Βέρτης: Να εμβολιαστούμε όλοι να τελειώνουμε – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
bertis_intime-1024x576
Χωρίς σχόλια:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Βερτη αντε και γαμησου..παλιοπουστα…κοιτα την παρτυ σου και ασε τι θα κανουν οι αλλοι…

  2. Κατά τα άλλα δηλώνει και πολύ πίστη στον Θεό…..
    Πάνε Βερτη εσύ να εμβολιαστείς και άσε εμάς. Πάνε για να μην χάσεις την εξουσία σου, και την άνεση που είχες μέχρι τώρα!
    Εμείς θα παλέψουμε για την ελευθερία μας.
    Σαν γνήσιοι Έλληνες!

  3. Μίλα για τον εαυτό σου και πήγαινε σαν πρόβατο προς σφαγή.

  4. εγω λεω να μην ξαναπατησουμε ποτε αντε πνιξου

  5. το ειπε ο βερτης ενταξει ρε παιδια μαλλον το μαγαζι παει χαλια οποτε συμπερασμα ολοι να εμβολιαστουν ολοι να μπαινουν στα μπουζουκια μπας και βγαλουν την χασουρα με τοσα λοκνταουν, καλα ρε βερτη σιγουρα το χρημα πανω απο ολα αλλα οχι και συμβουλες για το τι θα κανει ο καθε ανεμβολιαστος απλα δεν θα πατισουμε ποδι στο μαγαζι σου θα ζησουμε και χωρις εσενα

  6. Εμβολιασου εσύ αγόρι μου και καλό παράδεισο να έχεις σου εύχομαι. Αντε, να τελειώνουμε όπως λες κι εσύ, τα φυτά να φεύγουν γιατί μόνο κακό κάνουν στις κοινωνίες.

  7. Ασε ρε λαμογιο Βερτη…
    Κοιτα να πληρωσεις αυτα που χρωστας στην εφορια και ασε τις π@παριες…γιατι δε βλεπω να γλυτωνεις τη “μπουζου”!

  8. Γιατι , επειδη δεν γεμιζει το μαγαζι σου?
    Αν δεν το περνουσαν με φασιστικο τροπο ισως και να αλλαζε η γνωμη καποιου ανθρωπου.
    Μην λεμε οχι στον φασισμο μονο εκει που μας συμφερει

  9. Καλά Βέρτη για να σε ακουμε να τραγουδας καλος εσαι τωρα το να εμβολιαστουμε να τελειώνουμε είναι δικη σου αποψη η δικη μου αποψη και του καθενός ειναι διαφορετική..

  10. Τρέχω γρήγορα να εμβολιαστω .Αφου το πε ο Βέρτης…κάτι θα ξέρει.χαχαχαχαχα ρε πάτε καλά;

    1. Γιατί τον είχες σε εκτίμηση; ένα αμόρφωτο σαπρόφυτο είναι που βγάζει λεφτά κάνοντας το χόμπι του κοροιδεύντας τους αγράμματους που τον ακούν και τον ακολουθούν!!!!

  11. άντε ρε χλεμπονιαρη, κουράδα του πενταγράμμου. Αφού το είπε ο ένας κουραδας και το επιβεβαιώνει το σύνολο τον κουραδων ένα είναι σίγουρο τα πρόβατα τρέχουν!

  12. Τώρα σου ετοίμασαν και τρίτο μπόλι. Μετά θα έχεις και τέταρτο! Και τώρα θα πας στον οδοντίατρο και θα πληρώνεις ράπιντ τεστ, για να καταλάβεις τι εκβιασμό έχουμε υποστεί εμείς που τους πήραμε χαμπάρι από την αρχή. Κσι μας επιβεβαίωσαν όταν οι 301 τους δώσανε ακαταδίωκτο. Και μας επιβεβαίωσαν οι ακαταδίωκτοι που σύστηναν τα εμβόλια και λέγανε ότι δεν έχουν παρενέργειες όταν οι ίδιες οι φαρμακευτικές μιλάγανε για παρενέργειες! Α ρε ανθέλληνες γαλάζιοι συριζαίοι, που πάτε με τσιόδρα, παγώνη, σύψα, βασιλακόπουλο;;;;;;.

  13. Χαχα, άλλος ειδικός μας προέκυψε! Όντως αυτό πιστεύουν οι μη “ψεκασμενοι”?

  14. Αυστραλια!!
    Απομονωση των εμβολιασμενων που ξανα νοσουν απο τον υπολοιπο πληθισμο!
    Και οχι κατοικον περιορισμο αλλα σε κρατικες μοναδες απομονωσης.
    Ισχύει!!

  15. Τι ακριβώς θα τελειώσουμε; Εντωμεταξύ και για τους εμβολιασμένους θα πάρουν πολύ αυστηρότερα μέτρα,αλλά προς το παρόν τα κρατάνε πίσω,γιατί προσπαθούν να μεταπείσουν-εκβιάσουν τους ανεμβολίαστους. Ήδη άρχισαν να λένε τεστ για όλους κλπ.

Comments are closed.