Βασίλης Διαμαντόπουλος: “Στη Λακωνία, δυστυχώς, ξέφυγε η κατάσταση”

Κοινοποίηση:
μεθ

Λακωνία και Βόρεια Κυνουρία είναι οι περιοχές με μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο και δεν αποκλείεται η επιβολή πρόσθετων μέτρων.

Ο προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Τρίπολη, επεσήμανε τα εξής:

“Στη Λακωνία, δυστυχώς, ξέφυγε η κατάσταση. Είναι λυπηρό, όχι γιατί είχαμε πολυ-εστιακό πρόβλημα, αλλά και πρόβλημα συγκεκριμένων μονάδων. Μετά τη μονάδα φιλοξενίας (σσ προσφύγων-μεταναστών στη Σπάρτη), είχαμε έντονο αριθμό κρουσμάτων στο ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Σπάρτης, καθώς έφτασαν τα 20 άτομα.

Και μετά από αυτό, δυστυχώς, είχαμε μια πολύ μεγάλη τάση σε μια μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων που έχει φτάσει πλέον γύρω στους 25 (κρούσματα) σε μια μονάδα 65 ατόμων. Βέβαια αυτά είναι νούμερα. Δεν αποδίδουν πάντα τα προβλήματα υγείας. Οι περισσότεροι από τους ηλικιωμένους είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για την ώρα, όμως μιλάμε για μια ομάδα ανθρώπων πολύ αυξημένου κινδύνου”.

flynews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο γουρλομάτης καταστρέφει συστηματικά τήν Λακωνία μέ τόν κορωνοιό όπως όλη τήν Ελλάδα.
    Εστειλε 5 λεωφορία μέ λαθροέποικους στήν Σπάρτη καί τούς έβαλε στό ξενοδοχείο Sparta Inn.Οί
    “φιλοξενούμενοι” αρρώστησαν μέ κορωνοιό καί τούς μετέφεραν στό Δημοτικό Νοσοκομείο Σπάρτης.
    Εκεί κόλλησαν οι άρρωστοι λάθροι όλο τό προσωπικό μέ κορονωιό.Στούς παιδικούς σταθμούς μετέδωσαν τά λαθρόπουλα τόν κορωνοιό στά άλλα παιδάκια.Μία πόλη χωρίς ένα κρούσμα γέμισε μέ κορωνοιό.Ο ψευτοδήμαρχος Πέτρος Δούκας έλεγε παραμύθια ότι οί “οί φιλοξενούμενοι θά μείνουν
    μόνο λίγες εβδομάδες στήν Σπάρτη.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.