ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

Κοινοποίηση:
mat

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών του αστυνομικού έξω από την ΑΣΟΕΕ

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών του αστυνομικού στα επεισόδια που συνέβησαν νωρίτερα σήμερα Τετάρτη (5.4.2023) έξω από την ΑΣΟΕΕ στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την ώρα που έστηναν οδοφράγματα με φωτιές, το περιπολικό πέρασε από το σημείο και δέχθηκε επίθεση με βόμβες μολότοφ και καδρόνια. Ο ένας από τους δυο προκειμένου να καταφέρουν να ξεφύγουν πυροβόλησε 3 φορές στον αέρα για εκφοβισμό. Ο αστυνομικός συνελήφθη.

Με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κινούνται άμεσα οι διαδικασίες για την πειθαρχική διερεύνηση του περιστατικού, ενώ παράλληλα εξετάζεται η επιβολή του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος των εμπλεκόμενων αστυνομικών στο συμβάν με τους πυροβολισμούς στα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ. Αν είναι δυνατόν!

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, «είχε δοθεί σαφής εντολή να μην πραγματοποιούνται διελεύσεις περιπολικών από το σημείο», όπου είχαν ξεσπάσει τα επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. αλλεργία στα όπλα και στο χακί έχετε,καλά έκανε ο αστυνομικός!!

  2. Εγκλημα ΜΑΡΦΙΝ οι αριστεροί δολοφόνοι που έπρεπε να ειναι φυλακή γαμω το σάπιο σύστημα σας αλητες προδοτες πολιτικοι

  3. Η πουτανίτσα στη μαρφίν που φώναζε κάψτε τα τα κωλόπαιδα ποιας πουτάνας κόρη ήταν;;;

  4. Αυτό ρε μπούφοι δεν είναι πυροβολισμός στον αέρα.
    Η σφαίρα σε κάποιο κτίριο απέναντι θα πήγαινε.
    Στον αέρα είναι αν πυροβολούσε στην οροφή του αυτοκινήτου.
    Γελάω με τους άλλους δύο αστυνομικούς που λέει ότι εγκατέλειψαν το περιπολικό και τον συνάδελφο τους.
    Παράσημο !

  5. Γιά τούς αναρχικούς τής Κατάληψης Ζαιμη στά Εξαρχεια δέν ακούω τίποτα ! Ακόμη ασύλληπτοι καί γιά τό Έγκλημα στήν Marfin ;

  6. Παραιτησου ρε γιδοβοσκε Θεοδωρομ@λ@κ@κο..!
    Τόσα αισχη κουβαλάς στη πλάτη σου κομοδίνο…
    νισαφι πια ρε μπαγλ@μ@..δε βαρέθηκες να κάνεις το κλόουν ? Δίνεις εντολή να μας κάψουν τις περιουσίες ρε ρόμπα…αντί να πας να μαζέψεις τα μουνοπ@ν@…τις αδερφές που πάνε 20-20 και κάνουν τους νταηδες..! Άντε σήκω φεύγα γκιοζη…

  7. Είναι προτιμότερο για μια κυβέρνηση να σκοτωθεί ένας αστυνομικός πάρα ένας πολίτης, δείτε το βίντεο με το δολοφονικό μίσος π επιτίθεται ο μασκοφόρος στον αστυνομικό κ ευτυχώς που τ μάρμαρο δεν τον χτυπάει στο κεφάλι να μείνει επί τόπου,κ ευτυχώς παλι που με τους πυροβολισμόυς δεν είχαμε κανένα κακό.(εκει θ είχαμε αλλά)
    Τ ίδιο έκανε κ ο αστυνομικός με το γερανό πήγε να φύγει για να μην τ κάψουν ζωντανό.
    Αυτή η κοινωνία μας αξίζει, αυτή έχουμε #βιαστές, #μαφία,#ανήλικα,# ναρκωτικά προστασίες, ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ€golden boys#,greek mafia#μαύρο χρήμα#, Μυκονοοςς ###κτλ, τους πολιτικούς να τσακώνονται για τα ακίνητα τους και τις βιλες με πισίνες που έχουν κ νοικιάζουν Airbnb€€€ ενώ ο κοσμάκης δεν έχει να φάει κ τον φορολογεί το ίδιο το κράτος καμία 500 φορές.##ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,#🤔🤔🤔🤔

  8. Μα βέβαια, είναι γνωστό οτι οι σφαίρες εξαφανίζονται, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από πυροβολισμούς σε κατοικημένες περιοχές, ακούστε με κι εμένα, έχω βγάλει ολόκληρο ΙΕΚ.

  9. Τρέμουν!
    Μη τους κάτσει καμία στραβή και χάσουν τις εκλογές.
    Ακόμα να το πάρουν απόφαση πως είναι χαμένοι από χέρι!

  10. Διαβάσαμε καλά? Δηλαδή, αντί να δώσει εντολή όλα τα περιπολικά και οι αστυνομικες δυνάμεις να μεταβούν στο σημείο να συλλάβουν τους δράστες, έδωσαν εντολή να…. μην πλησιάσουν περιπολικά και νά αφησουν 20 άτομα να καίνε να σπάνε και να βάζουν οδοφράγματα!!!!!! Απίστευτο. Έχει καταληθεί το πολίτευμα, ο Έλληνας στο έλεος του κάθε εγκληματία και τα παιδιά του να οδηγούνται στην πορνεία από τα 12 τους χρόνια από κομματάρχες της κυβέρνησης.. Δεν είναι δυνατόν δηλαδή… Απίστευτο. Να μην πλησιάζουν λέει περιπολικά για να τα σπάνε ελεύθερα οι μπαχαλακηδες!!!! Τι ζούμε ρε……

  11. Εγώ τον αστυνομικό που έριξε στον αέρα, θα τον περνούσα πειθαρχικό γιατί δεν ξάπλωσε αυτούς που του πετούσαν πέτρες και απλά σπατάλησε σφαίρες.
    Τους άλλους δυο που την έκαναν γαργάρα και άφησαν τον συνάδελφό τους εκτεθειμένο, θα τους έδιωχνα,

  12. Αφορισμένη κούλα,πέφτεις με πάταγο μωρή παιδέρα

  13. Μα είναι δυνατόν η νεοφιλελεδες, οι παιδεραστές, οι ανώμαλοι, οι κνιτες, τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ που φέρουν την επιγραφή ΝΔ μόνο, να κυβερνήσουν και να πατάξουν το έγκλημα. Απαγορεύεται λέει η αστυνομία να αστυνομευσει, ο αστυνομικός να πυροβολήσει για εκφοβισμο, να κάνει έλεγχο σε αλλοδαπούς, σε γύφτους. Άβατο εδώ, άβατο εκεί, άβατο παραπέρα. Μόνο για να τους φυλάνε και να πουλάνε προστασία τους θέλουν. Πάρτε τους και τα όπλα και δώστε τους λουλούδια. Δεν υπάρχει τέτοια χώρα. Μιλάμε για αδερφές που αν δουν κάποιον άντρα με παντελόνια τρελαίνονται και θέλουν να τον τιμωρήσουν. Αλλά δε φταίνε αυτοί, όλοι οι κολομπαραδες που τους ψηφίζουν και τους δίνουν πουστικη εξουσία.

  14. Αυτό είναι το κράτος…της μεταπολευτικής Ελλάδας….Διαφθορά, άνθρωποι της νύχτας, άπλυτοι ανάρχες
    ….κλπ
    Κολομβία και ακόμα χειρότερα….Τιχουάνα Μεξικό….

  15. Η συληψη του αστυνομικου αποκαλυπτει τα σκοτεινα σχεδια τους
    οτι θελουν να περιελθει η εξουσια στα χερια κακοποιων στοιχειων
    και μ αυτο τον τροπο να καταλυθει το κρατος δικαιου
    και να εκφυλιστει σε κρατος κακοποιο και παρανομο .
    Ενα κρατος που δεν θα μπορει να επιβιωσει κανενας ανθρωπος με δικαιοσυνη και ειρηνικα,
    , αντι για κρατος μαυρη και καταχθονια ζουγλα του φοβου και τρομου οπου το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο .
    Καιρος ειναι οι ενστολοι που υπηρετουν την πατριδα και εχουν τα οπλα να μην αφησουν να επικρατησει
    το κρατος των ανομων στα χερια των οποιων περιηθε η εξουσια.
    Να επιβαλουν τον νομο με τα οπλα και να τους εκδιωξουν απο το κοινοβουλιο που κατηντησε κτηνοβουλιο και σπηλαιο ληστων .
    Οι αστυνομικοι πρεπει να ξεσηκωθουν ολοι και να μην ανεχθουν να ειναι οι καλπαζοεισπρεακτορες καθε
    ανισοροπου Νερωνα.Στα χερια τους ειναι να επιβαλλουν τον νομο και στους Νερωνες που εφευραν το ακαταδιωκτο.
    Κανεις κακοποιος δεν μπορει να παραμεινει ακαταδιωκτος ολοι υποκειντε στο νομο.
    Το ακαταδιωκτο να το διεκδικησουν απο τις μανες τους αλλα και κει θα φανε πολλες σφαλιαρες.

    1. Αν υπήρχε ένας που να τιμούσε το παντελόνι της στολής του αύριο το πρωί θα ήταν όλοι αυτοί οι ανώμαλοι,αχυρανθρωποι, χεσμενοι. Αλλά δυστυχώς δεν…….

  16. Μας τάραξαν στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους φονιάδες των λαών Ρώσους το κκε ο σύριζα καί οι αριστεροί.Γιατι δεν συλλαμβάνονται οι αριστεροί φονιάδες των τεσσάρων ανθρώπων στην μαρφιν.

  17. Καλά έκαμε ο αστυνόμος εάν τον σακάτευαν τα κολόπαιδα τι θα λέγανε μετά ?

  18. ……ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ!!……ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ!!!…..

  19. Μιλαμε για καταντια κρατους της πλακας , που αντι να στειλει αστυνομικους να συλλαβουν τους αλητες με τις κουκουλες , που χρονια τωρα , ολες οι ξευτιλισμενες κυβερνησεις , για ανεξηγητους λογους , δεν εννοουν να τους σπασουν τα κεφαλια και να τελειωνουν με αυτα τα παρασιτα , συνελλαβαν τον αστυνομικο επειδη πυροβολησε στον αερα για να σωθει απο τα αποβρασματα!!!! Εχει πλεον καταλυθει καθε εννοια ευνομουμενου κρατους και καθε κοπριτης κανει οτι θελει , ειτε μεσα στα Πανεπηστημια , ειτε εγκληματωντας εις βαρος της κοινωνιας!!!! Και το υπουργειο Μη Προστασιας του πολιτη , οχι μονο δεν κανει τιποτα , αλλα συλλαμβανει τους ιδιους τους αστυνομικους , πρωτοφανεις καταστασεις !!! Ρε τι βιολι παιζετε, αντε παρτε δρομο αχρηστοι που με την πολιτικη σας του κατευνασμου δεν αισθανεται ασφαλης κανενας πολιτης , διοτι αποθρασυνθηκαν ολα τα αποβρασματα και ….αλωνιζουν ανεξελεγκτα !!! Φτανει πια !!

    1. Όλοι αυτοί εξυπηρέτηση προσφέρουν στο σύστημα και στους κυβερνώντες. Όπως και η 17Νοεμβρη τους ήξεραν και τους άφηναν. Το κράτος είναι πανίσχυρο όπου και όταν θέλει.

  20. Ρε αλήτη πάλι τιμάς την αριστερά και τους αγώνες της; Εσύ ρε μπουχέσασ που παριστάνεις τον υπουργό προστασίας γατιών και σκύλων, πρώην μπολσεβίκε που πήγες με μεταγραφή στην ψοφοδεξία ΝΔ, ακόμα δεν παραιτήθηκες. Ντροπή σας ρε λυκοτόμαρα. Κάθαρμα Μητσοτάκη θα σε γλεντήσει καλά ο Ηλίας, κάθε εβδομάδα τσιμπάει 1% πάνω. Έρχεται η σειρά σου, γαλάζιε Τσίπρα.

  21. Αφού γίνονται αυτά τα απίθανα με τη ΝΔ, φαντάσου τι θα γινόταν επί Τσύριζα..

  22. εζητωσαν αι ηρωαι μπατσοι, εθνοφυλαξ και στρατοχωροφυλαξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    εζητωσαν αι ενοπλαι δυναμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    εζητωσαν αι ηρωαι χιται και ταγματαασφαλιται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζητω βασιλευς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζητω ο γεωργιον παπαδοπουλον και στυλιανον παττακον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    επρεπε αι μπατσοι να τους καθαρισουν ολους τους εαμοβουλγαρους αναρχοκομουνιστας και να βαλουν τας μολοτωφ εις τους πατους των, οπως βαζουν και τα καροτα εις τον ανωμαλον μπολσεβικον γαβριλον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. οκ,αλλά μάθε πρώτα να γράφεις σωστά τηγανοκέφαλε,άκου “αι μπάτσοι”

  23. Όλη η ΕΛΑΣ ψηφίζει Ηλια Κασιδιαρη

  24. Ας κυνηγανε τον εισαγγελεα 30 ατομα και να δω τι θα κανει.Δεν ντρεπεστε ρε εχετε διαλυσει την ελλαδα μονο για τους αλητες ειστε.Που το ειδατε στον υπολοιπο κοσμο να απαγορευουν τα περιπολικα να περνανε απο καποιους δρομους γιατι εκει λιμενονται οι αλητες

  25. δεν βλέπω κάτι κακό στο να σκοτώνονται μεταξύ τους τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΣΚΑΤΑ της ΕΛ.ΑΣ. με τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΣΚΑΤΑ της ΑΣΟΕΕ και γενικά κάθε είδους ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΣΚΑΤΑ μεταξύ τους

  26. Ρε Τάκη κουτσουμπάκη, μπινέ, σε γλεντάνε οι αναρχοσυριζαίοι και το βάζεις στα πόδια, δεν ντρέπεσαι ρε καθήκι, ντροπή της χώρας;

  27. ΕΜΦΥΛΙΟΣ ! ! Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΟΟΟΛΟΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ.
    30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΣΙΟ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΚΑΤΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ:
    -ΣΥΝΕΧΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
    -ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ
    -ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    -ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΙΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΜΑΦΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

  28. Τα τομάρια των πολιτικών κομμάτων της βουλής τα έχουν ισοπεδώσει όλα Αστυνομία, Δικαιοσύνη, Υγεία.

  29. Τάκη στις εκλογές η συμμορία της Κούλας θα φάει την πούτσα της μεταπολίτευσης, κάτω τα χέρια, αλήτες κατσαπλιάδες γαλαζαίοι, από τους αστυνομικούς.

  30. Ντροπή μας κυβερνά ένας ανίκανος Κόμμοδος, θεωρεί φυσιολογικό το αφύσικο, το ανώμαλο, το αντικοινωνικό και αυτό που φοβίζει τους πολίτες και καταλύει τα συνταγματικά τους δικαιώματα ελευθερίας.

Comments are closed.