Βαρύ πένθος στην οικογένεια Πλεύρη – Το τελευταίο αντίο… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
thanatos_iron

Πένθος για τον βουλευτή της ΝΔ, Θάνο Πλεύρη καθώς έχασε την μητέρα του. «Μανούλα μου σε ευχαριστώ για όλα», ήταν το μήνυμα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας σε ανάρτησή του.

Η μητέρα του, Νίκη Πλεύρη νοσηλευόταν εδώ και λίγες μέρες στο ΚΑΤ καθώς είχε τραυματιστεί όταν την είχε χτυπήσει αυτοκίνητο. Η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουνίου σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Η οικογένεια αντί για στεφάνι επιθυμεί να γίνουν δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Εκκλησίας της Ελλάδος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. δεν χρειαζονται αναρτησεις σε τετοιες περιπτωσεις

  2. Τα θερμά μου συλλυπητήρια για μια άξια Ελληνίδα μητέρα, στον Θάνο Πλεύρη και φυσικά στον Κώστα Πλεύρη καθώς και όλη την οικογένεια.

  3. Πριν το κάνουν μόδα οι ξένοι διάσημοι να βάζουν μέχρι πότε πανε τουαλέτα αυτά εδώ δεν θα τα έβαζε δημόσια κανένας. Εντάξει τώρα, διαφυλάξτε λίγο την ιδιωτική σας ζωή . Αμην και πότε να τελειώσει η ηλίθια μόδα του διαδικτύου.

  4. Τον δόλιο είναι ένα ορφανό παιδάκι τώρα, ποιος θα τον παρηγορεί τα βράδια? ποιος θα τον νταντεύει? Ορφανούλη στους 5 δρόμους.

    1. Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα κ πρόσωπα που όσοι φορούν παντελόνια έχουν μάθει να τιμούν κ να σέβονται. Ντροπή σου κ πιο πολύ ντροπή σε όσους είχαν υποχρέωση να σε μάθουν ότι σεβόμαστε την απώλεια γονέα ή τέκνου των συνανθρώπων μας.

    2. Η μαγδα φυσσα γνωστη κι ως η δολοφόνος αθώων και κλαψομουνα της τιβι.

    3. ρε απολίτιστο ον, ο άνθρωπος, στον οποίον αναφέρεσαι, έχει σύζυγο και τέκνα που θα του προσφέρουν παρηγορία … δεν χρειάζεται το “ντάντεμα” κανενός …
      Τον εαυτό σου να κλαις, κακομοίρη, που δεν έμαθες να σέβεσαι και να αντιλαμβάνεσαι το κενό που δημιουργεί ο θάνατος αγαπημένου προσώπου …
      Το γεγονός ότι, σε αυτές τις δύσκολες -για κάθε νοήμονα άνθρωπο- στιγμές, ευχαριστεί την μανούλα του για όλα όσα του προσέφερε στην ζωή, δείχνει τον πολιτισμό του, τις αρχές και τις αξίες του … Η δική σου αναλγησία, δείχνει το χαμηλότατο επίπεδό σου …

Comments are closed.