Βασανισμός κουταβιών στις Σέρρες: Ταυτοποιήθηκαν 10χρονος και 14χρονος!Στον εισαγγελέα η υπόθεση

Κοινοποίηση:
ΣΚΥΛΙΑ

Σάλο έχει προκαλέσει στις Σέρρες και το πανελλήνιο το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει ένα παιδί να κακοποιεί βάναυσα ένα κουταβάκι!

Η υπόθεση παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς βρίσκεται πλέον στα χέρια του εισαγγελέα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, για τις αποτρόπαιες πράξεις έχουν ταυτοποιηθεί ένας 10χρονος και ένας 14χρονος, ο οποίος τραβούσε βίντεο.

Την καταγγελία έκανε μέλος φιλοζωικού σωματείου στην Βισαλτία Σερρών.

Στη συνέχεια υπήρξε ενημέρωση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών ο οποίος ζήτησε να κατατεθεί το προανακριτικό υλικό.

Όπως φαίνεται στο απόσπασμα, το παιδί χτυπάει τα κουτάβια, τα πετάει στον αέρα και τα αφήνει να πέσουν στο έδαφος, τους κλείνει τη μύτη για να μην αναπνεύσουν και τα κλωτσάει, ενώ παράλληλα κάνει και άσεμνες χειρονομίες.

Το γεγονός ότι ένα μικρό παιδί δείχνει τόσο βίαια συμπεριφορά απέναντι στα ζώα, προκαλεί έντονο προβληματισμό και θλίψη. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το βίντεο κατέγραφε ένα άλλο παιδί που βρισκόταν στον χώρο.

Η πρόεδρος του Φιλοζωικού συλλόγου Εμμανουήλ Παπά Σερρών Ελένη Τζιαφέτα προχώρησε σε καταγγελία στο Α.Τ. Νιγρίτας.

«Μου έστειλαν το βίντεο. Είναι πραγματικά σοκαριστικό. Μετά από έρευνα που έκανα, εντόπισα την περιοχή σε χωριό του Δήμου Βισαλτίας και απευθύνθηκα στο Α.Τ. Νιγρίτας όπου έκανα την καταγγελία. Οι αστυνομικοί βρήκαν τις οικογένειες των παιδιών, του παιδιού που κακοποιεί το ζώο και αυτού που βιντεοσκοπούσε και στο χώρο βρέθηκαν τρία ζωντανά κουτάβια» δήλωσε η ίδια μιλώντας στην ΕΡΤ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Στις φυλακές Αυλώνα σε αναμορφωτήριο να κλείσουν τα μουλικα αφού τους κάνουν για παραδειγματισμό ότι έκαναν στα ανυπεράσπιστα κουτάβια που αναζητούν το χάδι και μόνο χαρά δίνουν κουνώντας την ουριτσα τους για παιχνίδι. Ήταν 7 σύνολο τα κουτάβια οπότε να πλακώσουν τα μουλικα στις φαπες και να τα αναγκάσουν οι αρχές να πουν τι έγιναν τα υπόλοιπα.Και μετά στη μπουζού.

  2. ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΗΤΑΝ 7 ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ 4 ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ, OΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΡΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ.

  3. ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΣΑΠΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.! ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

  4. Οι αυριανοί εγκληματίες πολιτικοί. Πρέπει να τα μαυρίσουν στο ξύλο οι γονείς τους, που μεγαλώνουν τέρατα.

  5. ποτε ρε κολοπαιδα πασης φυσεως μην κανετε ποτε αυτο που δεν θελετε να σας κανουν. αφορα και τους πολιτικους .

  6. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΠΡΙΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    1. Ποιον ψυχολόγο; Στις φυλακές Αυλώνα σε αναμορφωτήριο τα κωλοπαιδα αφού τους κάνουν για παραδειγματισμό ότι έκαναν στα ανυπεράσπιστα κουτάβια που μόνο χαρά δίνουν κουνώντας την ουριτσα τους για παιχνίδι.

Comments are closed.