Βάζουν νέα όπλα για την προπαγάνδα τους! “Αυλικός” πνευμονολόγος Τσαβλής: “Οι ανεμβολίαστοι κλαίνε μετανιωμένοι και ζητούν να εμβολιαστούν”

Κοινοποίηση:
Καταγραφή2

Για τις εφιαλτικές στιγμές που ζουν οι υγειονομικοί στα νοσοκομεία λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού μιλά ο πνευμονολόγος, Δρόσος Τσαβλής, αλλά και τους ανεμβολίαστους, μερίδα των οποίων μετανιώνει όταν βλέπει ότι η κατάσταση που ζει είναι δραματική.

«Ως ιδιώτης γιατρός μαζί με τους συναδέλφους μας τα τελευταία δύο χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην πανδημία αναχαιτίζοντας και κρατώντας τα περιστατικά όσο μπορούσαμε στα σπίτια τους προσπαθώντας να βοηθήσουμε τους συναδέλφους στο Ε.Σ.Υ. οι οποίοι πραγματικά εδώ και δύο χρόνια υπερβάλλουν εαυτόν και έχουν καταρρακωθεί» είπε αρχικά μιλώντας στο Mega ο κ. Τσαβλής.

«Με την απόφαση του υπουργείου Υγείας να προσφέρουμε στα νοσοκομεία έχουμε μοιραστεί κάποιοι πνευμονολόγοι και παθολόγοι που έχουμε σύμβαση με το ΕΟΠΥΥ στα νοσοκομεία της βορείου Ελλάδος. Εγώ τοποθετήθηκα στη Α’ πτέρυγα covid στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και η κατάσταση η οποία αντίκρυσα δυο βδομάδες πριν ήταν χειρότερη από αυτή που είχα σχηματίσει στο μυαλό μου» πρόσθεσε.

«Βλέπω συναδέλφους να τρέχουν όλο το εικοσιτετράωρο, ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό και υλικοτεχνικές υποδομές και άνθρωποι που δίνουν αγώνα να επιβιώσουν και οι περισσότεροι είναι ανεμβολίαστοι» ανέφερε για τη δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία.

«Υπάρχουν άνθρωποι που κλαίνε μετανιωμένοι, αποδίδουν την πράξη τους να μην εμβολιαστούν σε κάποιο συγγενικό η φιλικό πρόσωπο και κάποιοι συνεχίζουν να επιμένουν» σημείωσε για τους ανεμβολίαστους.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν αμετάπειστοι και δεν μετράει ο λόγος των επιστημόνων που καθημερινά ακούν και διαβάζουν για να αλλάξουν γνώμη» κατέληξε ο κ. Τσαβλής.


Ματίνα Παγώνη για Όμικρον: Δεν ξέρουμε πώς θα συμπεριφερθεί
«Αυτά τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας για να ξέρουμε τι γίνεται είναι ότι περιμένουμε σε μια εβδομάδα να μας πουν αν καλύπτεται από το εμβόλιο που ελπίζουμε ότι θα καλύπτεται» είπε από την πλευρά της η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη για τη μετάλλαξη Όμικρον, σχολιάζοντας πως οι εταιρείες είναι έτοιμες να βγάλουν εμβόλιο.

«Η Όμικρον έχει ένα στοιχείο παραπάνω από τη Delta και δεν ξέρουμε πώς θα συμπεριφερθεί, ότι έχει 32 μεταλλάξεις αυτό στην πρωτεΐνη της ακίδας είναι λίγο δύσκολο δεν ξέρουμε πώς θα συμπεριφερθεί. Προς το παρόν όμως τα στοιχεία που έχουμε και από το εξωτερικό την περνάνε σαν γρίπη» ανέφερε.

Τέλος, για το κλείσιμο των σχολείων, η Ματίνα Παγώνη υποστηρίζει ότι «τα παιδιά δεν μπορούμε να τα κλείσουμε στο σπίτι όταν έχουμε εμβολιάσει το 67% του πληθυσμού».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΤΙΝΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

  2. Λοιπόν ας αρχίσουν οι εμβολιασμενοι να κανουν ραπίντ γιατι μας έχουν γεμίσει με το χτικιο και κολλάνε και μεταδίδουν και πεθαίνουν και εχουν αρχίσει και δεν φοράνε μάσκες!!! Βάλτε μέτρα σωστά οι εμβολιασμενοι μεταδίδουν και μας κολλάνε, η δόση το παραδέχονται απο μονοι τους πήγε στους 3 μήνες γιατί τα αντισώματα είναι για λίγο είστε επικίνδυνοι παιδιά όσοι έχετε κανει το εμβόλιο κολλάτε ο ενας τον άλλον μαζευτείτε κάντε κανα ραπίντ απο μονοι σας!

  3. Χαχαχαχαχα ούτε με πιστόλι στο κρόταφο δεν το κάνω

  4. μεχρι και η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΟΛΑΔΕΙΣΗ του art …και ο αλλος ΒΛΑΚΑΣ διπλα της ….
    εγιναν ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ για το εμβόλιο …
    θα ΤΣΕΠΩΣΕ ο καρατζαφυρερ για το art φράγκα απο νεα λιστα πέτσα φαινεται…

  5. Κλαινε γιατι θα πεθανουν απο ασιτια Πλακωσε μαυρη καταχνια και ο ηλιος πια δεν λαμπει.

  6. Τρίμηνο λέει θα το κάνουν. Αντε και μέχρι την Άνοιξη το βλέπω μηναίο να μην πω και εβδομαδιαίο.😂 🤣
    Έχουν μεγάλα αποθέματα και πολλά στόματα να ταίσουν.

  7. Πάλι άνοιξε το τσοντοκάναλο το MEGA για να τρομοκρατεί τον κοσμάκη ;

  8. εσυ ρε χαμενε δεν εισαι πνευμονολογος αλλα παπαρολογος μην βγαινετε σαν τις πορνες στην πιατσα καθε μερα εσεις τα καναλια ταχετε κανει το σπιτι σας μαζι με τον αλλον τον γκομενοκυνηγο στην πανια και την αλλη την τσιριδοφωνη καρακαιδονα ολο μαλακιες λετε τιποτα το σοβαρο καταντησατε γραφικα τρωκτικα και μονο ο υπονομος σας πρεπει λαμογια της μιζας

  9. εΕ βέβαια! Ενώ οι ανεμβ0λίαστ0ι προλαβαίνουν να κλάψουν στα νοσοκομεία , οι μπολιασμέν0ι πάνε άκλαφτοι από θρομβώσεις , σηψαιμίες και περικαρδίτιδες. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ

  10. Ολες οι αδελφαρες περνουν τις θεσεις και λενε οτι τους επιβαλουν. Ολα ειναι ψεματα. Παλιοαδελαφαρα.

  11. Ακουγεται οτι κατι δημοσιογραφοι που εκαναν την τριτη δοση δουλευουν πλεον την οπισθεν.Ισχυει???

  12. ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΛΛΟΝ… ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΕΛΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΕΣ

  13. ΧΑΧΑΧΑΑΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ?ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  14. xaxaxax!!ασε μάτι δεν κλείνουμε από το πολύ κλάμα…εχουμε χάσει τον υπνο μας!χαχαχα
    αλλοι κλαίνε ρε βλ@μμένε…αυτά τα ζώα που σας πίστεψαν και έτρεξαν να μπολιαστούν

  15. Ειστε τυχεροι…γιατι δεν υπαρχει Δικαιοσυνη στη χωρα.
    Το ξυλο ομως δεν βλεπω να το γλυτωνετε.
    Ο λαος δεν ξεχνα (τουλαχιστον ενα μερος αυτου)!

  16. Εγώ πάντως δεν κλαίω. Και θα σας περιμένω να δω τι θα κάνετε όταν εμείς οι λιγότεροι σας πάρουμε με τις κοτρώνες. Μην υποτιμάτε τους λιγότερους. Πάντα αυτοί έκαναν τη διαφορά. Είναι ζήτημα ζωής, ηθικής, και ελευθερίας.

  17. Μήπως κλαίνε οι μπολιασμένοι ;;;

  18. Ρε αγυρτες εσεις δεν διωξατε το προσωπικο επειδη δεν δεχτηκαν το μπολι;
    Ηταν που θα τους αντικαταστουσατε αμεσως παραμυθαδες.
    Και που το ακουσατε παλι αυτο οτι οι ανεμβολιαστοι κλαινε και θελουν ντε και καλα να εμβολιαστουν;
    Εδω οι εμβολιασμενοι αρχισαν να σας παιρνουν χαμπαρι ηδη.
    Θα φατε τετεια πετρια που δεν θα ξερετε που να κρυφτειτε βοδια

  19. Καινούργιο φρούτο τώρα αυτός;;; Ε βέβαια να πάρει και κάνα ρεπό ο βατραχομουρης ο Βασιλακόπουλος…..

  20. Πως μπορεί ο τηλε-ειδικος να πείσει τον κόσμο, όταν λέει σε αυτούς που έχουν μπολιαστει με πρώτη και δεύτερη δόση ότι δεν δουλεύει το μπόλι όπως το περίμεναν και πρέπει να κάνει και τρίτη δόση και την ίδια στιγμή ο ίδιος ο ειδικός να παρακαλάει τους μη μπολιασμενους να μπολιαστουνε λέγοντας ότι το μπόλι δουλεύει πολύ καλά;
    Πρέπει κάποια στιγμή να κάτσουν κάτω οι τηλε-ειδικοι και να αποφασίσουν ,πόσους μήνες προστατεύει το μπόλι 2-3-5-6;;;; Πόσους;; Και μετά βγαίνουν και λένε ότι δεν είναι πειραματικά. Πως δεν είναι, εάν δεν ήταν δε θα γνώριζαν από την αρχη ότι προστατεύει στάνταρ ένα επτάμηνο;;; Σαφώς και θα γνώριζαν, άρα;;;
    Το ότι πολύ κόσμος δεν είναι απόφοιτος ενός ιατρικού πανεπιστημίου ή χαρβαρντ κλπ δε σημαίνει ότι είναι και μπιτι 🥴 ((✊)) γρ🤬θ🤬ς.

  21. Χαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ χαχαχαχαχαχα
    Τι σανό τρώει ο κόσμος πόσο πολύ αρνείται να ξυπνήσει

  22. ψευτης απατεώνας, πουλημένοι, ψωμολυσσας, ζήλεψε τη δοξα των σουργελων που αποκαλούνται γιατροί. αι σαπερα γύφτο.

Comments are closed.