Βίντεο – ντοκουμέντο: Ωμή βία από χούλιγκαν στη μέση του δρόμου στο Ίλιον

Κοινοποίηση:
1

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από την επίθεση χούλιγκαν στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον το βράδυ της Τρίτης.

Όπως αναφέρει σε αναφορά της η ΕΛ.ΑΣ., περίπου 15 άτομα βγήκαν από το πάρκο Τρίτση στο Ίλιον και επιτέθηκαν σε μηχανάκι που επενέβαιναν δύο άτομα με πιθανότατα οπαδικό κίνητρο.

Τα θύματα της επίθεσης ήταν ένας 19χρονος και έναν 17χρονος, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά από το περιστατικό. Ο 17χρονος μάλιστα, φέρεται να έχει προσαχθεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε επεισόδια. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που δημοσίευσε το Open:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δηλαδη για να καταλάβω………. Έλληνες δερνουν Ελληνες ; αμα υπαρξει συραξη με τα μεμετια πρωτα θα σκοτωθούν μεταξυ τους και μετα ΟΣΟΙ μεινουν θα παρουν οπλα κατα του εχθρού ; ρεεεε δεν πατε στο διαλο μ@λακισμενα με τα μυαλα στα κάγκελα που περιμένει η Ελλάδα να σωθει απο εσας, πως καταφεραν οι ΜΑΓΚΕΣ να μας εχουν του χεριου τους, λογικο με τα μυαλα που εχουμε ΟΥΣΤ

  2. Προπόνηση για Άδωνη Κούλη σκορδαλιά Χάρυ Πότερ Κούλα κλπ κτλπ..

  3. ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ , ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΕΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝΕ , ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΣΑΝΕ ΕΤΣΙ , ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΙΣΩΣ & ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΝΑ ΕΙΔΑΝΕ , ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΛΕ ΛΑΘΟΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ & ΝΑ ΔΙΟΘΡΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΘΕΙ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΨΗ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

    1. Δικιο να χουν να πανε στη βουλη και να τους σαπισουν ετσι, το καταλαβαινω. Για ποιο δικιο μιλας στους προσκυνημενους χουλιγκαν ;
      Να το δουμε απ ολες τις αποψεις.

    2. Τι δίκαιο έχουνε ρε φίλε; οπαδικές μαγκιές είναι,την μία τις τρώνε οι μέν και την άλλη τις τρώνε οι δέν.
      Πλακώνονται γιά το γόητρο ήμουν και εγώ κάποτε οργανωμένος πάντα γίνονταν αυτά, ρουφάνε τούς μπάφους και όποιον πάρει ο χάρος μετά.
      Σίγουρα και τα θύματα τα ίδια θα έχουνε κάνει από τη φαίνεται τούς γνωρίζανε και τούς την είχανε στήσει.

Comments are closed.