“Βέλη” από τον Γιώργο Τράγκα: «Γερμανικό προτεκτοράτο η Ελλάδα – Ακολουθείται μυστική διπλωματία για να φτάσουμε στις Πρέσπες του Αιγαίου»

Κοινοποίηση:
Γιώργος Τράγκας

Ο δημοσιογράφος και επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργος Τράγκας, στη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του τόνισε πως οι κυβερνήσεις του Κώστα Σημίτη, αλλά του Κυριάκου και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, φρόντισαν η Ελλάδα να γίνει γερμανικό προτεκτοράτο.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στη μυστική διπλωματία που λαμβάνει χώρα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υποστηρίζοντας πως ξαφνικά θα φτάσουμε στις Πρέσπες 2 του Αιγαίου.

Όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας
«Η Ελλάδα είναι κατά κοινή εκτίμηση προτεκτοράτο της Γερμανίας. Φρόντισε να γίνει γερμανική αποικία ο Κώστας Σημίτης, ο αδελφός του Σπύρος, επικεφαλής της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας του Συντάγματος (το γερμανικό FBI), ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος δεν έκρυβε τις ιδιαίτερες σχέσεις του με τους Γερμανούς από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και όλοι αυτοί οι Καιρίδηδες, οι Ροζάκηδες, οι Ρεπούσηδες που προώθησαν και προωθούν τα σχέδια των Τούρκων στο Αιγαίο, στην Κύπρο, τη Θράκη και την Ανατολική Μεσόγειο.

Ακολουθείται πάλι μυστική διπλωματία, προκειμένου να φθάσουμε ξαφνικά στις Πρέσπες 2 του Αιγαίου, όπως συνέβη επί των ημερών του Αλέξη Τσίπρα. Είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι όλοι αυτοί δουλεύουν κατά των συμφερόντων της πατρίδας υλοποιώντας παλαιά σχέδια της Καγκελαρίας του Βερολίνου. Η δράση όλων αυτών έχει ήδη φέρει πληθυσμιακή συρρίκνωση, εκτεταμένο μιξάρισμα του πληθυσμού με μετανάστες μουσουλμάνους, απόλυτη οικονομική ισοπέδωση και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να κάτσουμε σε ένα τραπέζι διαπραγμάτευσης και να περάσουμε πάλι σε έναν γερμανο-οθωμανικό έλεγχο. Όλα αυτά που συμβαίνουν μετατρέπουν την περιοχή μας σε μια ημιαυτόνομη συνοριακή επαρχία της Τουρκίας με Γερμανούς τοποτηρητές.

Τα μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια κατά πάσα πιθανότητα είτε τα ψηφίσουν Καραμανλικοί και Σαμαρικοί βουλευτές είτε δεν τα ψηφίσουν πιθανότητα θα περάσουν με τη στήριξη των ψήφων του εθνομηδενιστικού ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι θα φανεί και η υπόγεια σύμπραξη μεταξύ Μαξίμου και Κουμουνδούρου. Φυσικά ο Μητσοτάκης θα τεθεί υπό τον πλήρη έλεγχο της Κουμουνδούρου και η κατάληξη της πορείας του θα είναι οι πρόωρες εκλογές είτε το καλοκαίρι είτε το φθινόπωρο.
Αν ο Καραμανλής ή ο Σαμαράς δεν ψηφίσουν τα μνημόνια αλλά παραμείνουν στη συνέχεια στηρίζοντας τη ΝΔ του Μητσοτάκη, τότε θα αποκαλυφθεί σε όλο το εύρος της η πολιτική μωρία, η ιδιοτέλεια και η συνωμοσία που οδήγησαν τη χώρα μας σε εθνική καταστροφή. Είμαστε στις παραμονές ενός νέου Αττίλα που θα διχοτομήσει το Αιγαίο και θα συρρικνώσει τη χώρα. Οι συρμοί της βίας κινούνται μετωπικά και αντίθετα.

Καλώ όλους τους συμπατριώτες μας στην Ελλάδα και στην ομογένεια να επαγρυπνούν. Καλώ όλες τις πατριωτικές δυνάμεις της Δεξιάς και της Αριστεράς να επαγρυπνούν. Η σήψη είναι βαθύτατη και οι κερκόπορτες έχουν ανοίξει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. μονο γερμανικο προτεκτορατο?? καλα θα ειταν. τουρκικο προτεκτορατο επιπλεον.

  2. Ρε Τράγκα οκ μαζί σου,αλλά μόνο με τις Πρέσπες θα ασχολούμαστε έλεος ,εδώ ο κόσμος πεινάει πεθαίνει χάνει ελευθερίες ,πες τα και αυτά ,νυσαφι πια με.τις πρεσπες

Comments are closed.