Βίντεο “ντοκουμέντο” που δείχνει την ανομία που επικρατεί! Συμμορία λήστευε υπό την απειλή μαχαιριού επιβάτες στο Μετρό

Κοινοποίηση:
ΜΕΤΡΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση μιας συμμορίας που λήστευε επιβάτες του Μετρό, έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ. Οι δράστες είχαν «χτυπήσει» σε σταθμούς στα δυτικά προάστια και στο κέντρο της Αθήνας.

Το βίντεο, που εξασφάλισε η ΕΡΤ, είναι από ληστεία που έγινε στις 27 Μαρτίου στον σταθμό του Μετρό «Κεραμεικός». Τα δύο μέλη της συμμορίας – 22 και 15 ετών – απείλησαν επιβάτη που περίμενε στην αποβάθρα και αφού τον ακινητοποίησαν και τον απείλησαν ότι έχουν μαχαίρι και ότι θα του κάνουν κακό, του πήραν τα χρήματά του.

Το θύμα φοβήθηκε και τους παρέδωσε στους δύο δράστες όλα τα χρήματα που είχε στις τσέπες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ…ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΜΕΡΑ!!! ΜΕΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ…

  2. Αυτοί οι αλλοδαποί πρέπει να δολοφονούνται και να πετάγονται σε λάκκο με ασβέστη! Κατάντια για την χώρα μας οι δικαστές και το κράτος να τους αφήνουν ελεύθερους να κάνουν ό,τι θέλουν….

  3. Έκλεβε αυτοκίνητα αλλά η εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο!!!! 😂😂😂🤡🤡🤡
    Μετά απορούν γιατί τα ξανακάνουν.

  4. Ήταν που η ΝΔ θα τους έδιωχνε και πήγαν όλα τα πρόβατα και τους ψήφισαν 🤣😂
    Ναι θα τους διώξουν οι ΜΚΟ της οικογένειας Μητσοτάκη 🤣🤣

  5. Μα σοβαρομιλατε τωρα! Μονο στο μετρο? Ημουνα αυτοπτης μαρτυς στο κοιμητηριο του Κοκκινου Μυλου οταν γδυσανε καποιον! Και τα φραγκα, και το σταυρο, και τη βερα του πηρανε μερα μεσημερι με την απειλη σουγια!

  6. ειναι οι επενδυτες της κουλας τα βλεπεις κουλα?????????????????????

Comments are closed.