Βίντεο – ντοκουμέντο: Διαρρήκτες κλειδώθηκαν μέσα σε πολυκατοικία στη Νέα Σμύρνη – Καρέ καρέ η διαφυγή τους

Κοινοποίηση:
1

Απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε σε μια πολυκατοικία στη Νέα Σμύρνη όταν ένα ζευγάρι επέστρεψε μαζί με το παιδί του μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.


Όταν πάρκαραν το αυτοκίνητό τους στην πιλοτή του σπιτιού τους στη Νέα Σμύρνη διαπίστωσαν ότι στην είσοδο βρίσκονταν δύο διαρρήκτες.

Στο βίντεο που τράβηξαν οι ίδιοι οι ένοικοι αποτυπώνονται οι δράστες που προσπαθούν να διαφύγουν με τους ενοίκους να τους ρωτούν: «Που πάτε κύριε;».

«Παρκάρω το αυτοκίνητό μου στην πιλοτή της πολυκατοικίας. Είχαμε κάποιους καφέδες, πήγα να πετάξω στον κάδο, και από την πλαϊνή μεριά της εισόδου που έχει τζαμαρία διαπίστωσα ότι βρίσκεται κάποιος άγνωστος μέσα. Ρώτησα ποιος είναι, με κοίταξε και ανέβηκε προς τον πρώτο όροφο χωρίς να απαντήσει. Φορούσε χειρουργικά γάντια. Η γυναίκα μου πήγε να βγάλει το παιδί από το αυτοκίνητο και της είπα να μην κάνει τίποτα γιατί γίνεται αυτό», ανέφερε ο άντρας που δεν θέλησε να δείξει το πρόσωπό του.

Αν και κλείδωσαν την πόρτα ώστε να τους εγκλωβίσουν, τελικά οι διαρρήκτες κατάφεραν αν βρουν διέξοδο από ένα μικρό παράθυρο στο πίσω μέρος της πιλοτής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εβλεπα ΣΚΑΙ τον Οικονομου κατα τις 06:30 με την βοηθεια του δημοσιογραφου Τσελικα παρουσιασαν το θεμα.
    Η ελαφροτητα που εδειξαν σε συνδυασμο με τα αχρειαστα αστειακια προκαλουσαν αναγουλα. Μια οικογενεια ηρθε προσωπο με προσωπο με 2 στριμωγμενους Γεωργιανους, που ολοι ξερουμε τι ειναι ικανοι να κανουν και η χαζοπαρεα του ΣΚΑΙ εκανε αστεικια. Περιεγραφαν το φευγιο των εγκληματιων μαζι με τα κλοπιμαια, λες και εκαναν ρεπορταζ σε πλαζ της Μυκονου.
    Ρε Αθεοφοβοι…για να μην πω τιποτε αλλο πρωινιατικα…σε αυτες τις σακουλες μπορει να ειχαν αρπαξει ολοκληρη την περουσια της οικογενειας , ακομα και κοσμηματα που θα αποτελουσαν μερος της προικας του παιδιου… Το σπιτι τους το πεταξαν ολο κατω…το γκρεμισαν… Εχετε κι εσεις κορες ρε λεβεντες…ειστε γονεις εχετε παιδια…εχετε σπιτια… Πως βρισκετε το κουραγιο να κανετε αστειακια και χαζοαναπαραστασεις με το καθημερινο δραμα των Ελληνων ρε σουργελα….; Αισχος.

  2. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

Comments are closed.