“ΒΡΟΧΗ” ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ – ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ Ν. ΚΟΣΜΟ – ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑΝΓΚΟ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ… ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ

Κοινοποίηση:
poli simantiko

Το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η νεαρή καλλιτέχνης Κατερίνα Λιόλιου έγινε τα ξημερώματα στόχος πιστολέρο. Οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον τρεις φορές προς την είσοδο του καταστήματος που βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στην πρόσοψη αλλά και σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο εντόπισαν τρεις κάλυκες και σε κοντινή απόσταση δύο ακόμα βολίδες. Σύμφωνα με πληροφορίες το νυχτερινό κέντρο είναι ιδιοκτησίας του γνωστού επιχειρηματία σε βάρος του οποίου, πριν από λίγες μέρες, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει μια ισχυρότατη βόμβα σε κάβα που διατηρεί σε κοντινή απόσταση, στο Νέο κόσμο.

Την υπόθεση των πυροβολισμών έχει αναλάβει το τμήμα Εκβιασμών της Ασφάλειας Αττικής, ωστόσο επιβεβαιώνεται ότι η χώρα είναι έρμαιο των μαφιόζων και των πληρωμένων πιστολέρο την ώρα που ο Μιχαλάκης ο Χρυσοχοΐδης δουλεύει τον κόσμο στα μούτρα του μιλώντας για… δημόσια τάξη και ασφάλεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ο αρχιμαφιοζος δεν τα βαζει με τους μαφιοζους αφου εναι δικοι του.

  2. Κάτι θα έκανες κουραδα γαλάζια..στο 33% που έγινες αποθήκη δεν σε χάλασε …

  3. Εμένα ο Μισέλ ο Χρυσοσκατίδης μου διέθεσε μια διμοιρία να με φυλάνε, οπότε στα αρχίδια μου τι γίνεται αλλού, ας προσέχατε παλιολινάτσες,41τασκατό στη κάλτσα.

Comments are closed.