Βίντεο – ντοκουμέντο: Αδίστακτος ληστής εισβάλλει σε εργοστάσιο της Αργολίδας – Στα 15.000 ευρώ εκτιμάται η ζημιά

Κοινοποίηση:
1

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε στιγμή προς στιγμή την θρασυτάτη ληστεία ενός εργοστασίου στην Αργολίδα.

Στο βίντεο φαίνεται ένας από τους κλέφτες να επιχειρεί να εισέλθει στον χώρο εργοστασίου στην Αργολίδα, γύρω στη 1 το μεσημέρι. Οι διαρρήκτες αφού κατάφεραν να ανέβουν στον β’ όροφο και να μπουν στα γραφεία της επιχείρησης, στη συνέχεια αφαίρεσαν την εσωτερική και εξωτερική μονάδα από ένα air condition, καθώς επίσης μπαταρίες από μηχανήματα στο χώρο παραγωγής και χάλκινα καλώδια από άλλα κλιματιστικά.

Η ζημιά σε πρώτη φάση εκτιμάται περίπου στα 15.000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται ώστε να διαπιστωθεί τι άλλο έχει κλαπεί.

Η αστυνομία με το που κατέφθασε στο σημείο τσέκαρε για αποτυπώματα και παράλληλα ερευνά το βιντεοληπτικό υλικό στην προσπάθειά της να φθάσει στα ίχνη των δραστών.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη επιχείρηση μπαίνει στο στόχαστρο ληστών. Το 2019, μεταξύ άλλων, είχαν κλέψει ένα ολόκληρο κλαρκ, αλλά και το καταγραφικό του βίντεο,  προκαλώντας ζημιά που έφθανε τα 60.000 ευρώ.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Με βάση τα κλοπιμαία φαίνεται ότι ανήκουν στη βρωμερή φυλή των γιούφτων που ελέω ψήφων το ανθελληνικό πολιτικό σύστημα που τους ονόμασε Έλληνες, προσκυνάει, αφήνοντας ατιμώρητα τα εγκλήματά τους.

Comments are closed.