Βίγκαν βγήκαν ημίγυμνοι στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν (φώτο)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Βίγκαν βγήκαν στην πλατεία Συντάγματος την Κυριακή για να διαδηλώσουν υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, ωστόσο αυτή τη φορά το έκαναν… ημίγυμνοι. 

Με αυτό τον ασυνήθιστο τρόπο, οι ακτιβιστές ζήτησαν να συμπεριληφθούν τα δικαιώματα των ζώων στην πολιτική συζήτηση και να βοηθήσει η κυβέρνηση στην μετάβαση των κτηνοτροφικών μονάδων της χώρας στην φυτική παραγωγή.

Τόνισαν ότι «δεν είναι καθόλου σέξι να τρως ζώα» προτρέποντας τον κόσμο να παρακολουθήσει το “Dominion” στο youtube για να καταλάβει το γιατί.

Το “Dominion”, είναι το ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018 και έχει σκοπό τον απολογισμό των πολυάριθμων τρόπων με τους οποίους τα ζώα γίνονται προϊόντα εκμετάλλευσης και κακοποιούνται στις έξι πρωταρχικές πτυχές της εκμετάλλευσης των ζώων – ζώα συντροφιάς, άγρια ζώα, επιστημονική έρευνα, ψυχαγωγία, ένδυση και διατροφή.

Το ντοκιμαντέρ αμφισβητεί την ηθική και την εγκυρότητα της κυριαρχίας (dominion) μας πάνω στο ζωικό βασίλειο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Πεινασμένες για ωμό κρέας παρέα με τους μουνοδουλους που δεν πρόκειται να τις γαμησουν ούτε με τις ψολες έξω να βγουν

  2. Βίγκαν ακούω αλλά η οθόνη του υπολογιστή φράκαρε με μπυροκοιλιές και κυτταρυτιδοχλαπάτσες…….

  3. Οι τύποι είναι εντελώς ανισόρροποι, μανιακοί και άκρως επικίνδυνοι, είναι δικαίωμα τους να μην τρώνε κρέας αλλά μέχρι εκεί. Όλο τέτοια καραγκιοζιλίκια κάνουν…πάνε έξω από κρεοπωλεία με χέρια και καλά ματωμένα,ρίχνουν κόκκινες μπογιές συμβολίζοντας το αίμα δήθεν των ζώων κ.λπ κουλά. Τώρα τους πήραξε η κτηνοτροφία αλλά το τεχνητό κρέας που θα τρώνε αύριο δεν τους πειράζει. Ξυπνάτε ζωάδια τα δήθεν φυτικά που τρώτε συνέχεια σε τυριά…κρέατα…λουκάνικα…πίτσες…μπέργκερ κ.λπ είναι γεμάτα με τεχνητές γεύσεις και χρώματα…θα πεθάνετε χωρίς να το καταλάβετε…Το Vegan κίνημα το έχουν προωθήσει νεοταξίτες και σας χρησιμοποιούν τώρα για να πετύχουν τον απόλυτο έλεγχο της τροφής. Σταματήστε να γίνεστε μανιακοί…Εντωμεταξύ έχω μάθει πως κάνετε και κάτι αρπαχτές σε κοψίδια που πάει σύννεφο…άντε ρεντίκολα.

  4. Χορτοφάγοι είναι αυτοι; και οι κοιλίτσες και τα μπουτακια πως έγιναν; από την χορτοφαγια;😂
    Ρε τα πίτογυρα και μπριζόλες πανε συννεφο λεμε😅

  5. Αρχικά ας φάμε κανα σουβλάκι και μετά συζητάμε με την κυρία με το πεσμένο κ@λο.

  6. Προωθουν την Νεα Ταξη ν μη τρωμε κρεας, μονο οι πλουσιοι. Σκουπιδαριο κ αυτοι δεν εχουν δικαιωμα ν μας πουν τι θ τρωμε οπως δεν τους λεω εγω γιατι δν τρωνε κρεας. Ασε που τρωνε οι περισσοτεροι βιγκαν που γνωριζω

  7. Κακώς, την άλλη φορά να βγείτε τσίτσιδοι ζώα. Είστε πιο ζώα από τα ζώα που υπερασπίζεστε.

Comments are closed.