Βανδάλισαν το εκλογικό κέντρο του Απόστολου Τζιτζικώστα

Κοινοποίηση:
tzitzikostas-1024x768

Παρέμβαση, όπως τη χαρακτηρίζουν, υπέρ του Κουφοντίνα πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές το βράδυ της Δευτέρας στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συνθήματα και τρικάκια
Οι δράστες έγραψαν με μαύρη μπογιά στα τζάμια του εκλογικού κέντρου σύνθημα υπέρ του Κουφοντίνα και πέταξαν τρικάκια με ανάλογο περιεχόμενο.

«Η εκδικητική ‘μανία’, με την οποία το κράτος μεταχειρίζεται τόσα χρόνια τον επαναστάτη, είναι αποτέλεσμα τόσο της δράσης του ως μέλος της επαναστατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, αλλά κυρίως λόγω των επιλογών του όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται αιχμάλωτος στα χέρια του κράτους» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Συνέλευσης Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή, η οποία ανέλαβε την ευθύνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ολα τα κοπροσκυλα, τα τεμπελοσκυλα, αντι να πανε να βρουν καμια δουλεια να δουλεψουν, πηγαινουν και καταστρεφουν περιουσιες πολιτων στο ονομα του κουφοντινα, λες και ο κουφοντινας θα τους δοσει να φανε μεθαυριο!!!!!!!

  2. ας κατσει στ’αυγα της η κουφη η ντινα.

  3. Υπέρ του κουφοντίνα θα κάνατε άμα κάνατε επιθέσεις σε κυβερνητικά γραφεία και τράπεζες….όχι σε καταστήματα και σε εκλογικά κέντρα και συγκεντρώσεις κομμάτων της αντιπολίτευσης…αφού αυτοί δεν αποφασίζουν τίποτα…είναι αντιπολίτευση …χελλοοοουυ(και η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή )

    Και μετά είστε “αντιεξουσιαστές”… σκυλιά του συστήματος είστε και τίποτα άλλο

    Οι μισοί αναρχικοί που ξέρω είναι μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ… Στις καταλήψεις μόνο ΣΥΡΙΖΑιοι ήταν οι αναρχικοί που μας τραμπουκιζαν να σταματήσουμε

Comments are closed.