Βασίλης Τσιάρτας: «Ημέρα της υποκρισίας η σημερινή»(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Βασίλης Τσιάρτας

Με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου στην δίκη της Χρυσής Αυγής ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και της Σεβίλλης Βασίλης Τσιάρτας προχώρησε σε ανάρτηση πολιτικού περιεχομένου με την οποία χαρακτηρίζει την σημερινή μέρα «ημέρα υποκρισίας».

Λίγο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και τις πανηγυρικές εκδηλώσεις που υπήρξαν για την απόφαση του δικαστηρίου, ο Βασίλης Τσιάρτας έγραψε στο twitter:

«Η σημερινή εύκολα χαρακτηρίζεται και ημέρα της υποκρισίας».

Σε νεότερη ανάρτησή του, δε, έπειτα από τις πρώτες αντιδράσεις που υπήρξαν από followers, ανέφερε:

«Ουδέποτε είχα, έχω ή θα έχω σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Η ανάρτηση αφορά τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Για να τελειώνουμε με τις ταμπέλες».

Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά πως 4,5 χρόνια δεν έβρισκαν αίθουσα (για να δικάσουν προφανώς).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Η υποκρισία ζει και βασιλεύει σ’αυτό το συνάφι φίλε, δεν είναι καινούργιο. Όλοι το γνωρίζουμε πλέον.
    Αυτό όμως το τσούρμο ανθρωπων που έβλεπα πριν 35 χρόνια να πετάγονται απο το πουθενά στους δρόμους και να τα κάνουν λίμπα σε ότι δεν τους άρεσε και τελικά σιγά σιγά μπήκε και στη βουλή, ε.. ήμαρτον.
    Αλλά για να τα λέμε κι αλλιώς, απλώς δεν έκαναν για τη δουλειά οπότε φινίτο λα μουζικα, λίγο αργά διότι θα προφανώς θα είχαν τους λόγους τους αλλά τελικά τους καταδίκασαν. Αν έκαναν για τη δουλειά θα τους πείραζαν νομίζετε, τόσα χρόνια τους είχαν. Κάτι σαν τους κλασικούς μπαχαλάκηδες, αριστερόστροφους εννοείται, επαναστάτες κι αυτοί….

  2. Μπράβο Βασίλη πάντα λίγες κουβέντες και εύστοχες, με γνώμονα πάντα το δίκαιο και την αλήθεια!!

  3. Το μοναδικό που βρίσκω αξιόποινο στη συμπεριφορά της Χ.Α είναι η επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες. Οι άνθρωποι ήταν πανηλίθιοι. Επιτέθηκαν στους μοναδικούς μετανάστες που απο παλιά έρχονταν νόμιμα και εποχιακά και δεν δημιουργούσαν προβλήματα και απο την άλλη με την Αίγυπτο έχουμε καλές σχέσεις σε γενικές γραμμές.

    Στην τραγική περίπτωση Φύσσα είναι ένοχος φυσικά ο Ρουπακιάς και ίσως και άλλη αλλά τα περι εγκληματικής οργάνωσης και οι συγκεντρώσεις έξω απο τα δικαστήρια είναι τραγελαφικά. Όλες οι άλλες κατηγορίες όμως είναι άκυρες.

    Επίσης, απορίες δημιουργούνται για το πως δημοσιογράφοι ήξεραν το αποτέλεσμα….

  4. Σωστός ! Δηλαδή θέλουν να μας πούνε ότι είναι εγκληματική οργάνωση η Χ.Α , αλλά δεν είναι εγκληματική οργάνωση αυτοί που έκαψαν ζωντανούς τους εργαζόμενους στο κατάστημα της Marfin . Αλλά και ότι Ούτε υπάρχει σχέδιο και εγκληματική οργάνωση πίσω από τις επιθέσεις με μολότοφ κ.τ.λ.. από τους Αναρχικούς και διάφορες αριστερές συλλογικότητες…. Απλά αυθόρμητα καταλαμβάνουν κτίρια , αυθόρμητα κατασκευάζουν και χρησιμοποιούν μολότοφ …. Ναι..Ναι όλα αυθόρμητα γίνονται…. Τι να σου πω! Η υποκρισία σε αυτή την χώρα πάει σύννεφο !!!!!!!!!

  5. Μιλώντας γενικά, από σήμερα αισθάνομαι ότι κάθε γνήσιος Έλληνας με την έννοια που μάθαμε στο σχολείο, είναι πλέον απροστάτευτος..εγκλημα να καταστρέψουν το λιακο..

  6. Έτσι νοιώθουν οι πραγματικοί Έλληνες πατριώτες!!!!

  7. σωστότατος ο Βασίλης!
    Όντως ημέρα υποκρισίας !
    Η Ελληνική δικαιοσύνη να κοιτάει και άλλα θέματα και με άλλους πολιτικους, η χρυσή αυτή ήταν το θύμα, ξανά για άλλη μια φορά.

  8. βασιλη ακομα βαζεις γκολ τα ειπες ολααααααα μπραβο σου εισαι λεβεντια

  9. Σωστος ο βασιλης.λεει παντα αληθειες γιαυτο ειναι στη απεξω..απο ενα γαυρο

  10. Για άλλη μία φορά, ΕΥΣΤΟΧΟΤΑΤΟΣ ο Τιτανοτεράστιος Βασίλης Τσιάρτας …
    ΕΥΓΕ ΛΕΒΕΝΤΗ !!!

  11. Μπράβο Βασίλη ήσουν και είσαι ίνδαλμά για όλη την νεολαία

Comments are closed.