“Βέλη” από την ΠΟΕΔΗΝ: “Επικίνδυνο να αποτελέσουν εμβολιαστικά κέντρα τα παιδιατρικά νοσοκομεία”

Κοινοποίηση:
εμβολιασμος

Η ΠΟΕΔΗΝ, μέσω του προέδρου της, κ. Γιαννάκου, χαρακτηρίζει επικίνδυνη την απόφαση να αποτελέσουν τα παιδιατρικά νοσοκομεία εμβολιαστικά κέντρα για πολίτες.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, «το Σάββατο 16/1 το Αγλαϊα Κυριακού έχει 200 ραντεβού για εμβολιασμό ηλικιωμένων ατόμων άνω των 85 ετών. Το εμβολιαστικό κέντρο διαθέτει τέσσερις εμβολιαστικές μονάδες. Θα το επισκεφτούν μαζί με τους συνοδούς 400 άτομα».

«Το εμβολιαστικό κέντρο που φτιάχτηκε μόνο για τους εργαζόμενους είναι σε ακατάλληλο χώρο. Οι εμβολιαζόμενοι και συνοδοί θα περνάνε μέσα από τα νοσηλευόμενα παιδιά. Υπάρχει κίνδυνος διασποράς του κορονοϊού. Εκεί ακόμη και οι μανάδες που φροντίζουν τα νοσηλευόμενα παιδάκια υποβάλλονται σε rapid test», σημειώνει ο κ. Γιαννάκος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ προσθέτει: «Ταυτόχρονα οι ηλικιωμένοι είναι φορείς σε πολυανθεκτικά μικρόβια επικίνδυνα για τα νοσηλευόμενα παιδιά».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ τέλος καταγγέλλει ότι «το εμβολιαστικό κέντρο είναι στελεχωμένο από παιδιάτρους και όχι από γιατρούς ειδικοτήτων που επιβάλλει το πρωτόκολλο για να αντιμετωπίσουν ενήλικα άτομα. Τα ίδια ισχύουν και για τα άλλα παιδιατρικά Νοσοκομεία και γενικότερα για όλα τα νοσοκομεία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Βρε καραγκιοζη γουρλομ@λ@κ@ ”ΑΧΡΗΣΤΕ” και ”ΨΕΥΤΗ”..ενα εκ των 1032 εμβολιαστικα κεντρα που θα εστεινες ανα την ελλαδα..ειναι μεσα στο παιδικο νοσοκομειο ”ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ” ??? Εσυ ρε κλαψομ@@νι
    υπουργε της μ@λ@κι@ς συμφωνησες (ας εκανες κι αλλιως )..να περασουν 200 ”ναυαγια” ανω των 85+ ετων..με απειρα μικροβια ο καθενας τους..μεσα απο αρρωστα νοσηλευομενα παιδακια ? Ειστε το λιγοτερο γελοιοι..ηλιθιοι..αθλιοι..κι επικινδυνοι..οχι μονο για τη δημοσια υγεια αλλα για ολοκληρη τη χωρα !!! Ειστε μακραν η χειροτερη διακυβερνηση των τελευταιων 40 ετων !!! ενα ματσο απο ανεπαγγελτους καρεκλοκενταυρους και αχρηστους κηφηνες..σε αγαστη συνεργασια της ανυπαρκτης δικαιοσυνης..των χρηματοδοτουμενων καναλαρχων και ρουφιανων δημοσιογραφων.. που οδηγουν τη χωρα στην απολυτη καταστροφη !!

Comments are closed.