Βαρβάρα Κίρκη: Η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη που… «μοιράζει εγκεφαλικά»!

Κοινοποίηση:
kirki

Οι περισσότεροι τη γνωρίσαμε μέσα από τη σχέση της με το Θέμη Αδαμαντίδη, ωστόσο πριν από τον δεσμό της με τον τραγουδιστή υπήρξε παρουσιάστρια, μοντέλο και ένα από τα κορίτσια του τηλεπαιχνιδιού «Super Deal».

Ο λόγος για τη Βαρβάρα Κίρκη, η οποία έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων, οικονομικά αλλά και αισθητικός, αν και την κέρδισε τελικά ο χώρος του modelling. Τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση τα έκανε μέσω του τηλεπαιχνιδιού «Super Deal», όταν υπήρξε ένα από τα κορίτσια που κρατούσαν τις βαλίτσες με τα κρυμμένα ποσά.

Λίγο αργότερα την είδαμε να συμμετέχει ως παρουσιάστρια σε τηλεοπτικά πλατό περιφερειακών καναλιών.

Εκτός από τα επαγγελματικά της βήματα, η Βαρβάρα Κίρκη έχει απασχολήσει και με την προσωπική της ζωή. Κάποτε, μάλιστα, φημολογούταν πως διατηρούσε σχέση με τον Παντελή Παντελίδη, ενώ ένα χρόνο αργότερα φέρεται να είχε σχέση με βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Σημαντικός σταθμός στη ζωή της, όπως όλα δείχνουν, είναι ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, με τον οποίο είναι μαζί τον τελευταίο ένα χρόνο.

Τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή όταν η Βαρβάρα Κίρκη κατήγγειλε τον τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση, με τον ίδιο να απαντά με μήνυση για ψευδή καταμήνυση.

Τελικά, όμως, το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τα εγκεφαλικά τα μοιράζει στα σπίτια ή πηγαίνεις εσύ και τα παίρνεις; Ποια είναι η τιμή για τις υπηρεσίες της;

  2. Ότι του έμεινε από το τζόγο θα του τα φάει η Τζούλια…

  3. Τελικα το κοριτσι εχει εμπειριες και κυνηγα διασημα ατομα με (λεπτα) αισθηματα παντα

  4. Ποτέ δεν κατηγορήθηκε ο Θέμης για σεξουαλική κακοποίηση

Comments are closed.