Βαρύ πένθος για την Ελένη Κόκκαλη και τη Δούκισσα Νομικού, μετά τον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη!

Κοινοποίηση:
icemax_620_68a01a1f1d7e76dee27d31316b6f3e34

Μεγάλο κενό άφησε σε όσους τον αγάπησαν ο επίτιμος Πρόεδρος του Ολυμπιακού και πρώην τερματοφύλακας της ομάδας Σάββας Θεοδωρίδης, που έφυγε προχθές, μετά από σκληρή μάχη με τον θάνατο στο νοσοκομείο ‘Σωτηρία’.

Στο πένθος συμμετέχει σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού, αλλά και γνωστά πρόσωπα, που είχαν, για διαφορετικούς λόγους, σχέση αγάπης με τον θανόντα. Πρόκειται για την Ελένη Κόκκαλη, της οποίας ο Σάββας Θεοδωρίδης υπήρξε ο πρώτος σύζυγος. Αλλά και την Δούκισσα Νομικού, η οποία έχει παντρευτεί τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, γιό της Ελένης Κόκκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον εκλιπόντα Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο Θεοδωρίδης υπήρξε ένας εξαιρετικά αγαπητός άνθρωπος, ανοιχτός και ζεστός στην ανθρώπινη επαφή, που ήξερε να κάνει πολλές φιλίες, οι οποίες και διαρκούσαν.

Παρέμεινε στενά συνδεδεμένος με τον Ολυμπιακό, μέχρι το τέλος της ζωής του, χωρίς να επηρεαστεί από την έντονη ψυχρότητα, που προέκυψε στις σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

 

Μάλιστα, κατά την πρόσφατη φιέστα που έγινε στο Καραϊσκάκη για την απόκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, ο Θεοδωρίδης επέλεξε να παραστεί, υποβασταζόμενος, εξαιτίας των πολύ σοβαρών προβλημάτων υγείας, που αντιμετώπιζε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Το πόσο “βαρύ” είναι το πένθος για την Ελένη, που τον παράτησε για τον Κόκκαλη, δεν λέγεται (!!!) …
    Ρε, άντε κάντε καμιά δουλειά, που θα δουλευόμαστε τώρα και μεταξύ μας …

  2. γιατι λες βαρυ πενθος για τη δουκισα και οχι το γιο του ?για να βγαλουν χολη τα διποδα εεεεεεεεεε

  3. πω!!!! πω!!!! μαντάμ….. καλο λογο δεν βγαινει απο το στομα σου, και μην κάνεις λανθασμενες συγκρισεις, εχεις τιποτα ιδιο με την ΝομικαΡΑ;;;;;;; μην τρελαθουμε .

    1. Ασε τώρα που η Νομικού χωρίς μακιγιάζ είναι σαν ανάποδο γαμώτο. Με τη μύτη αρλεκίνου και την ωραιοπάθεια της μαντάμ σουσου η αντιπαθέστατη

  4. Τραγοποδαρη η Νομικού,από τον γάμο της έχουν πεθάνει αρκετοί της Οικογένειας

  5. Σιγά να μην κλάψει για τον πεθερό … μήπως έβαλε και μαύρο τσεμπέρι για την κηδεία;
    Εν τω μεταξύ με τόσα φράγκα κουμμουνιστρια γίνομαι και εγώ …

Comments are closed.