Βίντεο- ντοκουμέντο: Τί έλεγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος για την Τουρκία

Κοινοποίηση:
1

Ο Θέμος Αναστασιάδης, μόλις 37 ετών, στα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα, στην εκπομπή Νοκ Άουτ, έχει καλεσμένο τον τότε Μητροπολίτη Δημητριάδος και μετάπειτα Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Μια εκπληκτική ιστορική συνέντευξη!

Μια συζήτηση μεταξύ του Θέμου Αναστασιάδη και του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου κυρού Χριστόδουλου που 25 ολόκληρα χρόνια μετά, μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτε! Στην ατζέντα της συζήτησης το μακεδονικό, οι σχέσεις Πολιτείας – Εκκλησίας, αλλά και η Β. Ήπειρος…

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Οχι όμως ο δημιοκαφρος κομιστης ευρωλιγουρης

  2. Δύο σπουδαίοι άνθρωποι δυστυχώς όμως είναι μακαρίτες.Αν ζούσε σήμερα ο μακαριστός ο αεί-
    μνηστος ιεράρχης καί εθνάρχης Χριστόδουλος δέν θά μπορούσαν ποτέ τετοια σκύβαλα όπως ο
    Γιώργος Παπανδρέου,ο Σαμαράς,ο Τσίπρας ή ο Κούλης νά γίνουν πρωθυπουργοί τής Ελλάδας.
    Ούτε ένα ανθελληνικό λαμόγιο η Κατίνα Σακελλαροπούλου νά γίνει πρόεδρος τού ελληνικού Κρά-
    τους.
    Γιάννης Λάκων

  3. ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ. ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.

  4. ΑΘΑΝΑΤΟΣ- ΑΘΑΝΑΤΟΣ- ΑΘΑΝΑΤΟΣ- ΑΘΑΝΑΤΟΣ- ΑΘΑΝΑΤΟΣ- ΑΘΑΝΑΤΟΣ- ΑΘΑΝΑΤΟΣ- ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

    1. Αθάνατη η Mercedes, πολυτελής κατοικία, 24 ώρες θέρμανση σε 25-27 βαθμούς Κελσίου, σωματοφύλακας, κηπουρός, ιδιωτικό προσωπικό μαγειρικής, τραπεζοκόμος, οικιακή βοηθός, καθαρίστρια, αθάνατος και ο πατέρας του ο Δήμαρχος Ξάνθης εύπορος και υψηλού εισοδήματος, αθάνατος που δέχτηκε μόσχευμα για μεταμόσχευση προορισμένο για άλλο άνθρωπο, Αθάνατος σε φωτογραφίες με Χουντικούς, Αθάνατος γιατί δεν ήξερε ότι “γινόντουσαν αυτά”, και διάβαζε και από το πολύ διάβασμα πιάστηκε η μέση του και έγινε διανοούμενος αλλά δεν δήλωσε ποτέ άμα υπηρέτησε στις Ένοπλες Δυνάμεις Ελλάδος και άμα έκανε ποτέ του κάποια εργασία για να ζήσει ως φοιτητής και έως έφηβος, παιδί για να έχει δικό του χαρτζιλίκι.
      .
      Για όλα αυτά “φρόντισε” ο “κύριος” και του προσέφερε αγαθά και την “ευλογία” της Mercedes μιας και έχει δηλώσει μόνος του σε τηλεοπτικό κανάλι, “οδηγούσα εγώ αυτοκίνητο όταν δεν ήμουν αρχιεπίσκοπος”. Το όνομα “Mercedes” είναι Ισπανικό όνομα αν και η εταιρία που το παράγει είναι Γερμανική, είναι γυναικείο όνομα, και προέρχεται από το “María de las Mercedes, “Our Lady of Mercy” (η δική μας κυρία του ελέους) ή “Mary of Mercies” (η Μαίρη του ελέους). Πως λέμε ότι ο Νίκος Χορταρέας νυν δηλωθέν πάπας Λαγκαδά (και πρώην κάτι άλλο)… είναι του ελέους; αυτό.

Comments are closed.