Βίντεο-ντοκουμέντο: Έτσι προετοιμάστηκαν και μπούκαραν στην παρέλαση για να αμαυρώσουν την εθνική μας επέτειο – Τις στηρίζει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ!

Κοινοποίηση:
NEA FILADELFIA

Οι 10 νεαρές κοπέλες που έστησαν και πραγματοποίησαν τη «Monty Python παρέμβαση» στη μαθητική παρέλαση της Νέας Φιλαδέλφειας έδωσαν στη δημοσιότητα τα πλάνα της προετοιμασίας.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε μέσα από τον λογαριασμό της εφημερίδας «ΠΡΙΝ».

Σε αυτό καταγράφεται η προετοιμασία των νεαρών κοριτσιών αλλά και το πώς κατάφεραν να παρεισφρήσουν μέσα στο κύριο «σώμα» της παρέλασης.

Δείτε το βίντεο:


 

ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ!

Με ανάρτηση στο Facebook, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε καμία προσβολή από την δρώμενο.

«Αυτό που έπραξαν τα κορίτσια ήταν ένα αντιπολεμικό-αντιμιλιταριστικό μήνυμα το οποίο αρμόζει στην ιδέα της ανθρώπινης συνύπαρξης» αναφέρει μεταξύ άλλων η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν υπάρχει καμία προσβολή. Οι στρατιωτικού τύπου παρελάσεις αποτελούν μία αναχρονιστική παράδοση, που πρέπει να καταργηθεί. Στο βαθμό όμως που γίνονται, θα πρέπει να μας θυμίζουν τους αγώνες για την Δημοκρατία, την Ελευθερία, για την Ειρήνη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτό που έπραξαν τα κορίτσια ήταν ένα αντιπολεμικό-αντιμιλιταριστικό μήνυμα το οποίο αρμόζει στην ιδέα της ανθρώπινης συνύπαρξης» αναφέρεται αναλυτικά στην ανάρτηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Αγαπητέ Στέφανε,

    Πως να μην Στηρίζει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ; Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ Στηρίζει Αυτές τις Ενέργειες. Όταν Βγαίνουν και Κάνουν Δημόσια Δηλώσεις, Τόσο Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Όσο και Δημοσιογράφοι που Πρόσκεινται το ΣΥΡΙΖΑ ( που Υποτίθεται Ότι η Δουλειά τους Είναι να Καλύπτουν το Ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ και Όχι να Προπαγανδίζουν τις Θέσεις τους ΣΥΡΙΖΑ, Προσπαθώντας με Αστεία Επιχειρήματα να Επηρεάσουν την Κοινή Γνώμη ), Ότι οι Παρελάσεις Πρέπει να Καταργηθούν Διότι ΔΕΝ Προσφέρουν Τίποτα, Ότι Πουθενά στην Ευρώπη ΔΕΝ Υπάρχουν Παρελάσεις ( Άλλη Προπαγανδα κι Αυτή και Παραπληροφόρηση ).

    Μετά το Συμβάν στην Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, και Έκαναν Αυτό που Έκαναν Αυτές οι Κοπέλες, Βγήκε ο Ανδρέας Πετρόπουλος στο ΣΚΑΙ, Δημοσιογράφος στην ΑΥΓΗ και Έδινε Συγχαρητήρια στα Κορίτσια, και Έλεγε Ότι Ήταν Ένα Χιουμοριστικό και Καλλιτεχνικό Δρώμενο και Πρέπει να Καταργηθούν οι Παρελάσεις. Και Έλεγε ότι Σατίριζαν Αυτό που Γίνεται στις Παρελάσεις.

    Σάτιρα με τι, με τα Εθνικά Σύμβολα και τις Αξίες της Πατρίδας;

    Βγαίνει η Αννέτα Καββαδία, και Δίνει Πάλι Συγχαρητήρια στα Κορίτσια για την Ενέργεια Αυτή, Αντί να Καταδικάσει.

    Και Γενικά, και Άλλα Στέλέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που Βγήκαν στα Κανάλια, δεν Καταδίκασαν τηνν Ενέργεια Αυτή και Απέδιναν το Γεγονός σε Σάτιρα και Καλλιτεχνικό Δρώμενο.

    Σαφέστατα, και Όλο Αυτό το Σκηνικό Ήταν Υποκινούμενο από το ΣΥΡΙΖΑ. Στο ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ Πιστεύουν στο Τρίπτυχο, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια.

    Παρατηρήστε τα Στελέχη και τους Δημοσιογράφους του ΣΥΡΙΖΑ, Όταν, για παράδειγμα, Μιλούν για το Μεταναστευτικό, Παίρνουν και Ένα Κακομοίρικο Ύφος, και με Λύπη να Λένε: “Και τι να τους Κάνουμε Όλους Αυτούς τους Ανθρώπους που Έρχονται στην Ελλάδα, να τους Πετάμε στη Θάλασσα; Αυτοί οι Άνθρωποι Είναι Κατατρεγμένοι, Απελπισμένοι, Έχουν Πόλεμο στην Πατρίδα τους και Φεύγουν για να Γλυτώσουν. Πρέπει να Γίνει Επαναφορά του ΑΜΚΑ στα Παιδάκια των Προσφύγων και στους Πρόσφυγες, Είναι Κρίμα τα Παιδάκια και Όλοι Αυτοί οι Άνθρωποι να μην Έχουν Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη,,, “. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ Αναφέρει τη Λέξη Πρόσφυγες, ΔΕΝ Κάνει το Διαχωρισμό Προσφύγων και Μεταναστών, και επί ΣΥΡΙΖΑ Δόθηκαν Επιδόματα ( 400, 600, 1.000 Ευρώ ), με Συνοπτικές Διαδικασίες, τους Προωθούσαν και να Βρουν και Ένα Μεροκάματο τα Παιδιά, τους Έδιναν ΔΩΡΕΑΝ Ρεύμα, Νερό, Τηλέφωνο, τους Έδιναν Χρεωστικές και Πιστωτικές Κάρτες, και η Αναγνώριση από τους Λαθρο-Μετανάστες, Θέλουμε Τσίπρα Θεό, Αγαπάμε Αλέξη, και στους Έλληνες Εισοδηματικά Κριτήρια και Ανεργία ( και Έλεγαν, τι να Κάνουμε Είμαστε Ακόμη σε Κρίση, Προσπαθούμε να Έλθουν Επενδύσεις, να Βρει Δουλειά ο Κόσμος και Άλλες Ασυναρτησίες ). Αν Έχετε Προσέξει, στο ΣΥΡΙΖΑ Πολύ Σπάνια Μιλούν για Επαναποωθήσεις, το Κάνουν Όταν Πιέζονται από Δημοσιογράφους ή Εκπροσώπους Άλλων Κομμάτων.

    Και Όσο για το Ότι ΔΕΝ Υπάρχουν Πουθενά Παρελάσεις στην Ευρώπη, Αυτά Είναι Μόνο στο Μυαλό και στη Φαντασία τους. Παντού Γίνονται Παρελάσεις, Όχι Μόνο στην Ευρώπη, σε Όλο τον Κόσμο.

    Ενδεικτικά να Αναφέρω Μερικές Χώρες του Κόσμου Όπου Γίνονται ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ Παρελάσεις:

    – Γαλλία (τοπικά), Γερμανία, Ελβετία, Δανία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Ολλανδία, Μεγάλη Βρετανία – Ιρλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σουηδία, Σκωτία

    – Βιετνάμ, Ινδία, Πακιστάν,Ταϋλάνδη, Σαμόα, Κίνα, Ινδονησία
    – Βραζιλία, Περού, Καναδά, ΗΠΑ ( σε Διάφορες Πολιτείες για Τοπικές Εκδηλώσεις – Καλιφόρνια, Κολοράντο, Οκλαχόμα, Αλαμπάμα, Νέα Ορλεάνη, Νέα Υόρκη (Annual Flag Parade – Memorial Day) , Ιλινόις, Μίσιγκαν, Βερμόντ , Μαϊάμι, Νεμπράσκα, Κάνσας, Πενσυλβανία, Τέξας, Μασαχουσέτη, Νέα Ορλεάνη, … )

    – Σρι Λάνκα
    – Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία ( Anzac Day Parade – War Memorial )

    Ενδεικτικά να Αναφέρω Μερικές Χώρες του Κόσμου Όπου Γίνονται ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ Παρελάσεις:

    – ΑΓΚΥΡΑ στις 30 Αυγούστου και στις 29 Οκτωβρίου
    – ΛΟΝΔΙΝΟ στα Γενέθλια του Βρετανού Μονάρχη
    – ΜΑΔΡΙΤΗ στην Εθνική Εορτή στις 12 Οκτωβρίου
    – ΜΟΣΧΑ στην Επέτειο της Λήξης του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου
    – ΠΑΡΙΣΙ στην Γαλλική Εθνική Εορτή στις 14 Ιουλίου
    – ΡΩΜΗ στην Ιταλική Εθνική Εορτή στις 2 Ιουνίου ( Γιορτή της Ιταλικής Δημοκρατίας )
    – ΣΟΦΙΑ στην Επέτειο του Αγίου Γεωργίου στις 6 Μαΐου

    Τι Είναι Αυτά που Λένε Λοιπόν στο ΣΥΡΙΖΑ και ΔΕΝ Ντρέπονται; Οι Δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ Γνωρίζουν Αυτά τα Πράγματα; Ας Ενημερωθούν Πρώτα τι Ισχύει στον Κόσμο και Μετά να Βγαίνουν και να Μιλούν, Όχι να Υποστηρίζουν Κάτι που ΔΕΝ Ισχύει και να Διαστρεβλώνουν την Πραγματικότητα για να Περάσουν τα Δικά τους Πιστεύω.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτιμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  2. Πω πω βρώμα και λίγδα στο Μαλλί… ! Φανταστείτε ποσο θα βρομάνε τα μ@@ια τους
    Ουστ σιχαμένες αριστερές ροχάλες!

  3. Μπράβο στα κορίτσια έκαναν τους φασίστες να σκουζουν πάλι…

    1. αντάρτες της πορδής, με τα λεφτά του μπαμπά. Μίζερα όλα και λειψά…

  4. τα ναρκωτικα πειραζουν τον εγκεφαλο μπαφιαριδες της κουμουνδουρου

  5. Τι παχύσαρκα άτομα είναι αυτά…τι παχυδερμα..τι φακλανες….τα κητη βγήκαν στη στεριά…

  6. εγω βλεπω στο βιντεο τους μα@@@ες τους επισημους να τις χειροκροτουν

  7. Αληθεια κοριτσια….στην κηδεια η στην μνημη ενος αγαπημενου μας προσωπου, ετσι θα παρουσιαζομασταν?? Ας μην παγωσουν οι καρδιες μας.

  8. Βλαμενα παιδακια που ο γονεις τους πρεπει να ντρεποντε που ανεθρεψαν τοσο χαζα και αμυαλα παιδια.
    Κομουνια μεχρι το κοκκαλο.
    Απατριδες και αθεοι. Αχρηστα παρταλια. Τζαμπα πανε σχολειο. Τιποτα δεν μαθαινουν γιατι και η παιδεια διακατεχετε απο Σταλινιστες και κομουνιστες τις κακιας ωρας.
    Το πιο σημαντικο που ειναι να ειναι καποιος Θρωπος και να αγαπαει την πατριδα του σιγουρα δεν το μαθανε. Συμπεριφερωντε σαν αλογα οντα… Αφου
    Ολοι μαζι δασκαλοι, μαθητες και γονεις χωρις παιδεια και με ανθελληνισμο και μισος για οτι Χριστιανικο, ειναι υπευθηνοι για για την καταντια της χωρας. Οι αριστεροι με τις ηλιθιες ιδεες τους κυριως και υστερα ολοι οι πασοκτζιδες και νεοδημοκρατες ανεγκεφαλοι που ψηφιζουν με βαση ηλιθια, χαζα και με βαση το προσωπικο ωφελος.
    Η χωρα τελειωσε. Την πεθανανε η ηλιθια και χωρις μελλον νεολαια με τις επιλογες τις.
    Τετελεσται. Σε 5-10 χρονια θα ειναι αποικια της Τουρκιας.
    Οι Τουρκοι αποδειχτηκαν μυαλομενοι και προκομενοι και οι Νεοελληνες αχρηστοι, ανικανοι και χαζοι. Καθε χρονο το iq μειωνεται.

  9. Αυτό που έπραξαν τα κορίτσια ήταν μια ενέργεια για να θυμούνται μελλοντικά το πόσο γελοίες υπήρξαν.

  10. Την περασμενη εβδομαδα τη φαγαμε με τον Τζοκερ,αυτη θα την φαμε με τα πορνιδια.Για την επομενη εβδομαδα κατι αλλο θα βρεθει να ασχολιουνται τα ΜΜΕ.Μπορει να κλασει κανενας βουλευτης και να ασχολιουνται με την πορδη του.Και ολα τ’αλλα σοβαρα θεματα πανε περιπατο

  11. Oταν τις δειτε σε θεση στο Δημοσιο μην απορησετε.

  12. Συν τοις άλλοις πέρα ότι είναι γελοίες,δεν το έχουν ούτε με την μίμηση,αταλαντες εντελώς αυτά τα υπαλληλάκια του Soros…Monty Pythons μας είπαν ;χαχα πέρασαν και δεν ακούμπησαν ..Πιο πολύ ζόμπι απ’ τις νεοταξιτικες μαλακιες του Netflix που βλέπουν θυμίζουν,παρά τους Monty Pythons..

  13. Δεν τους υποχρέωσε κανείς να είναι εκεί. Μπορούσαν να πραγματοποιήσουν το θεατρικό στο κέντρο μιας πλατείας. Η προκλητική στάση της αριστεράς κλιμακώνεται άσχημα, και απ’ ότι φαίνεται έχουν σχεδιασμένα και τα επόμενα θεατρικά τους.

  14. Που αλλου γινονται αυτα τα πραγματα;;;;; Να μπουκαρει οποιος ναναι στην παρελαση;;;;;;;; Βγαλτε τις φωτογραφιες τους και τα ονοματα τους στην δημοσιοτητα, να τα δουμε τα νουμερα!!!!!!! Οσο για την νεολαια των κατσαπλιαδων, δεν περιμεναμε κα τι διαφορετικο!!!!!!!! Να πανε στα τσακιδια!!!!!!!!!

  15. Βρωμιά και δυσωδία, ούτε για φτύσιμο δεν είναι οι σκατομυαλες

  16. Φωτογραφία της καθεμιας με το ονοματεπώνυμο από κάτω,για να πέσει μεγάλη ροχαλα.Στέφανε μόνο εσύ τολμάς να το κάνεις.

Comments are closed.