, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει τη δολοφονία ενός αγέννητου ανθρώπου. Όταν όμως εμείς λέμε δε θέλουμε εμβόλια με το ζόρι, θέλουν να μας εξαναγκάσουν να τα κάνουμε, από ό,τι φαίνεται οι άνθρωποι δεν έχουμε την ελευθερία να κάνουμε ό,τι θέλουμε το σώμα μας παρά μόνο στη περίπτωση που θέλουμε να δολοφονήσουμε τα παιδιά μας…

Comments are closed.