Βασίλης Τσιάρτας κατά Αγγελοπούλου! “Κάποιος να πει της κυρά Γιάννας ότι η ιστορία έχει γραφτεί και δεν ξαναγράφεται”

Κοινοποίηση:
tsiartas

Ο Βασίλης Τσιάρτας με νέα ανάρτησή του φέρεται κατά της Γιάννας Αγγελοπούλου και της επιτροπής “Ελλάδα 2021” με αφορμή την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο δίπλα σε ήρωες της επανάστασης.

“Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ´τα παιδιά του ´87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης. Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφετε” έγραψε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Ρε Βασιλάκη παικταρα μου αναρωτήθηκε αν τον γουστάρει τον συμπαθή μαυρουλη καλαθοσφαιριστή η πατσαβουροπιτα Γιάννα/ π-ι-π-α ??? Όσο για τον βλα-Κουλη Πρωθυπουργό ο οποιος ζει στο διάστημα δεν έχει π@π@ρια να φέρει αντίρρηση ο καημενος…

  2. Καποιοι νόμισαν οτι η ΝΔ είναι Ελληνικό κόμμα. Η ΝΔ φοράει απο το 89 και μετά τον μανδύα του δήθεν ελληνισμού και πράττει όλα τα ανθελληνικά. Αυτό το κομμα μας έφερε τους αλβανούς, μας επνιξε στους αλλοδαπούς κλπ… Τι δεν καταλαβαίνουμε;

  3. Toν ηρωα Γιωργο Παπαδοπουλο που αφησε την χωρα μας χωρις χρεη επρεπε να βάλει αυτο το λεσι.Πολυ μας λειπεις αξιε πατριωτη Γιωργαρε.

  4. Γκάλης!!!Πετρουνιας!!!!Χατζηπαναγής !!! Διαμαντίδης!!!Σπανούλης!!!και τόσοι άλλοι!!!που είναι όεο;

  5. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ EURO ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ…ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΕΓΧΏΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌ…ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ…ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ;ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΈΚΤΡΩΜΑ ΑΥΤΟ

  6. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΓΧΡΩΜΟ ΑΘΛΗΤΗ ???

  7. ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΜΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΡΑΠΗΣ Κ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΦΡΟ-ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2021….. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ;……… ΚΑΜΙΑ.

  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΕΕΕΕΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΑΣ.

  9. Οτι θυμίζει την ορθόδοξη πίστη και το λευκό μπλε που είναι τα χρώματα της Πατρίδας μας , ή λάτρεις της Τουρκοπροσκύνημενης ομάδας Αγγελοπουλου δεν το επιτρέπει να υπάρχει. Ας το καταλάβουν οι Ελληνες που ψηφίζουν όλα τα ανθελληνικά σκουπίδια. Οι πατριώτες φυλακή και τα λαμογια στην βουλή! Δυστυχώς αυτοί είμαστε……

  10. Τον έχουν στην αφίσα γιατι στην Τριπολιτσά ἐπαιζε μπάσκετ με τα κεφάλια των Τούρκων. Υπάρχει καί βιντέο στο Υου Τουμπ.

  11. φιλέλληνας ΝΑΙ Ελληνας ΟΧΙ
    Ελληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι , αυτη ειναι η διαφορά μας πχ απο τον αμερικανο (ΗΠΑ)
    Ινδιανος γεννιέσαι δεν γίνεσαι επειδή πήγες στο αμερικα , η κάνω λάθος?

    1. oι νεοναζι δεν ειστε ελληνες, αυτο να θυμασαι. Ποτε δε θα γινετε αποδεχτοι

  12. Αφού λένε ότι η αφίσα είναι διαχρονική τότε λείπουν οι Τζέϊσον-Αντιγόνη καί
    Κωστόπουλος η λεγόμενη Τζάκι.

  13. Η Ελλάδα είναι μπείτε σκύλοι αλέστε χάθηκε το κράτος και οι Έλληνες Αυτά όλα που θα γίνουν είναι κομπίνες Οι Έλληνες δεν έχουν τον πρώτο λόγο και άτομα από τριτοκοσμικά κράτη κουμαντάρουν Αυτό οφείλεται σε τεμπελιές βλακείες και ασυναρτησίες ειδικά των νέων Ελλήνων Πάει η Ελλάδα

    1. Οι Πασοκόγεροι καταστρέψανε την Ελλάδα!

  14. υπάρχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΕΖΕΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ …
    1) νικος αντωνιάδης δικηγόρος
    2 ) βασιλης τσιαρτας ποδοσφαιριστής ,
    οι υπόλοιποι ας πάμε για υπνο βαθύ….
    μπράβο κε τσιάρτα που τα εβαλες με την σοβατισμένη πατσαβού@α
    περιμένω πώς κ πώς να ασχοληθείς κ με την αλλη ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΑΑΑΑΑ δήθεν πρόεδρο-γλάστρα

  15. Τι σχέση μπορεί να έχει ο μανικετοκουμπος με το 1821?
    Πιο ηλίθιος πεθαίνεις…

  16. Πες τα χρυσοστομε,να αγιαση το στομα σου!!!!!

  17. Το άσχημο σ’ αυτή τη χώρα είναι ότι οι ίδιοι οι Έλληνες σαμποτάρουν τη χώρα τους.Πρωτη φορά βλέπω να μισούν και να προσπαθούν με κάθε τρόπο να μειώσουν και να καταστρέψουν την πατρίδα τους.

  18. “Αφροέλληνες” , “Ρωσοέλληνες” , “Αλβανοέλληνες” , “Πακιστανοέλληνες” και κάποιοι “Ελληνοέλληνες” που δεινοπαθούν. Κρίμα στο αίμα που δώσανε οι πρόγονοι μας το ’21.

  19. Δηλαδή οι παλαιές γενεές έχουν να επιδείξουν ήρωες που τα έβαλαν με αυτοκρατορίες και η σημερινή γενιά έχει να επιδείξει ένα παίχτη του μπάσκετ με καταγωγή από την Αφρική;

  20. Ο χατζη Παναγής η ο τεράστιος Νίκος Γκάλη ς έπρεπε να ήταν. ..ο αντε το κουμπο ούτε μια διάκριση δεν έχει με την εθνική Ελλάδος, ,, δε μπορώ να καταλάβω γιατί τον έκαναν θεό, ,,έλεος, ,,θα μπορούσε να την ο Λογοθέτίδη σ η ο Χορν, ,,

  21. Και που τα γραψες ρε Μπιλ ,δε κατάφερες τίποτα.Η μούμια θα εξακολουθεί να παραχαραζει την ιστορία ,ο Κούλης θα εξακολουθεί να είναι γερμανοδουλος και εμείς θα εξακολουθούμε να είμαστε Χαϊβάνια που καθόμαστε σα ροφοί και τους ανεχόμαστε.

  22. Πολυ καλα τα λεει ο Τσιαρτας, αρκετα πια με τον Αντετοκουμπο!!!!! Μπορουσε η επιτροπη της κακιας ωρας να ειχε π.χ. βαλει τον Νικο Γκαλη!!!!!!! Αλλα ολα γινονται βασει σχεδιου απο τους ΝΤες!!!!!!!!

  23. Tσαρτα σου βγαζω το καπελο……….
    δεν μπορω παρα να δηλωσω την αηδια μου ,για την αφισα……..

    μια ερωτηση σε ολους
    “αν το παιδι μου γεννιοταν στην Κινα ,θα ητανε Κινεζος” ??????

    κανεις δεν ασχολειται με το μπασκετ σημερα ,
    και ολη μερα τα ΜΜΕ παιζουν Αντετοκουμπο……..
    φτανει πια με τον εθνομηδενισμο σας

  24. ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΔΙΚΑΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΕΖΑΝΤΑ.

  25. Ο ΠΙΟ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ.ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΘΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.

  26. Το απόλυτο νεοταξικό σόου θέλουν να κάνουν. Απλώς θέλουν να χρησιμοποιήσουν τους ήρωες των Ελλήνων για την προπαγάνδα τους. Οι πραγματικές πράξεις και τα λόγια των Ελλήνων ηρώων θα είναι η απάντηση στο πανυγηράκι τους. Φανταστείτε μόνο αυτά που έλεγε ο Καραϊσκάκης τι λογοκρισία πρέπει να φάνε στο σύγχρονο κατεχόμενο νεοταξικό κρατίδιο.

  27. Ο ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΠΤ ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΕΙΑΣΟΥΝ

  28. Αυτό τό μισελληνικό σοβατισμένο ζόμπι ή Γιάννα Αγγελοπούλου έχει καλέσει γιά τίς γιορτές 200 χρόνια μετά τό 1821 καί τόν τουρκομογγόλο τόν Ερντογάν.
    Γιάννης Λάκων

  29. Το ρητο της εποχης ειναι το “black life matters”. Το να ασχοληθουμε με τους Ελληνες του 87 θα ηταν ντεμοντε….

Comments are closed.