Βαλέρια Κουρούπη: «Παπάς βίαζε παιδιά στο ορφανοτροφείο που επισκεπτόμουν»

Κοινοποίηση:
valeriakouroupi3

Η υπόθεση είναι γνωστή και έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης

Αποκάλυψη που σοκάρει έκανε η αγαπημένη ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη!

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό», η γνωστή ηθοποιός και ανιψιά του Γιάννη Μπέζου μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν προκαλέσει σάλο για τα σκοτεινά παρασκήνια του θεάτρου και τέχνης. «‘Εχω διαλυθεί συναισθηματικά με όλη αυτή την ιστορία» δήλωσε η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη μιλώντας στην εκπομπή και τάχθηκε κατά της φράσης του Σταμάτη Φασουλή «καθίστε φρόνιμα» η οποία ξεσήκωσε αντιδράσεις:

«Εγώ όταν διάβασα το “καθίστε φρόνημα” το θεώρησα τόσο άκυρο και άκαιρο. Είναι και μια λέξη επικίνδυνη αυτή, θυμίζει μεσαίωνα, παλιές εποχές του κατηχητικού, θυμίζει “σε παρενοχλώ και μην το πεις στους γονείς σου”. Φρόνιμα καθόμασταν τόσα χρόνια και είδαμε που βγήκαμε. Δεν είναι μόνο στη δουλειά μας, αυτό είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και θέλω να το πω» τόνισε η Βαλέρια Κουρούπη και στη συνέχεια μίλησε για μια φρικιαστική υπόθεση βιασμού ανηλίκων από ιερέα:

«Μου έχει συμβεί εμένα όταν ήμουν μικρή και επισκεπτόμουν το ορφανοτροφείο για να πάω βόλτα τα παιδάκια, ο παπάς να τα βιάζει. Ο παπάς που είχε ιδρύσει το ίδρυμα. Η υπόθεση είναι γνωστή και έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν μπορούν να λένε “καθίστε φρόνημα” σε μια εποχή που άνοιξαν τα στόματα. Είναι ένα θαύμα που έγινε, μήπως κάποιοι άνθρωποι εκτός δουλειάς κινητοποιηθούν και μιλήσουν» είπε ψυχολογικά φορτισμένη η ηθοποιός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΑΦΟΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!

  2. Κάτι τέτοιοι οχετοι βόθροι ξύλο μέχρι αναπηρίας δηλαδή ήξερε και δεν έλεγε τίποτα 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

  3. Οι μισοί που αφήσατε σχόλια διαβάζετε χωρίς να καταλαβαίνεται το 80% του περιεχομένου…
    (comprehension disability για τους ομογενείς)

  4. Μισό λεπτό ρε παιδιά είδε τον παπά να βιάζει παιδάκια η το άκουσε από αλλού.Ενας εισαγγελέας δεν υπάρχει να τη καλέσει?

  5. Πόλυ περιεργο. Δηλαδή λεει η κυρία ότι, όταν ήταν μικρή (ανήλικη ) την εμπιστευονταν τόσο που πηγαινε και έβγαζε βόλτα τα επίσης ανήλικα παιδια του ορφανοτροφειου . ……..Επίσης πουθενα δεν λέει αν τον βιασμό τον είδε η ίδια; το άκουσε ως φημη; τον φαντάστηκε; τον υπέθεσε; δηλαδή από που κατάλαβε ότι ο παπας βίαζε; διαβάστε προσεκτικα

  6. Όλες στο ξαφνικό κάτι έχουν να πουν. Ρε τραβάτε κάντε καμιά δουλειά που σας έχει φάει το ρεμπελικι και το καθισιο.

  7. Ήσουν κι εσύ στο κόλπο για να μην το καταγγείλεις τότε ενώ γνώριζες τι συνέβαινε!

  8. 1) Το οτι μεγαλος αριθμος παπαδων εχει μεγαλη “αδυναμια” στα ανηλικα ειναι χρονια γνωστο οποτε αφηστε το γιατι βρωμαει….
    2) Ειπε οτι ηδη εχει παρει το δρομο της δικαοσυνης και αυτο εχει σημασια. Οχι ποτε βγηκε να το πει σ’εσας.

  9. Είδε να βιάζονται παιδιά και δεν μιλησες;χειρότερη από τον βιαστή εισαι εσυ λοιπον

  10. Και γιατί δεν το καταγγείλατε μανδάμ;

  11. ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ!!!

  12. Η παγκοσμιοποίηση συνεχίζει το έργο της. Τα σύμβολα πρέπει να πέσουν. Οι πολιτικοί έχουν απαξιωθεί, οι ηθοποιοιοί και οι κουλτουριάριδες τελείωσαν, ακολουθεί η Εκκλησία, και στο τέλος στρατός και αστυνομία. Και μετά έρχεται το χάος που επιδιώκουν και καπάκι αμέσως θα δώσουν και την λύση…….Ξυπνάτε και στηρίξτε τα παιδιά σας.

  13. Και οπως το προσταζει η μοδα, το θυμηθηκε ΚΑΙ αυτη,ΤΩΡΑ…….Τοσα χρονια που ησουν μανταμ ????

  14. Ναι συνωμοσία είναι! Δεν κάνουν αυτοί τέτοια πράγματα (μόνο οι άλλοι, οι κακοί, των άλλων χωρών.. όχι εδώ ποτέ!)

  15. Μέχρι και η πεθαμένη θα λένε οτι βιάστηκαν κατευθυνόμενη μόδα

  16. Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Το πήραμε το μήνυμα. Η ιστορία με τους βιασμούς τις παρενοχλήσεις και όλα αυτά που ξεκίνησαν, θα καταλήξουν στους παπάδες και στην θρησκεία. Και μετά το έργο του ξηλώματος των θρησκειών για μια πανθρησκεία θα ολοκληρωθεί ευκολότερα.

  17. Βγαίνει καί λέει ή “no name” ένας… παπάς…(μά ποιός παπάς…αυτός πού έφαγε… παχιά φακή 😉 βίαζε παιδάκια καί τόν είδα(!!!…;;;)
    Ναί ; Ένας παπάς ; Ποιός παπάς ; Ποιάς θρησκείας ; Ποιό ίδρυμα – πού τό ίδρυσε καί μόνος του !!!!!!!!!
    Βγαίνει ό κάθε άλλαντάλλων καί λέει ότι τού κατέβει όταν τού κατέβει όπως τού κατέβει… Αλλά άς τολμούσε στήν λέξη παπάς νά βάλει “ραβίνος” ή “μουφτής” … Ναί , καλά , σιγά , λέμε τώρα…
    Αλλά τί νά περιμένεις κι όταν σέ κυβερνούν “αντίχριστοι”…

    1. Ναι οι “ωρθωδωξωυ” παπάδες δε κάνουν τέτοια πράματα…..

      1. Στοιχείο Α:
        Prince Philip, the Queen’s consort, 88:
        In the event that I am reincarnated, I would like to return as a deadly virus, to contribute something to solving overpopulation (1988)
        Στοιχείο Β:
        -Υπάρχουν εξωγήινοι ;
        -Μά καί βέβαια !
        -Πώς τό ξέρεις , είδες κανέναν ;
        -Έ…όχι… αλλά τό σύμπαν είναι τεράστιο , αποκλείεται νά είμαστε μόνον εμείς…
        – ΒΡΕ ΕΙΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ;;;;;;
        -Όχι βέβαια , αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν!
        -….!!!
        Άντε βάλτε λίγο τήν κούτρα νά σκεφτεί 😉

      2. Δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο. Εσύ το μεταφράζεις έτσι επειδή δεν συμφωνείς με τον Χριστό.! Δικαίωμα σου είναι και καλά κάνεις να μην συμφωνείς. Δεν ανάγκασε ποτέ κανέναν να τον ακολουθήσει. Για αυτόν τον λόγο και η πλειοψηφία των παπάδων δεν έχουν καμία σχέση μαζί του όπως και οι δήθεν ναοί (μαγαζιά) τους….

        1. Εγώ είμαι πιο Χριστιανός από οποιονδήποτε “Ορθόδοξο”. Και μπορώ να το αποδείξω και μάρτυς μου ο Θεός. Άρα να μη λες πράγματα που δε καταλαβαίνεις. Το σχόλιό μου πήγαινε στο ό,τι φανερά τον πείραξε που μίλησε για παπά (προφανώς “ορθόδοξο”) και δεν είπε για ραββίνο ή μουφτή. Η βρωμιά που υπάρχει στην ελληνική “εκκλησία” βρωμάει και ζέχνει κι εσείς αι μπατριώται φοβάστε μη τυχόν και ακουστεί τίποτα για αυτήν.

Comments are closed.