Βίντεο από την συμμορία που τρομοκρατούσε Καισαριανή, Ζωγράφου και Βύρωνα

Κοινοποίηση:
astynomia_0 (4)

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο με τα μέλη της αποκαλούμενης «Strassenbande», της συμμορίας που εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό στο βιντεοληπτικό υλικό «διαφημίζονται» στιγμές από τη δράση τους. Από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν αεροβόλο όπλο, ρόπαλο, τρεις πεταλούδες-σουγιάδες, δύο οχήματα, μοτοσικλέτα και επτά κινητά τηλέφωνα.

Υπενθυμίζεται πως τα μέλη της «Συμμορίας του Δρόμου»  φορούσαν μαύρα ρούχα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες ή μπλούζες, ενώ έκαναν επιθέσεις με ρόπαλα και μαχαίρια, αφαιρώντας πολλές φορές ακόμα και τα ρούχα από τα θύματά τους.
Ακόμη προκαλούσαν φθορές σε αυτοκίνητα στον Βύρωνα ενώ διακινούσαν και ναρκωτικά.

Σημειώνεται πως τα περισσότερα μέλη της συμμορίας έχουν κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ομοειδή αδικήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Aλβανάκια… Ξύλο με βάρδιες ρε…Αμέση απέλαση σε αυτά κ τις οικογένειες τους…Αλήτες πολιτικοί έχετε καταντήσει τη χώρα χαβούζα….Όλη η σαβούρα του πλανήτη είναι εδώ…Χωρίς χαρτιά ζούνε σε τρώγλες 30-30…Αυτοί έχουν κάνει τα εμβόλια ρε;; Τίγκα σε αλλοδαπούς η Ελλάδα…Στην Αθήνα στο κέντρο φοβάσαι να περπατήσει μέρα….

  2. Ρωσοπόντιοι,Αλβανοί απ’την δεκαετία του ’90 τα κάνουν αυτά. Τραμπουκίζουν , κλέβουν τα παιδιά μας κι εμείς βάζουμε στην φυλακή τον Κασιδιάρη..

    1. οχι εμεις…. οι εβραιοι μην το ξεχνας και οι εβραιοι ηγετες μας

Comments are closed.