Βίντεο του ΚΚΕ: «Έτσι φτάσαμε στο έγκλημα στα Τέμπη»

Κοινοποίηση:
Τεμπη-τραγωδία5

«Έτσι φτάσαμε στο έγκλημα στα Τέμπη» είναι ο τίτλος βίντεο του ΚΚΕ που, όπως αναφέρει, «αποκαλύπτει τις συνέπειες της πολιτικής της ΕΕ για την απελευθέρωση των μεταφορών, με βασικούς σταθμούς στην υλοποίησή της πολιτικής από το 2009 έως σήμερα και διαδοχικά από όλες τις κυβερνήσεις, καθώς και με τις δραματικές προειδοποιήσεις του κόμματος μέσα στη Βουλή, για την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου μόλις 45 ημέρες πριν το έγκλημα στα Τέμπη».

«Μόνο ο λαός σώζει τον λαό! Όλοι στον αγώνα με δυνατό ΚΚΕ» τονίζει καταλήγοντας το κόμμα στο βίντεό του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο/Η Ποτε μα ποτε μα ποτε το κωλοΚΚΕ δεν εχει προτεινει μια λυση λέει:

    Ποτε ειπατε ρε μπαχαλα έστω και ένα ΟΝΟΜΑ εργολαβου?
    Ας το κανατε τοτε θεμα αφου το ξερατε αληταραδες χαραμοφαηδες, διαβασατε κουρασμενα ενα κειμενο για να λετε τωρα ‘οτι και καλα τα λεγατε εσεις’
    Ολοι τα εχουν πει, το θεμα ειναι τι κανατε τοτε αφου τα ξερατε; ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

  2. Τι λες ΚΚΕ ;;;Θελεις δυνατο αγωνα ;;; Ολοι οι προηγουμενοι μας εχουν ριξει στον πατο του πηγαδιου και εσυ θελεις να μας χτυπας απο πανω για να ανοιξει ο πατος του πηγαδιου να πεσουμε ακομη πιο κατω ;;; Οσοι πηγαν στα κουμμουνιστικα κρατη ειδαν και εζησαν τι εστι κουμμουνισμος.Εδω στην Ελλαδα μιλανε χωρις να ξερουν αυτον τον …. θανατο.Αντε οσοι λενε για κκε ας ρωτησουν να μαθουν.Ολα τα κομματα ειναι ενας βουρκος .

  3. Μήπως θέλουν να τα κάνουν μόνο εμπορευματικά τα τρένα και να μη μεταφέρουν κόσμο;

Comments are closed.