Βίντεο ακατάλληλο για ανθέλληνες: «Κατσίφα ζεις» σε μαθητική παρέλαση – «Σείστηκε» η γη στην Κατερίνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
κ

Τη στιγμή που στη Νέα Φιλαδέλφεια προσέβαλαν τη μνήμη των πεσόντων του έπους του 1940, στην Κατερίνη σείστηκε η γη με τις φωνές των μαθητών που τίμησαν το σύγχρονο εθνομάρτυρα που έπεσε από αλβανικά πυρά στη Βόρειο Ήπειρο, Κωνσταντίνο Κατσίφα.

Στο συγκλονιστικό βίντεο, ακούγονται τα ελληνόπουλα να φωνάζουν «Κατσίφα ζεις» και να συγκινούν το πανελλήνιο με την ελληνική ψυχή τους και την περηφάνεια με την οποία τίμησαν την εθνική μας εορτή.

Μπορεί οι 10 «μαθήτριες» που υποβάθμισαν την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου υπό τη στήριξη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν τραβήξει τα βλέμματα της επικαιρότητας, ωστόσο οι μαθητές της Κατερίνης μα θυμίζουν πως ο πατριωτισμός και ο σεβασμός στην ιστορία αυτού του τόπου υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Επίσημοι, είναι ο ισχυριζόμενος το “άρρωστο” το 2015 ; Τότε που παραδιδόταν υπόθεση από την αστυνομία στη Εισαγγελία Κατερίνης. Ο «ανύπαρκτος βολεμένος εκλεγμένος» και ευνοούμενος της Δίωξης που η ίδια παρείχε κάλυψη-φυγάδευση για τα πολλά κακουργήματα δημόσιου ΙΕΚ και Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κατερίνης. Με θύματα 50 και παραπάνω εκβιαζόμενους μαθητές που φιλοξενούνταν 2014-15 στο γηροκομείο, όπου συμμετείχαν σε 14 παράνομες γραπτές εξετάσεις στο γηροκομείο ο ένας απέναντι από το άλλο σε στρόγγυλα τραπέζια ενώ υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις για αυτό στο ΙΕΚ στο 5ο Λύκειο Κατερίνης, ενώ πάθαιναν ασφυξία κλεισμένοι σε αίθουσα χωρίς παράθυρα που έλαβαν κάποιοι ρασοφόροι αρκετά λεφτά για δήθεν ανακαίνιση και δεν έκαναν παράθυρα το 2014 αλλά τα έφαγαν, πολίτης και όχι εκπαιδευτικός ΙΕΚ υποδυόταν το εκπαιδευτικό μάγειρα για 1 εξάμηνο, ο καθημερινός κίνδυνος 30 μαθητών με δυο μαχαίρια απάνω τους στοιβαγμένοι ο ένας εξ επαφής στο άλλον σε μια μικρή κουζίνα του γηροκομείου που τους φιλοξενούσε να μην μπορούν να κάνουνε ούτε βήμα και δεν έβλεπαν το 35-40% τίποτα για όλη τη σχολική χρονιά μόνο πλάτες, ψεύτικη δημοσίευση σε εφημερίδα Κατερίνης με δήθεν ευχαριστήριο 26-7-2016 κοινής συμφωνίας παπάδων και ΙΕΚ ότι τα μαθήματα γινόντουσαν σε άλλη κουζίνα… γιατί η Αρχιεπισκοπή Αθηνών κάνει αποδελτίωση, ο χώρος στο “ευχαριστήριο” δεν είχε όμως WiFi ενώ για 9 μήνες όλες οι συνδέσεις WiFi έγιναν σε συγκεκριμένο χώρο, και άλλα πολλά. Όπως «ξαφνικά» κόπτεται η Μητρόπολη και διοργανώνει ομιλία με θέμα «διαδίκτυο» αφού πριν κατέστρεψε εντελώς και όλους τους νέους με το ελεύθερο χωρίς κωδικό WiFi που τους παρείχε σε όλες ημέρες και ώρες διδασκαλίας 2014-15 όπου συνδεόντουσαν με την άδεια των εκπαιδευτικών ΙΕΚ. Κάπως πρέπει να εξαγοραστεί η σιωπή των μαθητών ΙΕΚ.
    Έχει επισκεφτεί το γηροκομείο πολύς κόσμος σε αυτούς του 9 μήνες, άλλες ειδικότητες ΙΕΚ, συγγενείς φοιτητών της εκκλησιαστής σχολής που στεγάζεται εκεί, πωλητές ρούχων, έχουνε αναρτηθεί χιλιάδες φωτος και βιντεος και επικοινωνίες με IP μέσω του WiFi, και οι ίδιοι οι διαμένοντες ηλικιωμένοι έχουν δει όλα αυτά να συμβαίνουν.
    Όλοι αυτοί έχουνε δει που γινόντουσαν & εκβιαζόντουσαν ζωές ανθρώπων κάθε ημέρα. Δήμαρχε Κατερίνης 2019 που θυμήθηκες “ξαφνικά” το γηροκομείο και το επισκέφτηκες τις γιορτές 2015 όταν έδιωξαν το φίλο σου το “στρατιώτη”, “ξαφνικά” το 2015 πήγαινες σε αγιασμούς σχολείων στη οδό Μητροπόλεως, και ξαφνικά επισκέφτηκες τι Κωνσταντινούπολη, επειδή έτυχε η γυναικά σου να είναι μαθήτρια στο ΙΕΚ 2014-2015 και πρέπει να… κατανοείστε μόνοι σας που ψηφίζετε κάποιον τέτοιο που κάνει αυτά και άλλα, τι είναι. Όπως δεν «βγάζει άχνα» για παπά που βραβεύεται αναιτιολογήτως μέσα σε ναό πολύ ξαφνικά και γρήγορα από το πρώην δήμαρχο. Για πιο λόγο τι έκανε αυτός ο πάπας; τίποτα. Έδινε εντολή να γίνουν αγορές αγαθών και υπηρεσιών όπου να ναι ότι να ναι και κούρασε σε σημείο εμετού τον κόσμο με τις ασταμάτητες φωτογραφίες και γελοιότητες ματαιοδοξίας που επιδίδεται ασταμάτητα μέσα από εφημερίδες και διαδίκτυο.

Comments are closed.