Βάνα Μπάρμπα: «Θέλω να πάω να δω τον Φιλιππίδη στη φυλακή και να τον πάρω αγκαλιά»

Κοινοποίηση:
Vana_Barba

Νέα τοποθέτηση από τη Βάνα Μπάρμπα για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, που αναμένεται να συζητηθούν.

Η ηθοποιός ερωτήθηκε, σε συνέντευξή της στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτά», αναφορικά με τις πρότερες τοποθετήσεις που υπήρξαν «προκλητικές», όπως είπε η παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, αλλά διερωτήθηκε γιατί «να είναι;».
«Όσο υπάρχω και ζω, δεν θα με εμποδίσει κανείς να λέω την απόψή μου» σημείωσε και είπε ότι έχει πληρώσει το κόστος για την άποψή της.

 

«Κι εγώ με τον Πέτρο πέρασα πολλά, προσπαθούσα να βρω θέατρο, μου έκλειναν τις πόρτες… Δεν θα μασήσω. Θα λέω την άποψή μου. Δεν θα μπω σε ένα σύστημα να κάνω την καλή για να γίνω αρεστή» επεσήμανε.
Στη συνέχεια εξέφρασε τη θέλησή της να «πάω ξανά να δω τον Πέτρο και να τον πάρω αγκαλιά, όπως θα ήθελα να πάρω και οποιονδήποτε άνθρωπο που περνάει δύσκολα και να τον πάρω αγκαλιά και να του δώσω αγάπη. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνω».

«Δεν θα με κάνουν εμένα ενοχική, να μην μπορώ να πάω να δώσω αγάπη σε έναν άνθρωπο που τώρα μπορεί να τη χρειάζεται» συνέχισε, ενώ ερωτώμενη για τις κατηγορίες σε βάρος του και εάν πιστεύει πως είναι ένοχος για όσα διώκεται – έναν βιασμό και δύο απόπειρες – απάντησε:
«Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος είναι σε μια χείριστη θέση και πραγματικά εύχομαι, μέσα από την ψυχή μου, όλο αυτό να είναι ένας κακός εφιάλτης. Αν όντως τα έχει κάνει, δικαίως ταλαιπωρείται και δικαίως τιμωρείται. Αν, όμως, δεν τα έχει κάνει, αδίκως ένα σύστημα έχει πέσει τόσο άσχημα».
Όταν η παρουσιάστρια επέμεινε, η Βάνα Μπάραμπα είπε: «Δεν γνωρίζω αν έχουν γίνει όλα αυτά. Και να σου πω και κάτι; Ποια είμαι εγώ που θα το κρίνει; Δεν ξέρω, εγώ θέλω να υποστηρίξω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι στη φωτιά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. μιλάνε όλοι, μιλάει και η Βάνα…κι εμείς την διαβάζουμε….αίσχος πια και αηδία..

  2. ψαχνει απεγνωσμενα για καποια δευτερολεπτα δημοσιοτητας .,.,.,.

    και διατυπωνει οτι μαλακια μπορει να υπαρχει .,.,..,

    στα αζητητα και αυτη .,.,.

  3. Εγω θα σου πρότεινα να επισκεφτείς τον χαικάλη μιας και ειναι αρσενικο παλαιάς κοπής κι εσυ μια απο τα ιδια

  4. ηταν καλοι οι αεροσακοι τοτε, τωρα μονο ο φιλιππιδης της καθεται

  5. Ωωωω . Μίλησε παλι η Σοφη γερόντισσα. Σεβασμος

  6. Να του κάτσεις κιόλας για να ξεχαρμανιασει το παιδί τόσο καιρό κλεισμένο είναι

Comments are closed.