Βίντεο ντοκουμέντο: Μεταφορά μεταναστών με την βία στα ελληνικά σύνορα στον Έβρο

Κοινοποίηση:
MAKELEIO

Αραβική ιστοσελίδα στο Facebook ανήρτησε ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο δουλέμποροι επιβιβάζουν με την βία μετανάστες σε όχημα στην περιοχή του Έβρου για τα ελληνικά σύνορα.

  Όπως μάλιστα αναφέρει στην περιγραφή: «Πώς ένας φυγόδικος παρασύρει μεγάλο αριθμό ατόμων σε όχημα στην περιοχή του Έβρου στα ελληνικά σύνορα».


Στο βίντεο διακρίνεται το βαν να έχει και πινακίδες με ελληνικά νούμερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ

  2. Και γιατί μετά τους ελληνοποιούν Στο υπουργείο Μετανάστευσης;. Άρα οργανωμένο το έγκλημα.

  3. Ο Κούλης και ο έμπορος λουκουμόσκονης θέλουν μια Ελλάδα γεμάτη με άραβες ισλαμιστές. Η χώρα μας θα είναι το πρώτο θύμα του Ισλάμ και η προδοσία θα έχει γίνει από τις αραβογενείς οικογένειες της Κρήτης. Κατά τύχη λοιπόν έχουμε εκπροσώπους αυτών των αραβογενών στα τρία κόμματα εξουσίας, εφόσον κερδίσει και ο Κασσελάκης που τον προωθούν τα ΜΜΕ του εμπόρου λουκουμόσκονης.

  4. Με Θεσσαλονίκης νούμερα,ρε το νούμερο λαθρομετανάστες μας φέρνει.

  5. ποια βια? ποιο ζορι?
    κρα κανουν να μπουν στην καροτσα για να μην μπλεκουν με γραφιοκρατιεσ

  6. Αμάν πια! Μα πόσες χιλιάδες ευρώ βγάζουν αυτοί οι σιχαμεροί δουλέμποροι Έλληνες, Τούρκοι και κάθε καρυδιάς μπαστ@ρδοι?

  7. Σε αυτό το παρακράτος που ζούμε θα σε συλλάβουν μόνο που τα δημοσιοποίησες, όχι ότι όλοι αυτοί είναι παράνομοι εισβολείς!!! Αλλά ένα κράτος όπου έχει υπουργούς το Μιλκο Μοντάνα και τον επιβήτορα του Νικήτα Κακλαμάνη τι περιμένεις !

  8. Oι πολιτικοι και η εκαστοτε κυβερνηση δολοφονουν την Ελλαδα. Ποιοι και γιατι δεν βλεπουν τι ερχεται? Οι πολιτες ειναι συνυπευθυνοι και πρεπει να αναλαβουν την ευθυνη τους. Δεν μπορει να μη τα βλεπουν!!!

  9. Ο. Στρατός η Αστυνομία και οι εθνοφρουροί τι εντολές έχουν για τους λαθραίους!!!!

Comments are closed.