ΒΟΜΒΑ! Αυτό είναι το αποτέλεσμα της μυστικής ψηφοφορίας για την προανακριτική κατά του Δ. Παπαγγελόπουλου

Κοινοποίηση:
papaggelopoulos_1

“Πέρασε” η πρόταση της ΝΔ για προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο

Ψήφισαν 261
Βρέθηκαν 261 ψηφοδέλτια
Έγκυρα 256
Άκυρα 4
Λευκά 1
Υπέρ της πρόταση της ΝΔ ψήφισαν 172
Κατά, ψήφισαν 84.

Με 172 «Ναι», υπερψηφίστηκε πριν από λίγα λεπτά η σύσταση προανακριτικής επιτροπής κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Συνολικά 84 βουλευτές ψήφισαν κατά ενώ βρέθηκε και ένα λευκό. Συνολικά βρέθηκαν 261 ψηφοδέλτια με τα έγκυρα να είναι 256 και άκυρα 4. Από τη διαδικασία της ψηφοφορίας απείχαν Ελληνική Λύση, ΚΚΕ, και ΜεΡΑ25.

Υπενθυμίζεται πως η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας που υπερψηφίστηκε προτείνει τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του κ. Παπαγγελόπουλου για 4 αδικήματα:

  1. Ηθική αυτουργία στο αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας κατά φυσική αυτουργία και άμεση συνέργεια δικαστικών λειτουργών.
  2. Πρόκληση και προσφορά για την τέλεση εγκλήματος.
  3. Ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος.
  4. Ηθική αυτουργία σε ψευδορκία.

 

Η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν άντεξε όπως όλα δείχνουν την… μαραθώνια κοινοβουλευτική διαδικασία και απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στον ώμο του Νίκου Παππά! Δείτε τις εικόνες εδώ

Διαβάστε και

«ΑΧΑΛΙΝΩΤΟ ΣΕΞ». «ΚΛΑΜΑ» ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ! Ο «ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ» ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ… (BINTEO)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο κ. Παπαγγελοπουλος έπρεπε να παρουσιάσει την διαδικασία της ανάκρισης και τόν καταλογισμο τών κατηγοριών από τους διάφορους ανακριτές & εισαγγελείς απο την αρχη μέχρι σήμερα και στα επιμαχα σταδια αναμιξης του να κανει τίς παρατηρήσεις του. Με τίς σφηνες που εκανε εδω και εκεί δεν καταλάβαμε πώς κυλησε η ολη διαδικασία και πώς και απο ποίους, διαμορφωθηκαν οι κατηγορίες απο τους εμπλεκομενους. Με το μπέρδεμα αυτο δεν αναδειχθηκε καθαρά ή δική του εμπλοκή ή μή στήν απαγγελία κατηγοριών στους πολιτικούς .

Comments are closed.