Βίντεο που απλά ΔΕΝ χάνεται! Ταλεντάρα τακουνάτη ο Πρόεδρος της Ουκρανίας

Κοινοποίηση:
zelensky

Δείτε πόσο ταλαντούχος είναι ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Ζελένσκι. Η εικόνα μιλά από μόνη της.

Πηγή: el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Άλλης εθνικότητας Λιγνάδης, άλλες οι τοπικές ανάγκες του αφηγήματος, άλλος ο ρόλος του στην παγκόσμια σαπουνόπερα των χαζαροσατανιστών .
    Θέλουν και δεν θέλουν όμως, το σήριαλ φτάνει στο τέλος του. Σε λίγο πέφτουν οι λεζάντες του τέλους

  2. Κατα τα αλλα οι ευρωπαιοι ηγετες αυτον το τυπακο τον εκτιμουν ως μεγαλη προσωπικοτητα.

  3. Ρε σε κάποια φάση του βάζει και χέρι από πίσω. Φαίνεται να το γλεντάνε πάντως. Πούτιν πάρε φόρα και γ@μα τα στάκια.

  4. Χα χα με εκανες κ γελασα ρε Μακελειο να σαι καλα!

  5. Τι μου θυμίζει; Κάτι από Ελλάδα.
    Και όμως για αυτόν τον απίθανο έστειλαν από το Χόλιγουντ οι Αμερικανοί να συναντηθεί ο Σον Πεν και ο Τομ Κρουζ για να γοητευτει ο Ουκρανικός λαός και να τον κάνουν πρωθυπουργό έτσι ώστε να στήσουν τα σχέδια τους στην Ουκρανία ενάντια στους Ρώσους.
    Η Αμερική με ένα τεράστιο χρέος και στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου ανάμεσα σε λευκούς και μαύρους με τους Ρώσους και άλλους να αγοράζουν συνεχεια ακίνητα σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο και επιχειρήσεις σχεδίασαν με τους τραπεζίτες Rothschild που είχαν εμπειρία ως οικογένεια από τους Ναπολεωντιους πολέμους να στήσουν ένα Βατερλώ για τον Πούτιν με παγίδα την Ουκρανία.
    Ο δικός μας πρωθυπουργός ως κομπάρσος πήρε μέρος στην σκηνοθετημένη ταινία σε σκηνοθεσία και σενάριο Χόλιγουντ τύπου Φράνσις Κόπολα βάζοντας σε κίνδυνο την Εθνική ασφάλεια της χώρας μας αλλά και την αρχέγονη Ελληνική παροικία της περιοχής για ίδια συμφέροντα.

  6. Για την ιερά σύνοδο που είναι γεμάτη πουστηδες δε γράψατε κάτι μπατριωτες συνακοντιστες 😂😁😀😀Για τους ιερείς του που βιάζουν παιδάκια και γυναίκες πάλι μούγκα ναζιστοκωλες λουγκρες γτχ σας 😀😁😂

    1. Εκτός τόπου και χρόνου είσαι αν δεν το ‘χεις καταλάβει τα ναζιστικά τάγματα στην Ουκρανία τόσα χρόνια στηρίζουν αυτόν το κουκλεντε. Άν δεν έχεις γνώση επί του θέματος καλύτερα να μη μιλάς γιατί εκτίθεσαι. Όσο για τους παππάδες τι σχέση έχουν με το Ουκρανικό δε μπορώ να βρω συσχέτιση.

  7. ΠΟΥΤΙΝ ΓΑΜΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ!!!

  8. ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΕΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ, ΠΑΙΔΕΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ….ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛ@ΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ….ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΞΥΝΕΙ Τ” ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ…ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΓΛΕΙΦΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ….

  9. Αχα χου χα! Η τζιναβωτη! Αβελε, κουραβελε και κουραβελτα νακα!

  10. ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΙΑ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..ΕΙΝΑΙ ΛΟΑΤΚΙ ???

  11. δεν εκπλήσσομαι δεν περίμενα κάτι λιγότερο. γειά η Δύση έβαλε τα μεγάλα μέσα με καλσόν

  12. Mα τι χάρη, τι τσαλίμια είναι αυτά; Τέτοιο ταλέντο πώς να μη το συμπαθεί ο Κούλης;

Comments are closed.