Βίντεο: Άγριες συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη – «Mίλησαν» τα μαχαίρια

Κοινοποίηση:
1

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή της Καμάρας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το typosthes το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην Παναγία Δέξια, όταν –για άγνωστο λόγο- άτομα, πιθανώς αλγερινής καταγωγής, άρχισαν να συγκρούονται μεταξύ τους και έφτασαν στο σημείο να βγάλουν μαχαίρια.

Από την συμπλοκή ένα άτομο τραυματίστηκε.

Σημειώνεται πως στην νωρίτερα στην περιοχή, το βράδυ της Πέμπτης, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ 10 ατόμων, ημεδαπών, που κατέληξε στον τραυματισμό δύο ατόμων.

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τι έγινε άπλυτα αριστεριδια ;;;;;; Σας εκτοπίζουν οι νεγροειδεις μωαμεθανοί έμποροι ναρκωτικών από τις περιοχές υπό κατάληψη σας ;;;; ΧΑΑ χα χααα!

  2. Έχει πόλεμο στην Αλγερία???Και βέβαια όχι!!!Έχουν βομβαρδίσει ποτέ την Αλγερία οι “κακοι” Αμερικανοί???Και βέβαια όχι!!!Αν και θα έπρεπε να τους βομβαρδίζουν κάθε μέρα αυτούς!!!Άμεση απέλαση σε όλους τους μαχαιροβγάλτες ψευτο-πρόσφυγες Αλγερινούς κατσαπλιάδες!!!

  3. Απελαστε ολα τα κακοποια στοιχεια και πασης φυσεως παραβατικους αλλοδαπους που μπηκαν παρανομα με το ετσι θελω, να γλυτωσει η κοινωνια απο αυτους!!!!!!!! Ακου λεει να ζητουν να συλληφθουν , για να ζητησουν ασυλο!!!!!!!! Να συλληφθουν και να απελλαθουν!!!!!!!! Εγω ξερω ασυλο ζηταει καποιος, οταν καταδιωκεται στην χωρα του για πολιτικους λογους!!!!!!!! Ποιος τους καταδιωκει ολους αυτους;;;;;;; Ποιος διωκει τους Μαροκινους και τους Αλγερινους π.χ.;;;;;;;; Τι πατεντα ειναι αυτη να ζητουν ολοι ασυλο;;;;;;; Μη τρελαθουμε δηλαδη!!!!!!!

  4. Πες μας ότι Τους σταματήσατε από το να μας απαλλάξουν?

Comments are closed.